Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
v brně ve sklorexu, razboru skvrnoocasou mají určitě (dokonce za 9 kč), pancéřníčka malého by měli mít(byla tam cenovka 39kč), a tu kardinálku nevím. Napiš tam mail
Minule jsem tam sháněla ty pancéřníčky malé a už je neměli ale prý je zas mít budou
0 26.01.2011 22:31 Ondrejadam – Kardinálka vietnamská
Nevíte někdo kde sehnat Kardinálku vietnamskou popř. Razboru skvrnoocasou a Pancéřníčka malého? Nejlíp Jihlava a okolí, popř. Praha, Brno.
Starší reakce
Toho vyvoleného právě hledám
Nevím kde jsem to četl, ale někdo psal že je koupil od chovatele za 90kč.
Jelikož jsou náchylnější na zabydlení, chtěl bych je sehnat přímo od chovatele aby neprožívali tolik přechodů a hlavně bude lepší když půjdou z Pražské vody zase do Pražské
0 23.12.2010 08:52 Mrakoplash – Re: LiborSprysl
Někdo je u nás rozmnožil ?
Chová je hodně lidí, avšak množí jen vyvolení
Ideální by to bylo zkombinovat - na Mělníce nakoupit samice a u Romana samce...Jestli teda přetrvává situace, která nás provází celý rok. Máme povětšinou samců přes míru
0 22.12.2010 23:08 0 – Re: jan
Zeptej se RNDr. Romana Slabocha má-li stále svůj chov ( celý rok jsem u něj nebyl) a případný přebytek. Použij jeho dostupný E-mail. Já si nemůžu dovolit sám od sebe poskytovat, nebo veřejně vypsat sem adresu bydliště, ani číslo mobilu bez výslovného svolení.
Nejsem z prahy ,ale v sobotu jsem byl ve vivarku
a tam živorodku trpasličí maj.
ale co jsem koukal tak mají málo samcu.
Starší reakce
Tak jestli to náhodou nějáký chovatel nechová...
U každýho překupníka ,nebo dovozce .Jedná se o import.Dost chcípou, nejednou jsem to viděl u dovozců.,
Také se přidávám. Nevíte někdo kde sehnat tohoto čichavce ve varietě green neon nebo blue? Už jsem byla rozhodnutá, že objednám od p. Kalaby, ale co jsem se dočetla, že nerozeznává pohlaví u ryb, už si tak moc jistá nejsem
Jedná se o Ostravu a okolí. Nevíte o někom?
Starší reakce
Gigaakvárium a Gigaexotic je jedna firma
0 18.11.2010 18:33 Chem – Re: Chem
Omlouvam se, v predchozim prispevku jsem mel na mysli Gigaexotic. Pletou se mi ty giganazvy
Gigaakvarium je ma v nabidce.. Ovsem je otazkou jak jsou spolehlivi a verohodni s tim, co maji na sklade a co mohou aktualne poslat. Zatim jsem prilis chvaly neslysel. Jsou sice ferovi, ale casto jsem slysel a je to i ma vlastni zkusenost, ze to, co pisi, ze je na sklade, tak nemaji a obchody se pak tahnou i nekolik tydnu.
Sháním čichavce zakrslého, barevnou formu green neon nebo blue neon. Není někdo kolem Ostravy? Sháním pár. Bezúspěšně...
maš pravdu...sewelie...sem se trochu přepsal a k těm mladým blahopřeji,to se moc nedaří v společném akva,asi se maj u tebe moooc dobře
,já tyto rybky zbožňuji
Přísavce leveretově jsou opravdu velmi podobné Sewelie. Mám je (Sewelie) v nádrži o objemu cca 300 litrů kde se mi povedly už dva spontánní výtěry i s odchovem mladých.
ahoj,pozor pod jakým názvem to budeš zhánět,sam se v tom uplně nevyznám,ale na to odkaze na hlavní fotce je rybka ,která mi brázdí akvárko a mam ji pod názvem SELVENIA,před rokem sem měl i levertovy přísavky a ty vypadali trošku jinak ,ale se možná pletu,nevím
to je možné
0 13.11.2010 17:49 OpalineLeFay – Re: Varden
možná s etam potkáme - příště bych si ji chtěla taky pořídit ;)
díky...tak to mě mrzí, že sem tam nebyla....nebo že sem nezaúkolovala někoho aby se po nich podíval, příště tam půjdu a třeba budou
u dovozců,jinak na akvaristovi je odkaz na českýho chovatele a jeho odchovy.
0 13.11.2010 17:35 OpalineLeFay – Re: Varden
škoda, že jsi dneska neskočil na ostravskou akvaburzu - tyto přísavky tam byly za 80,-
Nevím jestli je seženeš někde možná v hornbachu ale to je případ sám pro sebe.Můžu mít od známého cca 5 ks 2-3cm po 120,-kč
Starší reakce
Škoda, zrovna před měsícem jsem sehnal G. iporangensis, jinak bych měl zájem. Tapajosky by se mi hodily víc, iporangensis jsou dost divocí, hrabou, okusují kvítka a jako bonus jsem si s nimi zavlekl do hlavní nádrže i přes 4 týdenní karanténu krupičku
škoda že nemáš pindare
0 31.10.2010 18:06 Stistko – Re: LiborSprysl
Ale tak moje dojezdová vzdálenost, kterou bych akceptoval by byla těch 60-70 km
Chová je hodně lidí...jen si myslím, že ne tolik kolem Štětí
0 31.10.2010 17:52 tomchamik – Re: Stistko
Chová
0 31.10.2010 17:36 Stistko – Re: LiborSprysl
Říkal jsem si, že to bude nejednodušší cesta...ale napadlo mě, jestli je tady někdo náhodou nechová a neprodává
Jinak díky za reakci.
Objednejte ji ve Viváriu na Mělníce
0 31.10.2010 15:37 Stistko – cichlidka ramirezova - závojová forma
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, kde sehnat závojovou formu cichlidky ramirezovi?
Starší reakce
0 01.10.2010 19:03 Bobeš – Re: Romy
V gigaakvarium jednoho prý mají,ale chtějí za něj pro mne nedosažitelných 3500 kč
Posílám Ti odkaz na jeden velkoobchod kde jsem je cca před rokem asi viděl, až zas tak se v těhle drobečkách nevyznám.
www.profi-aquarium.cz 0 29.09.2010 15:45 Bobeš – Re: hanyking
ve skutečnosti jsem je nikdy neviděl jen na fotkách
0 28.09.2010 10:32 Stingray – Polycentrus schomburgkii
Zdravím, zajímalo by mě kde se dá tento ostnáč sehnat a jestli je někdo u nás množí. díky
0 27.09.2010 23:14 hanyking – Re: Bobeš
A viděl jsi je někde? Ta barva může být vyhnaná barvivy.
0 27.09.2010 18:58 Bobeš – Re: Romy
Zajímavé
dík
Za zeptání nic nedáš
0 27.09.2010 18:15 Bobeš – Re: bluedream
po Plzni mám obědnáno v několika obchodech už delší dobu a nic,proč myslíš že tady pomúžou?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [44] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x