Byla mi zaslána tato fotografie s tím, že rybička se po čase od zasazení nových rostlin objevila v jednodruhové nádrži s krunýřovci. Tipy?

Dobrý den,

Asi uz dva roky chovam v mem aqva tuto rybku, ale nevim co je to za druh. Prosim vas aspon o nazev, abych si o teto rybce neco precetl. Predem dekuju

Ahoj všem, v mojí koupené "rybí polévce" plavou tyto rybky, u kterých si nejsem jistá názvem nebo druhem....kvůli dalšímu třídění, ovšem potřebuji vědět, co tam vůbec plave. 
Dobrý den, dostala jsem od pána co rušil AQ ryby. Všechny znám, jen u jedné se chci ujistit, zda to je ona
Nevíte co je tohle za rybičky? Dostala jsem je a nevím název, jsou cca 13-15 cm dlouhý, dost živý, takže se blbě fotí, ale nezdají se nějak agresivní nebo útočný, mám je ještě se závojnatkama, skalárama a pancéřníkama a žádnej problém, neokusujou se, neútočí, nic.
Zdravím. mám dva dotazy, copak je to za rybičku a zkoušel je někdo dovést a chovat?

Dnes jsem dostala darem tuto rybičku. Nejsem si však zcela jistá, jedná-li se o bettu či nikoliv. A jestli to tedy bojovnice není, dá se chovat společně s nimi? A nevíte někdo, jestli je to samec, nebo samice? V akvaristice jsem nováček a moc to nepoznám. Děkuji za rady
Brej večír všem,Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228135x