Jj, o lepení nejde, hodíš to na bok, slepíš dohromady komory, a pak přiložit oddělovací sklo, dávaš ho tam zkřiva, je to raz dva, ale horší věcí je následná údržba, osobně, kdybych si lepila akva dohromady celé, a neměla už zakoupené, tak si určitě nechám vyvrat na dno díru, a filtr bych udělala externí, hlavně u tak velkého akva.
Já teď postavila pro želvy vnitřní filtr, a musela oddělávat jednu komoru, protože se mi tam nevešlo čerpadlo! - počitej minimáně 18 cm na délku a 10cm na šířku, a cca 10 cm na výšku!!! (atman 202)
Oosbně mám 4 komory, na šířku akva 40cm, teda teď už jen 3 komory.
Jo, a první komoru mám taky cca 6 cm, a nemám se tam jak dostat, - ruku strčím tak do 3/4 a dál ne, ikdyž máš tam tu díru, tak je to super! Na výšku mám taky 35cm.
Přítokovou díru jsem chtěla větši, ale nebyli mi ji schopni vyříznout, tak mám uřiznutý roh, a je to hodně málo, takže na přítok super, jen moc nerozumím, proč máš výtok ve spodní rovině, lepší je vést jej horní stranou, a tím jak voda teče a víří vodu, tak funguje zároveň jako vzduchování ;)
Jj, a Dr.Chile má pravdu, přikládám obrázek, jak mám zanesený první biomolitan, hned z vrchu, protože po želvách jsou velký kousky...