Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Uprostřed trojúhelníku mezi Jičínem, Bydžovem a Kopidlnem je vesnice Sběř...tak z tama...
0 29.12.2012 11:21 Kryštof A z kama jste že bys si udělal výlet.
Mám všechny, ale jsem trochu z ruky...a neposílám...
0 29.12.2012 10:22 Kryštof – Koupě živorodek
Zdravím, Jsem z Veselí nad Moravou a chtěl bych si pořídit živorodku sličnou, trpasličí nebo kropenatou, prosím neznáte nějakého chovatele nebo prodejnu, kde je mají?
Děkuji
Starší reakce
To je dobře. Ičin a DREDRA napsali proč.
no ono to může dopadnout přesně obráceně..samec by to nemusel rozchodit
Samec a dvě samice do 25l určitě ne!...jedině 3 na sebe dobře zvyklé samice.
3 bety jsou na takhle malé akvárko až moc... je to opravdu na hraně, jak napsal romant. Pokud má akvárium maximální možnou éči a je v něm vhodné rostlinstvo a ty betty jsou samec a dvě samice, pak možná.... Já bych nikdy 3 bety do 25 litrů nedal... tedy, pokud se bavíme o Betta splendens. Existují bety, které by se tam dát daly a bylo by to v pohodě.
Už žádný, je to na hraně už teď.
Že je to špatnej nápad, nedělej to.
Díky
Už jsem našel jeho email tak mu skusím napsat.
Albimargináty i další druhy by mohl mít Pepa Chmelař...do Hradce jako když dostřelí...
Jsem z Náchoda(královehradecký kraj)a nádrž mám v profilu,112 litrů akvárium. Třeba něco v Hradci Králové bo tak. Je to velmi pěkná rybka.
Prosim vás,nevíte kde bych mohl sehnat bojovnici bělolemou?
Praha je boužel ode mě daleko:// Potřebuju něco blíž.
Něco blíž čeho?
Chlape, nedělej z toho román na pokračování
Buďto napiš, v kterém regionu by jsi si tu nabídku představoval nebo si dej do profilu, odkud jsi. Jak to tu maj lidi poznat? To se pak rady nedočkáš...
Já bych Prahu jen tak šmahem nezavrhoval... Navíc cudně mlčíš o tom odkud jsi, prezentaci akvária, kde by jsi rád tuto krásku choval taky nemáš... nevím, jestli dostaneš ještě nějakou nabídku.
Děkuju za nabídku,ale Praha je boužel ode mě daleko:// Potřebuju něco blíž.
V tuto chvíli bojovnici bělolemou nemáme,ale dá se sehnat. Z jiných bett je tu kromě klasiky Betta edithae
rybicky.net/atlasryb/bojovnice_editina
Aktualizace ryb co jsou momentálně v ZOO Braník proběhne doufám zítra
Nestíháme.
Tuším že jak jsem včera procházel ceník ZOO Bráník tak jsem jí tam zahlédl.
Prosim vás,nevíte kde bych mohl sehnat bojovnici bělolemou? ani na netu,nemůžu nikoho najit,kdo ji prodává bo tak. kdyžtak díky za odpovědi...
0 28.11.2012 10:01 RAP CPO spousta akvaristů chová, určitě tu o něm bude i celé vlákno. Ti jediní, jak správně píše danio, mohou být i s rybkama.
K rybám bych doporučila snad jedině Cambarellus patzcuarensis var. Orange (CPO). Mám zkušenost s rakem mramorovým a už nikdy víc!!!! Likviduje rostliny, menší druhy ryb bude lovit a sežral mi i šneka - "helenu". Když raka, tak do samostatného akvárka s přebytky rostlin.
CPO si při dobrém krmení prý nevšímá ani potěru a rostliny ho nezajímají. Jinak pozor, raci stejně jako krevety nesnáší akvarijní chemii a léčiva.
Příště si, prosím, dotaz zadej do správného vlákna...
Jé, to kdybych bývala v létě věděla, nemusela jsem sličenky shánět po všech čertech a jezdit pro ně až do Prahy
Proč takovou rybku nemáš v prezentaci? To bych našla, protože jsem hledala i podle zdejšího atlasu, kdo je má...
A už jsem to našel, v ceníku je uvedené že "Není". Předpokládám že je to neaktualizovaný ceník.
Na kolik u Vás ty rybky přijdou?
Možná je vezmu od Vás, ale jen co zajistím přepravu.
Vzal bych tak 10 kousků.
Díky Libore,
raději bych přímo od chovatele. Stačili by i jikry.
S jedním jsem v kontaktu, ale ten je až z Anglie a to počasí na poslání není vhodné.
Ale když tak bych je vzal z eshopu.
Je fakt, že k nám stačí zavolat a optat se
Většina těch poptávaných rybek tady rovnou plave v nádržích a čeká třeba na Semtexéééé
Danila napsala: .... nebo není problém je objednat.
Podle mě je v tomto zakopán onen pověstný pes. Lidi se pídí, schánějí v inzercích a nevím kde ještě a přitom když se obejdou nějaký akvaristiky s daným dotazem, tak ta úspěšnost, že je pro zákazníka objednají, je vcelku velká.
Pseudomugil gertrudae plavou stabilně v ZOO Braník
Tak sem s tím zlatem
.
V podstatě téměř všechny ryby, co se zde poptávají buď máme v Braníku, nebo není problém je objednat.
V nejhorsim si je objednej na eBay,kdyz uz platis tim zlatem!
www.ebay.com/… 0 27.11.2012 18:09 Semtex [1197] - Labyrintky Nikdo jste nikde nenarazil na Pseudomugil Gertrudae?
Ani nevíte kdo je chová?
Platím zlatem
Ptala jsem se na domácí odchov a jeden jsem našla. Zda je odkaz funkční a reálný budu zjišťovat. Pak dám vědět. Jinak importy, zdravě a mladě vypadající, můžu koupit za rohem
Děkuji všem za odpovědi.
Semtex napsal: baletka se ptala na odchovy? ne, ptala se kdo je má a odpověd dostala...
baletka napsala: Ráda bych koupila hejnko z domácího odchovu.
Já bych řekl že se ptala na odchovy
0 24.11.2012 19:45 jake98 neví někdo kdy bych sehnal tetru ohnivou v okolí Jindřichova Hradce ?
baletka se ptala na odchovy? ne, ptala se kdo je má a odpověd dostala...
Semtex napsal: Modre neonky na burzy vozí Milan Líbal - Clarky .... mailto:aquareptil2000@yahoo.de
To taky nejsou odchovy...Odchovy se sehnat nedají,importy jsou v naprosté pohodě, takže ten požadavek nechápu...
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [35] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x