Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Zajdi na burzu
Nemá někdo na prodej v brně a okolí otíky ?
0 16.03.2014 11:32 Jarda – poptávka - Akara potoční
Dobrý den, sháním dospělého samce Akary potoční. Jsem z okresu Cheb(karlovarský kraj) a jsem schopen pro něj dojet kamkoli. Prosím můžete někdo pomoci?
Telefon: 776804981
Předem děkuji.
Starší reakce
0 16.02.2014 10:12 bettasvetcz –
Re: Ičin No chovatele spíš sháním přeci jenom vivárko je docela jiná cenová kategorie
Tak v Mělníce není problém určitě ;) ale třeba někdo bude znát i nějaké chovatele
0 15.02.2014 21:48 bettasvetcz – Terči a skaláry
Zdravím dáte někdo tip kde posehnat v okolí Litoměřic nebo mělníku skaláry a terče??
0 15.02.2014 17:55 Beilis [34] - Asie Díky všem za tipy! Když jsem si dávala prodejce z burzy, tak tam maji všichni jenom pangio kuhli, nevim, kdo byl ten "tajemny" prodejce s úhořákama
Snad se časem zadaří.
Mějte se!
Mám dojem, že je Luboš dělá doma...
díky, ale píší, že není možný kusový prodej
Zkuste Luboše Šímu...momentálně pracuje také v Tomi Čakovice
co nejmíň, nicméně když bude třeba zajedu téměř kamkoliv
Záleží jak moc chcete cestovat...ale to u nás není ryba neběžná...
0 14.02.2014 16:15 angakok Vepřorypáci se sehnat dají, nejsou ale pravidelně. Jinak jsem třeba sehnal ve Viváriu sekavce taivan sp. kteří jsou docela hodně podobný našim českým sekavcům a jsou daleko víc v akva vidět než kuhlíci,neboť se tolik nezahrabávají. Jinak zajímavý a podobný ryby jako sekavci jsou např hrotočelci mastacembalus circumcinklus, který mají malou tlamku takže jestli sežerou nějakou rybku tak to opravdu tak mládě p.oka a dorůstají okolo 20cm a jejich chování v akva je také velmi zajímavé.
A na něho není možný dostat kontakt?? Třeba z webu.. Nebo na naší burze v Praze je seznam vystavovatelů. Tam ho možní najdeš..
To jsem zkoušela a žádná odezva
holt asi budu muset počkat na tu akvaburzu a doufat, že tam ten pán se sekavcema bude.....
Ahooj,
když klikneš na liště na RYBY, tak si zadej, co hledáš a dole máš napsaný PLAVE V NÁDRŽÍCH: a má je tam xmann a lipli (mají toho sekavce vepřorypého), ale oba mají archivovanou nádrž, ale jsou tam na ně kontakty. Třeba by ti poradili..
Zdravím všechny nadšené akvaristy
Neznáte nějakého chovatele sekavců - ideálně zlínský kraj. V obchodě se dá sehnat nanejvýš pangio kuhli, na Zlínské akvaburze jsem byla téměř fascinovaná, že jsem viděla sekavce úhořovitého- pangio anguillaris. Spokojeně plave v nádrži
Možná někdo namítne, že si mám počkat na akvaburzu, ale ta je až za 2 měsíce a já "trpím"! Je to strašně dlouho, tak jsem si řekla, že to zkusím. Třeba dostanu i nějaké tipy ohledně chovu.
A poslední otázka- úplná rarita- sekavec vepřorypý? Má ho někdo? Dá se sehnat???
Dík za každou reakci
nevíte, jestli se na burze v Praze objevuje nějaký prodejce se štikovci pruhovanými?
Jetta napsal: Nedávno jsem viděl C.Harborous v ZOO Bráník... se dalo poskládat pořádný hejno.
Tomu nemohu věřit...
Nedávno jsem viděl C.Pygmaeus,Hastatus,Harborous v ZOO Bráník.
Od každého se dalo poskládat pořádný hejno.
Děkuju! Nechám si to jako možnost, když neseženu v obchodě. Pořád mám (možná milnej pocit), že v akvaristice si tu rybu můžu nějak líp okouknout než na burze (klid, víc světla, míň lidí atp)
Na Pankraci
rybicky.net/akce/1194 , byva tam jeden stolek, zamereny dost na Pancernicky. Myslim ze jsem tam videl Corydoras pygmaeus, jenze ja tam vzdycky jen rychle nahlednu, at tam moc nezavazim, kdyz tam nic nechci koupit. Za pokus to ale stoji, ze jsem tam zahledl Corydoras pygmaeus jsem si dost jist.
0 06.02.2014 16:16 Issa Nevite, prosim, kde v Praze koupit pancernicky male nebo trpaslici? Diky.
Starší reakce
Starší reakce
RadekH1 napsal: Zdravim. Poradite mi prosim kde Sehnat Steatocranus tinanti, hrbohlavec tinantuv. Dekuji za rady
cs-cz.facebook.com/…
Asi nejširší chovatelský záběr je tu...
Zdravim. Poradite mi prosim kde Sehnat Steatocranus tinanti, hrbohlavec tinantuv. Dekuji za rady
0 23.01.2014 20:03 Franta – kančík červenohrdlý
Přátelé sháním mladé kančíky červenohrdlé, jelikož sem na forum chodím málo, zašlete mi prosím nabídku na email: mailto:franta.adamek@seznam.cz MOC DĚKUJI
Starší reakce
Díky moc. Od nich jsem bral kdysi písek, ale to že se specializují i na rybky jsem nevěděl.
23.12.v noci přišli tak jo,ale dva měsíce před tím ani ťuk.
rriki napsal: Nejsou,dva měsíce jsem,čekal na obyč.sewellie.Glaser tam jo.
Dva měsíce ne, před vánoci jsem je vezl...
Nejsou,dva měsíce jsem,čekal na obyč.sewellie.Glaser tam jo.
Zkuste kontaktovat Tomi Čakovice...
Zkuste kontaktovat Hornbach, aby se domluvili s dodavatelem, ten je mívá...
Do Super Zoo jsem volala, bohužel je nemají a ani nejsou schopni objednat
Když se třeba v tom super zoo domluvíš s personálem, tak Ti je objednají a dají Ti vědět až příjdou a odneseš si je rovnou v tom sáčku co jim je přivezou, takže ubyde jedno stěhování z vody do vody.
Napoledy jsem jich pár viděl v "super zoo" v březhradu.
0 19.01.2014 17:54 Romana – Dermogenys pusilla
Ahoj, nevíte, kde v Kolíně nebo Hradci Králové sehnat Dermogenys pusilla?
Starší reakce
Neví někdo kde se dá sehnat Apistogramma bitaeniata(cichlidka dvoupruhá)
našel jsem ji na stránkách APISTO ,ale neví někdo o něčem jiném.
Tečkované tam občas mají, tu druhou jsem ještě nikde neviděl, zkusím se v Bráníku zeptat
No jsem zvědav jak to dopadne s tou druhou...
Ono sehnat ty první dá práci...
Ahoj, nevíte někdo zda se někde v Praze a kolí dají sehnat ryby Laetacara curviceps a Laetacara araguaiae? Díky
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [25] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x