Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
0 26.03.2013 16:05 Vrata1 – Copak je to za tlamovce?
Můžete mi poradit, co je to za rybku? Myslím si, že jde o nějaký druh tlamovce... Děkuji
opravdu to není biotop rybníka v Táboře
koukám, že místní video je rozrastrované, zde tedy originální soubor (řešené rybky jsou až v druhé třetině videa)
uloz.to/…
To vypadá jak nějaký hrouzek
Rozhodně to není pancéřníček!
ta fotka je stejně supr jako ta předchozí
Na pancéřníčka zelenavého se mi to zdá málo vysoké a naopak moc dlouhé. Možná to ani pancéřníček být nemusí. Tahle fotka je možná ostřejší.
toho sumečka bych tipnul na Corydoras eques, ale ta fotka je opravdu nepovedená
Jsou to rybky v divokém (?) prostředí, tak se jim do klidových barev asi moc nechce. Díky za určení, taky bych se nakonec přiklonil k
měděné.
Edit: Ještě tady mám dvě rybky, jakási cichlidka(?) v levé třetině (má na hřbetní ploutvi skvrnu). A pak sumečci vpravo. Fotky mají rozdíl asi dvou vteřin.
Taky bych se přikláněl k Tetře měděné. Jen mi na té neostré fotce přijde, že je ve stresovém vybarvení.
Martin Honzejk
Tetra ozdobná to není ani náhodou.Viděl bych to na Tetru měděnou./možná,fotka je trošku nejasná/
Možna ozdobná ale to tak nejde moc poznat a ja nejsem zádný znalec zkus se podivat do atlasu
0 24.03.2013 19:06 filo – Jordán naživo
Ahoj, copak je to za rybu? Jeví se mi to na tetru. Je to fotka z videa, kdyžtak mohu hodit i to video. Mám tam i nějaké sumečky.
Starší reakce
Pokud je to plata...ta fotka je příšerná, pak tuxedo. Berlínka, mečovka, to být může ovšem také...s ohledem na tu kvalitu fotky to může být klidně i "německý ovčák"
Tak to bude ten kříženec platy, jaký, to ǔ se nikdo nedozví jedine v genetické laboratoři
to není, tím jsem si jistá
Je veľa nepopísaných označovaných sp. Vlákno majú niektoré len hore,iné majú vlákna na oboch koncoch chvosta prípadne vlákna nemajú.Nie je vylúčené,že ide o kríženca niekoľkých foriem.Najjednoduchšie bude zabehnúť do predajne kde ju chlapík kúpil a opýtať sa.Inak je to len hádanie.
Nemůže to být mečovka berlínská?
myslela jsem, že je to plata skvrnitá nebo plata skvrnitá var spitz
strejda google našel ale sem na vážkách, zkusím přidat večer lepší fotku, pokud někdo ví přesněji budu rád
No, vypadá to jako korálovka něčím mixnutá
Nevím, variety neznám, třeba někdo upřesní
L. parva sem nenašel v atlase, je na ni někde odkaz??
muj tip je že mám Loricaria sp. L010A
L. parva má taky vlákno. Klidně se mohlo stát, že jí ho nějaká kamarádka ucvakla, případně ještě nenarostlo...
Plata
No Libor nevim nevim
příde mi ,že to má až moc světle zelený dolu ta Kolumbijská to má středně no nevim
Oni jsou tak strašně stejný .D
Lorikarie jsem viděl min. u tří lidí, takže podle prodejce nehledat
Jak se jmenuje tahle rybička? (ta uprostřed) za špatnou kvalitu se omlouvám
To není tetra konžská...columbiana je tuším darienská...
Tak to vám zrovna poradím
myslím ,že je to Tetra Kolumbijská
www.akvarko.cz/… podle obrázku je to hůř vidět ,ale mrkněte
,ale myslím ,že to je ona.
Co je tohle za rybičku?
Tá to nie je,nemá na chvoste vlákno.
Možno L.parva
Zdravím, koupil sem si lorikárii a blbec se nezeptal který druh to je, koupeno dneska na aquaburze v ostravě, myslím že tam byly jenom jedny, mohl by je identifikovat i prodejce
díky
Zdravím, nevíte někdo co je to za rybičku ?
0 14.03.2013 12:20 Radeczek Prosím o radu. Jaká rybka je na fotografii? Díky za odpovědi.
jj, dík..
dorůstá 25cm.. no tak to ani nebudu dál zjišťovat její dostupnost, moc velké
nejsem si jistý, ale co třeba:
Hlavostojka příčnopásá
neboli :
Leporinus fasciatus
0 14.03.2013 03:02 O.Tom [439] Věděl by někdo co je zač ryba z videa ?
Žluto-černé, příčné pruhování. Převážně první půlka videa.
www.youtube.com/…
dik
Adame já vím, že se máme moc rádi...soudím podle tvého blokování mne...ale logicky ta strakatá žlutočerná (nie čierna)asi nebude Black Molly
v obchodní branži je to GBM -goldblackmolly - (jinak P.shenops) a ta vpředu je asi nejspíš mečovka...
Edit: Koukl jsem jen první fotku...ale i to dole s ohledem na prosvítající žlutou v ocase je GBM...na té druhé to co je hubou do objektivu neumím určit, to bokem je mečovka
Čierna je Black Molly a tá škvrnitá plata.
0 12.03.2013 17:44 Babuna – Co je to za rybu?
Byla bych mxo ráda kdyby jste mi prozradili název této ryby.Ta černá a skvrnitá (černobílá).Mám je už delší dobu ale zapomněla jsem název.Moc díky za odpovědi
Starší reakce
Dokonce méně běžná "dvoutečka"
pozná někdo tuto rybičku?
neni to nějaký druh tlamovce??
Starší reakce
Potom jí ale nemůžeš zodpovědně poradit
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... [36] ...... 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 226634x