Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Podobně vzhlizeji samičky cichlidka kakadu , ale podle tohoto fota těžko říct
Mě to přijde jako nějaký druh tlamovců.

Delší dobu zkoumán co je to za ryby.... dostal jsem je jako potravu pro antenovce
Vypadají být ještě mladí....
řekl bych, že je to Sewelia

Mám tady zajímavou fotku a nenašla jsem stejné vlákno jako u rostlin. Tak snad nebude vadit, když to dám sem. Zkušení akvaristé určitě vědí o kterou rybu se jedná, spíš to bude hádanka pro začátečníky.

Starší reakce

Ahoj, vím že je to cichlidka, určitě Tanganika. Ale to je vše. Jak se jmenuje? Poraďte mi.
Pěkná kresba sám jsem zvědav kterej to je, možná nějaký hybrid
nějaký peřovec, mrkni na atlas

Dobrý den, dostal jsem tuto rybu a nevím o jakou se jedná.. porosil bych o identifikaci
děkuji
Starší reakce
bude to nějaká plata a asi v né moc dobé kondici...

nevíte někdo co je to za rybičku? Vůbec neplave, jde hned ke dnu

Dobrý den, kamarádka mi dala ryby z prasklého akvária. Ubytoval jsem je, ale abych neměl problém se soužitím ryb. Můžete mi někdo říci jméno ryby? Děkuji
Starší reakce
Heros určitě, severum těžko. Jedná se o mladou rybu, na přesné určení musí povyrůst.

Heros severum asi

Nevite jaky je její název?
Starší reakce
Spíš Xantorická forma.

Kancik pricnopruhy albin
asi

Prosím o jaký druh ryby se jedná? Děkuji
Starší reakce
Razbora klínoskvrnná – tmavě zbarvená forma označovaná „Black“ či „Blue“.

Dobrý den. Prosím neví někdo co je to za rybičku já ji dostal ale bohužel asi po 3 dnech chcípla důvod my není znám.Koukal sem už i na atlasu ale je toho hrozně moc a tuhle sem stejně nenašel.přikládám foto bohužel už posmrtné.Děkuju za odpověd
Starší reakce
Jj, o gavúncích jsem přemýšlel.
Starší reakce
Velmi pravděpodobně čeleď sumíčkovití (Bagridae), favority bych měl někde v rodech Mystus nebo Hemibagrus. Víc se o té rybě bez znalosti původu a trochu slušných fotek říct nedá. Někteří anténovci (Pimelodidae) jsou sice některým sumíčkům stavbou těla hodně podobní, ale u téhle ryby mě to opravdu táhne do Asie k bagridům.
Jaroslav Hofmann
Nějaký peřovec tam je, keříčkovce teda nevidím a to puntíkaté je anténovec Pimelodus pictus...

Edit: Ještě zkuste kouknout na anténovce velkoploutvého...

Dobrý den,
Nevíte někdo co je tohle za druh ryby? Mám ji již asi 15 let
Našel jsem jen podobné druhy pod názvem catfish, ale nic konkrétního.
Děkuji.
Starší reakce
Starší reakce
Parmička černopruhá,ale připadá mi,že je přecpaná k prasknutí.

Ahojte,vi nekdo co to je za rybu?Dostala se ke me nahodou.Pomozte urcit...Dekuji
Tak tyhle rybky mají modrý očka

Goldky žhavek by měli být červenoocí albíni

No, ono se to tam tak nějak drží pospolu celkově v tý konzervě
Když jsem si detailně prohlédla tu neonku yellow a to co mi tam plave, tak to sedí

No... taky jsem si to myslel... ale že se drží těch žhavek... není to spíš žhavka v goldu?

Řekl bych, že první ryba je neonka obecná (forma Yellow). Na třetí fotce je světlá forma obyčejného dania pruhovaného.
Dík

Možná je to danio růžové? A to první nevíš?
Jinak tady je video
youtu.be/…
Nahoře mi pořád plavou dvě rybky, jsou stříbrné a tečkaté, nad tím taky pořád tápu...
Na druhé fotce asi bude Corydoras aeneus 'Black Venezuela'
Na třetí fotce to vypadá na nějaké danio

Ahoj všem, v mojí koupené "rybí polévce" plavou tyto rybky, u kterých si nejsem jistá názvem nebo druhem....kvůli dalšímu třídění, ovšem potřebuji vědět, co tam vůbec plave.

Na první fotce: jedná se o neonku zlatou? Je to ta bílá.
Druhá fotka: pancéřníček, ale druh?
Třetí fotka: tečkovaná rybička uprostřed, vedle kořenu, jsou takové růžové až oranžové nebo světlounce lososové barvy.
Díky moc za pomoc

Ano, zcela jistě

https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... [16] ...... 72
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 229012x