Zdravim ve spolek.
přikládám pár fotek, jak jsem vyřešil vnitřní filtr (omluvte, že jsou ČB, vznikla chybička při zmenšování formátu no a znovu se mi to fotit nechce
Ahojte, chcem sa spytat, neviete kde by sa dalo zohnat nieco podobne ako na obrazku? pripadne nocijaky plastovy cierny nasavaci kos (praha, pripadne CR), rozmer na 25mm hadicu. dik
Ano, to je pravda, ale já to stavěla prvně a spoustu věcí řeším až teď, šlo i o okysličování, které psali, že vznikne průtokem úzké komory, nicméně, je fakt, že tato filtrace není u želv učíná.
Jj, o lepení nejde, hodíš to na bok, slepíš dohromady komory, a pak přiložit oddělovací sklo, dávaš ho tam zkřiva, je to raz dva, ale horší věcí je následná údržba, osobně, kdybych si lepila akva dohromady celé, a neměla už zakoupené, tak si určitě nechám vyvrat na dno díru, a filtr bych udělala externí, hlavně u tak velkého akva.
Pokud by jsi měl vodu ve výšce tak 35cm jak to tam máš cca nakreslený nebo jak bych to já chápal že bude voda vysoko tak toto by zvládlo s molitanama tak průtok 200l/h a to možná přehánim
I když mám v plánu k želvárku externí filtr, napadla mě i tahle možnost. Zajímá mě především "teoreticky reálný" průtok. Chci, aby to zvládlo 1000l/h. Tolik by tam nejspíš nebylo, ale kdyby náhodou.. Předběžně by tam mělo být za náplně biomolitan a trochu nějaké keramiky.
Už jsem na to příšla, jak tam mám dole tu perlinku, tak byla zanešená a znemožňovala průtok... Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 113311x