Ale já pro něj byla v obchodě - AquaZoo, jediný zverimex, který se tím zabývá....momentálně mám necelých 14dní před státnicema, a místo abych se učila tak řeším i akvárko, takže čas prolítávat ostatní vesince a města kvůli sklářství jaksi nemám...
Na ten akvarijní silikon jsem se taky koukala, ale stál 199,-, a jelikož ta tuba je opravdu veliká, a já spotřebuji maximálně jednu třetinu, zbytek vyschne a skončí v koši, toho je mě líto...a v obchodě mi paní, co se v tom očividně vyznala, tvrdila, že to musí stačit a ještě mi zbyde, mám těch 60ml...jaký je vlastně rozdíl mezi silikonem a silikonovým tmelem?
Jo, to je fakt, ráno svěží vzduch, lehce kosa, dusno snad nebude, do kopce pak z kopce, ideální stav...
Říkáš anubis...tak to zkusím, pak ti napíšu jestli to přežil!
Fuj, řasy, ty nesnáším, když se jede někam člověk do rybníka koupat a pak se to všude lepí...brrr...a ještě to mít v akvárku, nezávidím...a dá se toho nějak zbavit?
Jo a abych se teda zase nepopálila těma našema prodavačema, kolik Vás stojí kostka biomolitanu, hrubšího? A kolik keramický kroužky a vata?