Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
holt zkusím tu burzu a pak kdyžtak ten zooshop
Diky
zooshop-eu ich ponúkajú, ale nemám s nimi žiadnu skúsenosť...
Máš to hodně z ruky, ale kdybys jel z nějakýho důvodu přes Brno, tak Sklorex je má.
Zavolej do ZOO nebo do Vivaria, dost možná budou umět objednat, i když nemají v nabídce...
To je fakt. Do Ostravy pro ní nepojedu.
Jsem z Prahy.
Koukal jsem na stránky ZOO Braník i Vivaria Mělník a tam nebyla ...
Na burze se mi moc kupovat nechce, neb jsem s tím neměl dobré zkušenosti.
Pozor si dát na vše, jako u všech nových ryb.
S koupí těžko radit, když nenapíšeš lokalitu.
Nevíte kde se dá aktuálně koupit Akarka zelená?
Na co si dát pozor, čím může trpět?
Díky
Starší reakce
Ano už bylo zmíněno Vivárium a dneska mi dovezli 19 kousků. Nádherný rybky a malé překvapení v podobě malé 20. rybičky v sáčku.¨
Díky za rady
Uvidíme, co mi napíšou. Pan Urban mi něco říká. Myslím, že na FB jsem ho už viděl. Ovšem nevím, zdali byl schopný poslat. To už mám hodně z ruky. V každém případě děkuji za za rady.
Na dotaz a objednávku reagovali hned, pak jsem se musel připomenout. Ale co jsem si ibjednal, to pro mě měli.
Ještě je zkušebně dělal p Urban z Neratovic, ale nevím, jestli ještě má...
Už jsem tam jednou psal a neodpověděli mi. Napsal jsem tam znovu.
Já si je objednával ve Vivariu Mělník...
Vzhledem k složitosti jejich sehnání, jsem si ani nedovolil napsat kraj. Spíš doufám, že někdo poradí a bude to v rozumné dostupnosti.
V Novém Boru jsem je viděl.
www.fajnzoo.cz/…
Asi bys ale měl upřesnit o jakou část republiky ti jde.
Zdravím, neví někdo, kde by si dalo sehnat cca 20ks živorodek sličných?
Starší reakce
Vivarium Mělník je mívá, ale párek ti nevykouzlí. Musíš jich vzít víc, prodávají se v malé velikosti ve které nemáš šanci je rozeznat. Před lety jsem je tam tahal z Kučery a sekli jsme se všichni co jsme na ně koukali a to byly už větší, naštěstí tam byla jedna holka. Ryby jsou zřejmě nesmrtelné, mám je strašně dlouho
Zdravím , nemáte někdo tip kde sehnat 1 pár těchto rybek v okolí Kladna popř.Prahy???? Díky za info.
Starší reakce
Starší reakce
Dobrý den, nemáte tip, kde v Praze nebo okolí sehnat cichlidku kakadu? Párek?
Starší reakce
Zdravím, má někdo tip na to, kde sehnat Dario Dario ( Ostnáč červený )? Není tu mezi námi jejich úspěšný chovatel?
Starší reakce
Starší reakce
Pár dní zpět mi pan Bräuneren vezl ryby z Vivaria do Českých Budějovic za 350 Kč. Domluva skvělá, pán je sympaťák a ryby v super stavu. Když si vezmu,kolik bych projezdil po městě benzínu a času než bych sehnal něco podobného a v jakém stavu,tak je ta cena více než přívětivá
Jenže to by mezi tím nesměla stát D1 se svýma kolonama.
Ještě je možnost zkusit tu akvaristiku na Moraváku, na svým webu se chlubí, že dokážou sehnat prakticky cokoliv, tak to třeba opravdu dokážou sehnat...
Zavolala či napsala bych, vždy mi odpověděli velmi ochotně. A Mělník je krásné město, s minipivovarem v centru, důvod k výletu a rybky k tomu = ideál
Ahoj všem,
tak mi vybouchl nákup živorodek sličných ve Sklorexu. Tento druh se dost špatně shání a když už je někde mají, doprava vychází násobně dráž než cena samotných rybek
Nevíte náhodou někdo, jak se to má s cenou dopravy u Vivária Mělník? Ceník nikde nemají, jen že se musí volat přímo řidiči a ke mně to mají přes celou republiku, takže se obávám, že ačkoli tyto rybky nabízejí, jejich nákup se mi ani u nich nevyplatí.
Starší reakce
Zkus, se zeptat na FB ve skupině "Jihoamerické trpasličí cichlidky", třeba je nějaký chovatel z bude mít.
Jinak je měli v
www.zooshop-eu.cz/… ,ale ty bohužel rybky neposílají.
S gigaexotic už jsme si také psali a také yellow head nemají.
Našel jsem konkrétně yellow head i na Gigaexotic. Mají také i dopravu a dobré reference
Se Sklorexem už jsme si psali, budou mít Opal, ale ne yellow head.
Se všema eshopama, co je nabízejí, už jsem si psala, ale yellow head nemají.
Ahoj. Našel jsem ji na skloREX akvarium asi za 8 pětek akorát je ta prodejna až v Brně ale dopravu mají zajištěnou... Na internetu by se určitě dala sehnat i blíž
Ahoj,
nevěděli byste, kde sehnat cichlidku borelliho "yellow head" (modrá se žlutou hlavou). Hledám páreček do akva 2Rybičky pro dceru, líbí se jí právě yellow head a žádná jiná
Jsem pražák bez auta, tak to musí být buď z Prahy a blízkého okolí, anebo musí rybky umět cestovat samy.
Díky moc za tipy!
Starší reakce
Pokud si nesehnal ( za rok asi ano), na domluve na vyzvednuti byla suprova tahle chovka tanganika.cz v Tyne nad Vltavou, byla jsem se podivat i uvnitr a koukala jsem jak diva. Ryby od nich super, prezily cestu do prahy, mam je uz tri roky
Snad je tu pár akvaristů z Ostravy a nabídky se ti jen pohrnou. Gupky jsou v podstatě krásný ,,plevel,, (jako že se bez problémů a ve velkém množství množí)...
V Příboře i Kopřivnici (jak zmiňuje Nefer) je mívají běžně, ne teda nějaký zázračný výběr, ale s prázdnou imho neodejdeš.
V Novém Jičíně jsou 3 zverimexy s rybičkami: SuperZoo (u OD Tesco), Doležel (Gen. Hlaďo) a Hruška (Kostelní). V Kopřivnici Zajíček (kousek od Lidlu) a myslím ještě jeden, ale tam jsem nebyl. V Příboře Akvahol, ve Frenštátě Zajíček. Jestli chceš přímo Ostravu třeba Hornbach... Myslím, že zrovna paví očka problém nebudou, těch je všude habakuk
0 18.08.2021 13:20 jan0918 – Paví očka
Zdravím, nevíte někdo, kde by se daly sehnat nějaké paví očka v ostravě, popřípadě okres Nový Jičín?
Starší reakce
Nároky jsou stejné u všech barevných variací.
Ustálenost barvy je odvislá od genetiky a serióznosti chovatele.
Díky za typ.
Tys objednával ty ustálené Electric Blue (bez toho Red Head)?
Na fotce nevypadají vůbec vybarvené, jak jsem je viděl ve Sklorexu před časem...ale možná je to jen foto-zkreslením...
A ty Red Head jsou stejné, co se týká nároků a velikosti? To bude nějaké mezivariantní křížení se základní formnou, mi přijde?
Ale ty ceny
..já kupovala ramky blue electric za kilo a to jsem se kroutila,protože v ty době nikde nebyli,normalně je mívaj kolem 70kč a klasicky za 45kč..
Zkuste zooholding.eu u mě naprostá spokojenost
Hornbach Ostrava, ji teď mají, koukala jsem na ně minulý týden
Mívají ji často v Hornbachu.
0 12.08.2021 06:24 Jiri_nevim – Razbora skvrnoocasá
Nevíte někdo, kde by se dala sehnat? Pouze Moravskoslezský kraj.
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [2] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x