Ahoj,
Tahle rybička - nevím co je to zač, vyžírá všechny rostliny v akvárku. Nějaké rady kromě hodit ji na pánev? 
Zdarec lidi, dnes jsem si byl v SuperZOO pro Bettu a zalíbily jse mi tam Ancistrusi už dříve jsem nějakého chtěl, tak jsem se rozhodl si ho koupit, ale ty ancistrusi mají teť asi tak 3cm a na cedulce pod názvem Krunýřovec Obyčejný byl délka v dospělosti 3-5cm což se mi zdála jako blbost ale řek jsem si že ať mi klidně vyroste na 10cm moc mě to nevadí.Tak jse ptám jestly bude opravdu tak malý, jestly existuje nějaká trpasličí verze či co a nebo jen LŽOU díky.
Zdravím, mohl bych poprosit někoho co je tohle za rybičku? Koupil jsem na akva trhu a název pod kterým byla prodávána pak už nenašel. Náročností chovu by to mělo být podobné neonkám s tím, že se měli i té velikosti dorůst. Jsou ale velké maximálně 2cm a už víc nerostou.
Poradíte prosím někdo co je tohle za rybyčku? Žila asi 3 roky v akvariu 54 l a narazil jsem na ní až při stěhování rybyček do akvaria 350l, byla tam celou dobu schovaná někde v pařezu a už jsem úplně zapomněl, že jsem jí někdy kupoval.
Zdravím,
Prosím o identifikaci této ryby. Je krásná. Říkáme ji freddy, ale neznáme druh.moc děkuji. Jinak má asi 15cm.
Ahoj koupila sem si sumečka ale nevím druhové jméno je černé zbarvený s bílými tečkami a na ploutvích je spíš bílo proužkovaný. Jelikož teď čistí hodinu filtr tak sem ho nemohla jinak VYFOTIT Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228135x