v jedne knizce mam tuhle fotku dvou rybek. Uz dlouho me zajima co to josu za ryby. Prosim poradte.
ahooj všichni ! před cca. 7 minutami jsem dostal od kamaráda nějakého krunýřovce, prasklo mu akva a říkal že jestli ho chci jinak ho vyhodí do popelnice, tak jsem si ho z lásky tedy vzal a mám ho teď v mém 32 litrovém akváriu, prosím podívejte se na foto, co je to za druh? prosím o radu 
zdar lidi, potřebuju pomoc s identifikací, tipuju to na příčňáka albín, ale nejsem si jist, jestli to neni jeste jiny krizenec
Průsím, víte někdo co je to za rybu? Dnes jsem jí dostala a nevím o ní vůbec nic... Děkuju
Je to samice má asi 12 cm. Chtěl bych jí sehnat samce, ale nevím název. Samice se vytře a následně všechny vajíčka sežere. Díky za odpověď
Koupil jsem akvárium s rybama a nevím co je tohle za rybku. Ostatní vím, ale tuhle neznám. dík předem
Jenom mám takovou poznámku...
Dobry den,koupila jsem rybicky,viz fotka v akvaristice bylo psano, ze se jedna o živorodku ostrotlamou, na uctence bylo ze je to black molly (blek teda moc neni :o) ) a tak nevim, co vlastne mam v atlase jsem koukala na tu zivorodku ostrotlamou, ale ta je takova nijaka, tohle je site zlute, tak nevim,jestli to je preslechtena verze, nebo jestli mam jen neco jineho (udajny samecek nema mecik,takze mecovka to asi neni), ma na sobe naznak cernych tecek, ale zrovna ty moje maji jen naznaky, jine jich meli vic...poradite mi, co to vlastne je za rybku?

Neví někdo co je to za rybu? Cca 10cm dlouhá, velká hřbetní ploutev, dlouhé vousy, často se schovává v jeskyni.
Poznate co je toto za tlamovce?
Zdravím. Podívejte se prosím na fotky v odkazu. Jsou tam dvě ryby které neznám. Červená a bílá. Tu bílou jsem koupil jako mládě, údajně mečovka. Teď, když vyrostla, se ode statních mečovek začíná odlišovat. Nemůže to být plata, nebo něco jiného?
Zdarry lidičky dostala se mi do rukou tahle rybka ... jsou darované prý tlamovci, ale nevím nevím ať hledám jak hledám tak nemužu určit druh .. nevíte někdo co to muže být ? Díky a omlouvám se za kvalitu..
ahoj,dnes jsem si dovezla z burzi tohohle sumečka nevím co to je jestli krunýřovek nebo co ale má hodne nafouklé bříško a taky se mu to někdy pohne není nemocný? Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228135x