Ahoj, všem, jsem tady nový a prosím o trpělivost.Darem jsem dostal Dania Giant a Tetry černé a u nich byli tyto dvě rybky a zatím jsem nezjistil co to je?Pomůže někdo?Děkuji
Velikost 7cm. Dostal jsem je jako na záchranu, když prasklo akvárium, ale nevím copak je to za rybky.
Prosím můžete mi někdo poradit co je to za mečovku??? Údajně Usurijská, ale nikde jsme takovou mečovku nenašel....kdyby jste měli někdo odkaz, kde se o ní dozvím více budu vděčný...děkuji
Copak je to za rybičku ? Ano, je to pozměněno, ale určitý charakteristický znak je zachován.
Zdravím všechny zkušené chovatele. Troufnul by si někdo tipnout, jaká rybička by mohla být na obrázku? (Více fotek je v mé prezentaci, nejsou dokonalé, ale to je to nejlepší, co jsem za měsíc dokázala vyfotit.) Rybičky se mi nečekaně "urodily" v akvárku, které v té době bylo nově založené a totálně bez ryb. Tudíž vajíčka jsem nejspíš musela donést na nějaké rostlině a doma se mi vylíhla. Rybky jsou staré asi měsíc, mají momentálně cca 10-12 mm, tělíčko průhledné, ale začíná se lehce zbarvovat do žluta nebo oranžova, je to zatím jen takový nádech než přímo barva. Hřbetní a břišní ploutvičky nízké a poměrně dlouhé, na fotce je to celkem ucházejícím způsobem vidět. Docela mě zajímá, co to vlastně chovám 
zdravím, můžete mi někdo pomoci s identifikací této ryby ? Pravděpodobně je to Cichlida, ale nevím jaká.
Poraďte prosim co je to za rybku. Myslel sem že čichavec zlatý, ale podle fotek co sem na netu našel teď nevim. Ma asi 6 cm. Děkuji
Dobrý den poradíte mi co toje za rybku? foto kdyztak dodam lepsí,jedná se o tu fialovou,myslela sem ze je to tetra kraloivska ale nema ten pruh.

Může mi prosím někdo poradit o jakou rybu se jedná? Dostal jsem jich cca 50 darem, jen nevím co to je. Chtěl bych jim vytvořit co nejlepší podmínky. Díky za rady.Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228820x