Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Kde sehnat tyto ryby?

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 9 Přejít na další stránku   1  
Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   10.11.2018 15:59 R Muž vaclav [14809] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: Strakááč
Byl jsi někdy v tom sklepě v rodinném domku. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.11.2018 14:08 Muž Strakááč [138] - Jižní Amerika a (Truhlář)
Já nakupoval pres gigaexotic neonky modré a panciky skvrnity a zatím nic... ze 120ti neonek umřely dvě den po vhození do akva a jinak všechny žijí dodneška... kvalita řekl bych supr..
Teď se tam chystám nakoupit sekernatky a akarky zelený.. zatím jsem neslyšel o nich nic špatného, maji mega výběr a dováží po čr :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.11.2018 13:52 Muž Jarry [1440] Re: Anub
Reagoval jsem na akary hnědé;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.11.2018 12:35 Anub Re: Jarry
Ahoj,můžu se zeptat, jak byli velcí a kolik stal kus, dík.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.11.2018 09:29 Muž Jarry [1440] Re: Jairzi
S těmi to budeš mít těžké, také jsem hledal, nakonec jsem je koupil ve Vivariu. Ale byly pěkné, žádný paskvil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.11.2018 00:16 Muž DavFM [1371] - Corydoras&ApistogrammaRe: Anub
Minulý týden jsem je viděl v Hornbachu v Karlsruhe-Německo. Byli celkem velcí, cca 4-5cm, i cena byla dobrá, 5,5e. Ale měl jsem to domů ještě na 2 dny, tak jsem to nechal na jindy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2018 18:54 Anub – Corydoras arcuatus
Zdravím,nevíte někdo,kde bych mohl sehnat - corydoras arcuatus 1,5-2 cm tak 20ks ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2018 21:10 Soriko Re: Sysalka
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2018 18:08 Jairzi
Dobrej. Hledám akvaristu v okolí České Lípy, který chová Akary hnědé a záleží mu na nich. Založil jsem si pro ně akvárium a chtěl bych zdravé a dobré ryby.Žádný zverimexký paskvil. Dík za radu a nabídku. Jairzi

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2018 19:13 Jirka Re: dudak
Díky, jsme z Nového Jičína, takže super!:-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2018 09:58 Muž dudak [1893] Re: kleopatracz
Pravidelně je mají na www.akvarijniryby.com/… ale je to Ostravsko
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2018 07:41 Jirka Re: Pepan
Ahoj,

nemáš kontakt na pana Výslužila? Zítra je burza a rád bych si je od něho koupil.

Díky,
Jirka.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.10.2018 13:53 Žena kleopatracz [59]
Nevíte náhodou kde v okolí Brna sehnat Borelky od chovatele?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.10.2018 07:54 Muž Gupík [0]
Nevíte někdo kde sehnat živorodky lesklé
v okolí Frýdku-Místku nebo Ostravy?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   12.10.2018 20:54 R Muž afc1886 [15243] Re: Sysalka
rybicky.net/obchody/842
Mívají je často, ale momentálně nevím, musíš si tam zavolat. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.10.2018 20:51 Žena Sysalka [277] – Pancéřníček malý - Ostrava
Zdravím.
Prosím nemá někdo tip na obchod nebo chovatele na ostravsku kdo bude mít pancéřníčky malé (Corydoras pygmaeus).
Zatím jsem na ně narazila jenom v Hornbachu, kde ani neví jestli je to import nebo ne.
Předem díky za tip ahoj.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2018 20:42 Muž Strakááč [138] - Jižní Amerika a (Truhlář)Re: Hanumana
ahaa, no, to jsem myslel :-D nj já měl za to, že je to od viaduktu před tou "vodní ulicí" a ono je to kousek za...
jinak jo, taky si myslím, že obě akvaristiky z rudolfovský budou nejlepší v ČB.. u toho za viaduktem tam chodí strejda pravidelně a prej jsou tam dost dobrý.. za pěkný ceny.. winkler je extra drahej co se týče ryb minimálně, zbytek moc netuším.. a ještě chodím pro nějaký věci do dvořákovky (akvacentrum rybka) pro rostliny a nějaký krmiva, blbiny.. ryby se mi tam nějak nezdaj... nevím, ale s tím chlápkem jsem si dobře pokecal.. a má tam třeba mraky kořenů, i dost velkých..
jo myslel jsem tu slepou ulici.. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2018 12:33 Žena Hanumana [75] Re: Strakááč
Od viaduktu je to 400m směrem na Rudolfov po levé straně. Po létě je tam nějak mrtvo, ale spolu s Winklerem, je to asi nejlepší akvaristika v okolí. Nedávno jsme byli na výletě v Třeboni a tak jsem tam zašla ze zvědavosti mrknout do akvaristiky a taky docela mile překvapila. Sice spíš běžné druhy ale lidové ceny a dobrá kondice ryb.

Jestli myslíš v té slepé ulici za viaduktem, tak tam je podle mě jen sklenářství....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2018 04:10 Muž Strakááč [138] - Jižní Amerika a (Truhlář)Re: Hanumana
Zanadrazku myslíš tu akvaristiku od nádraží za viaduktem cca 50m a pak doleva ? Tam jsem vždycky chtěl jít a nevěděl jsem kudy a kde přesně to je...
Winklerovi jsem psal mejla v pondělí.. a bez odpovědi... uvidím no, skočim někdy do ČB, oběhnu to a buď budou, nebo ne.. :) nechvatam na to, ale čím dřív tím líp.. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.09.2018 22:03 Žena Hanumana [75] Re: Strakááč
Já je koupila na Rudolfovský u zanadrazky. Ale od té doby jsem je neviděla a to občas někam zajdu když jdu okolo. Prodává je údajně p. Veselská (ale moc jí nevěřím protože jsem u ní viděla vždy mutační akary Blue neon nebo jak se to jmenuje) někde jsem měla na ní i vizitku, bývá na burzách ve Slavii i v Třeboni na jaře byla. Za 2 týdny bude burza v Třeboni tak možná tam. A nebo zkus u Winklera jim dát číslo a když je dostanou tak ti zavolají. Zalezí jak moc na to spěcháš.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.09.2018 21:48 Muž Strakááč [138] - Jižní Amerika a (Truhlář)
Nevíte kde v ČB sehnat akarky zelené? Samce a samici, nebo dvě... zdá se mi, jak kdyby v akvariu mohlo bejt jednou tolik neonek... tak zkusím pár akarek... když vidím, jak kamosovi funguje prerybneny 30l akvarium nezarostly, s tabletkama proti řase.. tak to bych mohl mít těch neonek dvakrát rolik, a ještě by mi to fungovalo líp... žádnej detrit na dně nemám, jen kousky rostlin, při krmení panciku se zviri bordel, filtr to asi pobere, sežere a je to... tak přemýšlím přidat trochu větších dlouhověkých ryb from amerika......
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.09.2018 20:52 Angus68 Re: visek
Jirko, kamarád by se taky mohl postarat trochu sám. Není těžký najít nabídku, jen potom proto něco udělat ;-)
www.akvarijnirybyprodej.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.09.2018 13:46 Muž visek [76] - Tetry
Kolega schani kanciky ruzovohrdle. Asi 10 kusu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2018 17:56 Muž Faire42 [37] - Z donucení miníčka
Pěkné odpoledne. Nevíte někdo, kde by se daly sehnat balitory johorské?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2018 12:59 Silviebaris Re: Jarry
To je,ale p.Urban i posila v boxech...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2018 06:37 Muž Pepan [5045] - RostlinyRe: Angel1804
Na ostravskou burzu je vozívá pan Vyslúžil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2018 22:36 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: silviebaris
Novoheterandrie sličná - Neoheterandria elegans www.krasneakvarijnirybicky.cz .
Jaká je množstevní dostupnost netuším, nějaké u pana Urbana plavou, ale v nabídce je nemá. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2018 22:32 Muž Jarry [1440] Re: silviebaris
Není to sice moc v okolí Ostravy, ale jinak návštěvu a nákup u Radka Urbana rozhodně doporučuji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2018 21:51 Žena Kaira [927] - LabyrintkyRe: visek
A jmenuje se nějak? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   27.08.2018 21:08 Silviebaris Re: Angel1804
Radek Urban-googl a zkuste si ho najit,mel by je mit v nabidce.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2018 17:45 Muž visek [76] - TetryRe: Kaira
jeden chlapek v litvinove
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2018 17:40 Muž Angel1804 [4] - Miniakvária – Živorodka Sličná
Fotka k příspěvku Zdravím, nevite kde sehnat tuto rybu v okolí Ostravy ?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2018 09:53 Žena Kaira [927] - Labyrintky
Poradil by mi někdo, kde bych sehnala štikovce rybicky.net/atlasryb/panchax_pricnopasy ? Ideálně tady v Karlovarském kraji, ale chystám se příští týden do Plzně, tak klidně i Plzeň a okolí. Mám dva samce a nemůžu k nim splašit holky. :-O

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 14:44 Muž antiA [354] - ><((((((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((((((º>Re: Anub
v SZ jsem popsal jak na to.....
;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 14:24 Anub Re: bobik0cz
Tak rozhodně nebudu chtít od Glassera 10 ks paleatus hop když už od takového něčeho něco čekáte, tak rozhodně něco tady jen tak není k mani .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 13:39 Muž bobikcz [135] - ups .... ono to roste :)Re: antiA
No četl jsem Anub [1] – Corydoras od Glassera. , tak jsem netušil, že chce dát za Pancéřníčky 20tis Kč :) :) smich Při tomto množství asi půjde ledacos.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 13:34 R Muž rak [985] - Raci, krabi, krevetkyRe: antiA
Zkuste Vivárium Mělník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 13:21 Anub Re: antiA
No uvidíme, jak to provedu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 13:19 Anub Re: bobik0cz
Tak to je blbý, právě na ne jsem myslel,ze to udělám přes ne,dat 10-20 litrů a nevidět v jakem stavu jsou,nebo jestli je to to co jsem si objednal-je na pikaču.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   31.07.2018 13:13 Muž antiA [354] - ><((((((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((((((º>Re: bobik0cz
Nesouhlasím. I v glaseru se dá domluvit aby dotyčné kupované ryby aspoň nafotili a poslali pro představu jaké jsou. Nesmí se však jednat o cudly za pár korun ale o ryby třeba za tisíce za kus.
To je moje zkušenost s glasrem...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 12:52 Muž bobikcz [135] - ups .... ono to roste :)Re: Anub
No pokud chceš objednávat odsud www.aquariumglaser.de/… tak zapomeň na možnost vidět ryby před zaplacením, do toho stebou nikdo nepůjde :-P
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 12:12 Anub Re: NHKG
To dojet si pro ryby to s tim taky počítám, pač budu je chtít nejdříve vidět než je zaplatím.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 12:10 Muž NHKG [3900] - HadohlavciRe: Anub
Ne, došly živé, tak jsem to neřešil. S nějakými ztrátami počítám. Jednou mi Kudrna poslal balík asi omylem bez dobírky a pak nereagoval na maily ohledně zaplacení, takže jsem v plusu. stydim
Nejlevnější bude asi Kudrna, ale domluva s ním je tragická a při zrušení kurýra ČD si většinou musíš zajet pro ryby k obchodníkovi.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 10:48 Anub Re: NHKG
Aha a jak to pak dopadlo,když ti některé umřeli, tos to reklamoval,nebo ty zdeformovane? A od koho to budu brát ještě nevím, bude záležet taky na ceně a taky co pak když dopadne jako v tvému případe, hmm.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 10:43 Muž NHKG [3900] - HadohlavciRe: Anub
Zatím jsem měl ryby od Glasra cca 10x. Většinou je kvalita dobrá, ale Mesonauty nezvládly transport a umřely pár dnů po vybalení a čichavci byli trochu tvarově deformování, asi z důvodu dlouhého chovu v nevyhovujících podmínkách u Glasra. A i když se snaží, i Glaser má občas ryby špatně označené. Aklimatizace u mě až na ty Mesonauty naprosto bez problémů a ryby byly vždy zdravé.
Přes koho chceš brát?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2018 09:29 Anub – Corydoras od Glassera.
Zdravím chtěl bych si nechat objednat nějaké větší množství corydorasu od Glassera a chtěl bych vědět zda mate někdo nějakou zkušenost s rybami od nich. Zda jsou opravdu v tak top kvalitě a jak to je pak s následnou aklimatizaci?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2018 08:43 Muž visek [76] - Tetry
v jirkove meli modre neonky za 10 kc
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.07.2018 15:27 Muž Fantomik [38] – Lorikárie kopinatá
Nevíte někdo, jestli někde mají ke koupi Lorikárie? Kolem dokola jsem to u nás objel, ale nic. :-(

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.07.2018 15:11 Muž Strakááč [138] - Jižní Amerika a (Truhlář)Re: NHKG
Tak dík.. winkler je prej má.. ale jsou tyjo drahý jakože dost.. :) ale zas bych si je mohl omrknout a mít je hned :) teď nevím, jestli za ryby dát trojku a mebo si počkat a dát 2500,- s tím, že může něco umřít...

"obojí máme na prodejně.
Neonky modré cena 33kč/ks, při nákupu 100ks 26Kč/ks,. včetně DPH,
Corydoras paleautus 30Kč/ks-

Zdravíme
Akvaristika Winkler"
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.07.2018 13:42 Muž Strakááč [138] - Jižní Amerika a (Truhlář)
zooholding.eu/…
Někdo zkušenosti s tímhle obchodem ?
Mají tam jak neonky modrý tak cichlidky electric blue... ještě se zeptám na dostupnost
A jinak winkler ještě neodepsali..
A aquaexotic, že by byly tak do tvou, tří tejdnů..
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [9] ...... 53

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13512?od=401