Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
0 02.07.2007 13:03 Lisak [3] Ahoj lidi,
vím že toto sem nepatří, vím že to patří do inzerátů ale tan na to moc lidí nekouká a já už si delší dobu lámu hlavu.
tak tedy nevíte kde bych sehnal nějaké druhy mikro rasborek?
Konkrítně: Boraras
brigittae-rasrora brigittina neboli červená (1.4-1.6 cm)
maculatus-rasbora trpasličí (1.2-2.2 cm)
popřípadě:
urophthalmoides-rasbora skvrnoocasá (3 cm)
dále bych ještě chtěl sehnat corydoras pygmaeus nebo corydoras habrosus
nejlepší by bylo kdyby se dali poslat kurýrem čd českou poštu radši ne
Starší reakce
0 27.06.2007 10:40 VladCH – Upřesnění
V akva je Tetraodon nigroviridis 7-8cm. Jen malé upozornění firma Akvazone už od 1.4.07 akvaristiku v Nuslích nevlastní,no a pro upřesnění,nepracuji ve firmě Tomi Písek ale mám s nimi super spolupráci,jinak ostatní je ok. V této chvíli je v akva 116 druhů ryb. Víc se zatím nevejde. Děkuji za váš zájem, rádi vás uvidíme v Akva Nusle Nuselská 108 Zdravím V.CH.
0 26.06.2007 20:42 Mark4ever No nevím ale když je krmí mrtvejma rybama tak to nevim v jakym asi jsou stavu. Jo a zas tak náročný na žrádlo nejsou - patentky, krill, a samozřejmě šneci to vše jim chutná.
0 26.06.2007 18:29 Vitekm – čtverzubec
Zrovna včera jsem viděl čtverzubce v Hornbachu na praze 5 Řepy / Zličín. Mají jich tam víc, vypadaj dobře, cena cca 70,-Kč za kus což je super. Bacha já měl čtverzubce asi 2 měsíce a jsou náročný na chov. Objednával jsem si je z Německa přes Vivárium v Mělníce. Měl jsem čtverzubce papouškového kvůli jeho dobré snášenlivosti s ostatními druhy ryb. Všechno bylo super, ale je náročnej na žrádlo. Nevezme do huby jen tak něco a kvalita vody je důležitá. Většina ostatních druhů je teritoriálních, a když nemají dost žrádla, pustí se do jiných ryb. Papouškovej byl fajn, ale nevím proč cca po 2 měsících mi oba chovaný kusy najednou přes noc chcíply. V tom Hornbachu jsem se ptal co jim dávaj a nejčastěji jiný mrtvý ryby a odpad ode všech. prý to vyluxujou...
Já už se toho trochu bojím, jenomže pro boj s plži asi nic nepšího není.
0 26.06.2007 17:35 Mark4ever Díky všem za tipy. Zkusím ten Aquazone.
0 26.06.2007 06:31 Kočpíra – tetraodon
Ahoj, já chodím do Aquazone, je to kousek od nám, bří Synků, tram č.11 zastávka Pod Jezerkou. Stopro tam mají nigroviridise, ale myslím, že bude možné se s majiteli domluvit i na jiném druhu... míním se tam taky poptat
(po biocellatovi) Doufám že to dopadne.
0 25.06.2007 21:36 Mark4ever – Koupě tetraodona v Praze
Neví prosím někdo kde se dá sehnat v Praze tetraodon?
A ještě líp jestli někdo neví kde mají jiné druhy než jen ty normálně dostupné v obchodech? Chtěl bych jich pár sehnat. Už za snahu předem děkuji.
Starší reakce
0 07.05.2007 21:03 sandonoricco dik, taky jsem už jsem ten odkaz stačila najít. Na tu velikost mi připadá ta cena trochu vysoká. Měla jsem předevčírem dodavatele ze Štýrska - prodával za 85 EUR kus, bohužel už byli všichni zadaní. Takže hledám dál.
Sandonorico - kdyz se poradne podivas je tady odkaz na kterym byly v prodeji a nejspis stale jsou
A11646,00 L - 046 Hypancistrus zebra 9751,00
0 07.05.2007 19:10 sandonoricco Už jsem je pár let měla - dvě samičky. A přežily, takže se jim zřejmě dařilo dobře. Takže jsem to chtěla zkusit znova.
0 06.05.2007 22:19 Anonym – sandonorico
U nás dva chovatelé, na Slovenku jeden, pak Poláci, Němci a Rakušáci, když se budeme pohybovat po Evropě. Cena 5-9 tisíc za kus podle velikosti.
0 06.05.2007 21:51 sandonoricco – Hypancistrus zebra
No pár sumečků už v akváriu mám, ale tenhle kousek je prostě jedinečný. Nemáte někdo kontakt na někoho, kdo je chová?
0 06.05.2007 20:49 oldkiwinka to na tom obrázku je co za druh?neuvažuju o koupi,já mám 2 ancistruse zlatý(asi).ale je to zajímavé, ty vousky a jiné.
tak si to najdi tady na foru , uz se to resilo nedavno byl na
www.epets.cz 0 06.05.2007 19:21 sandonoricco – krunyrovec pruhovany
latinsky nazev hypancitrus zebra, uvadi se pod cislem L046, v on-line prodejnach ho nemohu najit. Diky za odpovedi
0 05.05.2007 20:12 Tibi Sandonoricco,napíš latinský názov,potom ti tu budeme vedieť poradiť.
0 05.05.2007 19:53 lukyn – HK
V Hradci Králové jich mají všude mnoho za 35kc, taky si je koupím.
0 05.05.2007 18:49 Tibi Skús tu:http://www.vivarium.cz/Nabidka_ryb_system.html
0 05.05.2007 15:17 sandonoricco – krunyrovec pruhovany
Vedel by nekdo, kde je mozne sehnat krunyrovce pruhovaneho?
Starší reakce
....drsní jsou dost..hlavně v době tření....se satankama bych je ale nedával....to by neklapalo....satanky by byly fust zalezlé a neměly by se dobře...mě momentálně fungují u brazilek v pohotě Hypselecary.....přitom mají asi 7cm a z Brazilek až takový vítr nemají.
to wladys
Nejsem si jistý, jestli je Miga schopna sehnat něco mimo jejich katalog - protože jinak by to do něj zřejmě dala ...
to David12188
K brazilkám ti wladys napíše více, ale já osobně bych je nekombinoval - tedy minimálně ve třístovce. I když wladys bude určitě oponovat, že to zase takoví drsoni nejsou
. Mezi geophagy jsou ale určitě nejagresivnější - ehm, oni vlastně mezi ně ani nepatří, resp. zřejmě časem patřit nebudou...
Roman
co myslis wladys sli by s brazilkama a satanoperca daemon (jujupari) s tema asi jo ve 300
..zkus migu třeba ti je seženou.....prý umí sehnat skoro všechno...a máš to přímo v Praze.
no nevim mam to z Prahy do Brna trochu z ruky jinak bych hned do sklorexu zasel no je mi 15
..když sem tam byl naposled(před měsícem) tak tam měli skupinu asi 10 redheadů ve velikosti 8 cm a za kus chtěli necelou stovku....ovšem byli všechny zadané....
romane tak si zkuste podat inzerata nevite za kolik je ve sklorexu maji
Prodávají (nebo alespoň prodávali) F1 v Brně ve Sklorexu. V současné době je nabízí v inzerci cichlidae na akvarista.cz
www.akvarista.cz/… .
Btw já sháním Geophagus "Pindaré", tak kdybyste náhodou věděl
.
Roman
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... ...... [53]
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x