Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Byl jsi někdy v tom sklepě v rodinném domku.
Reagoval jsem na akary hnědé
Ahoj,můžu se zeptat, jak byli velcí a kolik stal kus, dík.
S těmi to budeš mít těžké, také jsem hledal, nakonec jsem je koupil ve Vivariu. Ale byly pěkné, žádný paskvil.
Minulý týden jsem je viděl v Hornbachu v Karlsruhe-Německo. Byli celkem velcí, cca 4-5cm, i cena byla dobrá, 5,5e. Ale měl jsem to domů ještě na 2 dny, tak jsem to nechal na jindy.
0 09.11.2018 18:54 Anub – Corydoras arcuatus
Zdravím,nevíte někdo,kde bych mohl sehnat - corydoras arcuatus 1,5-2 cm tak 20ks ?
0 06.11.2018 18:08 Jairzi Dobrej. Hledám akvaristu v okolí České Lípy, který chová Akary hnědé a záleží mu na nich. Založil jsem si pro ně akvárium a chtěl bych zdravé a dobré ryby.Žádný zverimexký paskvil. Dík za radu a nabídku. Jairzi
Starší reakce
Díky, jsme z Nového Jičína, takže super!
Ahoj,
nemáš kontakt na pana Výslužila? Zítra je burza a rád bych si je od něho koupil.
Díky,
Jirka.
Starší reakce
Nevíte náhodou kde v okolí Brna sehnat Borelky od chovatele?
Starší reakce
Zdravím.
Prosím nemá někdo tip na obchod nebo chovatele na ostravsku kdo bude mít pancéřníčky malé (Corydoras pygmaeus).
Zatím jsem na ně narazila jenom v Hornbachu, kde ani neví jestli je to import nebo ne.
Předem díky za tip
.
Starší reakce
ahaa, no, to jsem myslel
nj já měl za to, že je to od viaduktu před tou "vodní ulicí" a ono je to kousek za...
jinak jo, taky si myslím, že obě akvaristiky z rudolfovský budou nejlepší v ČB.. u toho za viaduktem tam chodí strejda pravidelně a prej jsou tam dost dobrý.. za pěkný ceny.. winkler je extra drahej co se týče ryb minimálně, zbytek moc netuším.. a ještě chodím pro nějaký věci do dvořákovky (akvacentrum rybka) pro rostliny a nějaký krmiva, blbiny.. ryby se mi tam nějak nezdaj... nevím, ale s tím chlápkem jsem si dobře pokecal.. a má tam třeba mraky kořenů, i dost velkých..
jo myslel jsem tu slepou ulici..
Od viaduktu je to 400m směrem na Rudolfov po levé straně. Po létě je tam nějak mrtvo, ale spolu s Winklerem, je to asi nejlepší akvaristika v okolí. Nedávno jsme byli na výletě v Třeboni a tak jsem tam zašla ze zvědavosti mrknout do akvaristiky a taky docela mile překvapila. Sice spíš běžné druhy ale lidové ceny a dobrá kondice ryb.
Jestli myslíš v té slepé ulici za viaduktem, tak tam je podle mě jen sklenářství....
Zanadrazku myslíš tu akvaristiku od nádraží za viaduktem cca 50m a pak doleva ? Tam jsem vždycky chtěl jít a nevěděl jsem kudy a kde přesně to je...
Winklerovi jsem psal mejla v pondělí.. a bez odpovědi... uvidím no, skočim někdy do ČB, oběhnu to a buď budou, nebo ne..
nechvatam na to, ale čím dřív tím líp..
Já je koupila na Rudolfovský u zanadrazky. Ale od té doby jsem je neviděla a to občas někam zajdu když jdu okolo. Prodává je údajně p. Veselská (ale moc jí nevěřím protože jsem u ní viděla vždy mutační akary Blue neon nebo jak se to jmenuje) někde jsem měla na ní i vizitku, bývá na burzách ve Slavii i v Třeboni na jaře byla. Za 2 týdny bude burza v Třeboni tak možná tam. A nebo zkus u Winklera jim dát číslo a když je dostanou tak ti zavolají. Zalezí jak moc na to spěcháš.
Starší reakce
To je,ale p.Urban i posila v boxech...
Na ostravskou burzu je vozívá pan Vyslúžil.
Novoheterandrie sličná - Neoheterandria elegans
www.krasneakvarijnirybicky.cz .
Jaká je množstevní dostupnost netuším, nějaké u pana Urbana plavou, ale v nabídce je nemá.
Není to sice moc v okolí Ostravy, ale jinak návštěvu a nákup u Radka Urbana rozhodně doporučuji.
A jmenuje se nějak?
Radek Urban-googl a zkuste si ho najit,mel by je mit v nabidce.
jeden chlapek v litvinove
Zdravím, nevite kde sehnat tuto rybu v okolí Ostravy ?
Starší reakce
Starší reakce
v SZ jsem popsal jak na to.....
Tak rozhodně nebudu chtít od Glassera 10 ks paleatus
když už od takového něčeho něco čekáte, tak rozhodně něco tady jen tak není k mani .
No četl jsem
Anub [1] – Corydoras od Glassera. , tak jsem netušil, že chce dát za Pancéřníčky 20tis Kč
Při tomto množství asi půjde ledacos.
No uvidíme, jak to provedu.
Tak to je blbý, právě na ne jsem myslel,ze to udělám přes ne,dat 10-20 litrů a nevidět v jakem stavu jsou,nebo jestli je to to co jsem si objednal-je na pikaču.
Nesouhlasím. I v glaseru se dá domluvit aby dotyčné kupované ryby aspoň nafotili a poslali pro představu jaké jsou. Nesmí se však jednat o cudly za pár korun ale o ryby třeba za tisíce za kus.
To je moje zkušenost s glasrem...
No pokud chceš objednávat odsud
www.aquariumglaser.de/… tak zapomeň na možnost vidět ryby před zaplacením, do toho stebou nikdo nepůjde
To dojet si pro ryby to s tim taky počítám, pač budu je chtít nejdříve vidět než je zaplatím.
Ne, došly živé, tak jsem to neřešil. S nějakými ztrátami počítám. Jednou mi Kudrna poslal balík asi omylem bez dobírky a pak nereagoval na maily ohledně zaplacení, takže jsem v plusu.
Nejlevnější bude asi Kudrna, ale domluva s ním je tragická a při zrušení kurýra ČD si většinou musíš zajet pro ryby k obchodníkovi.
Aha a jak to pak dopadlo,když ti některé umřeli, tos to reklamoval,nebo ty zdeformovane? A od koho to budu brát ještě nevím, bude záležet taky na ceně a taky co pak když dopadne jako v tvému případe, hmm.
Zatím jsem měl ryby od Glasra cca 10x. Většinou je kvalita dobrá, ale Mesonauty nezvládly transport a umřely pár dnů po vybalení a čichavci byli trochu tvarově deformování, asi z důvodu dlouhého chovu v nevyhovujících podmínkách u Glasra. A i když se snaží, i Glaser má občas ryby špatně označené. Aklimatizace u mě až na ty Mesonauty naprosto bez problémů a ryby byly vždy zdravé.
Přes koho chceš brát?
0 31.07.2018 09:29 Anub – Corydoras od Glassera.
Zdravím chtěl bych si nechat objednat nějaké větší množství corydorasu od Glassera a chtěl bych vědět zda mate někdo nějakou zkušenost s rybami od nich. Zda jsou opravdu v tak top kvalitě a jak to je pak s následnou aklimatizaci?
Nevíte někdo, jestli někde mají ke koupi Lorikárie? Kolem dokola jsem to u nás objel, ale nic.
Starší reakce
Tak dík.. winkler je prej má.. ale jsou tyjo drahý jakože dost..
ale zas bych si je mohl omrknout a mít je hned
teď nevím, jestli za ryby dát trojku a mebo si počkat a dát 2500,- s tím, že může něco umřít...
"obojí máme na prodejně.
Neonky modré cena 33kč/ks, při nákupu 100ks 26Kč/ks,. včetně DPH,
Corydoras paleautus 30Kč/ks-
Zdravíme
Akvaristika Winkler"
0 24.07.2018 13:42 Strakááč [138] - Jižní Amerika a (Truhlář) zooholding.eu/…
Někdo zkušenosti s tímhle obchodem ?
Mají tam jak neonky modrý tak cichlidky electric blue... ještě se zeptám na dostupnost
A jinak winkler ještě neodepsali..
A aquaexotic, že by byly tak do tvou, tří tejdnů..
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [9] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x