Aha, díky!
Tak to jo, to je pravda, štěrk tam budu chtít, to by bylo blbý, kdyby se dostala do filtru
Jo určitě, já tam chci dát biomolitan do 2. a 3. komory, jen nevím co mám dát do 1. a poslední, jestli nějaký hrubší obyč molitan?
Musela jsem si to nakonec trochu upravit, protože jak je ta poslední komora, tak mi potom přišla hrozně nevužitá, tím že bych měla čerpadlo položené dole a voda přitéká zespodu, tak ta komora by byla podle mě k ničemu. Přidala jsem tam proto ještě jedno sklo abych změnila spád vody shora dolů a tam by byl molitan přes který by to procházelo ještě k tomu čerpadlu. Teď jsou dvě úzké komory ze 2cm na 1,5cm. Doufám, že nebude vadit, když dám topítko do poslední komory - aby to nepropálilo ten molitan?
Ne, ono to tam má jen položené to sklo - se dá oddělat - stejně tak jak kdyby bylo dané na vrchu akvária. Taky to tak chci - by se mi tam mohla dostat želva nebo s tím něco udělat, to by nebylo dobrý
Jen jedno horní sklo, které se položí tak, aby byly zakryté první tři komory zepředu, a poslední - kde vystupuje hadice - tam jen opatrně pár kamínků nebo něčeho.
Ta hadice má mít na konci pár dírek ze kterých to bude stékat po stěně akvárka - něco jak vodopád a déšť na skle - doufám, že usnu při tom rámusu - proto je až na konci a nevím kam bych to vyváděla přes želví souš a výstupek - by to mohly zničit.
No posílám na ukázku dvě finální verze jak si to představuji.