Sekavci... 

Ahoj všem
Ahojte,
Dobrý den, našla jsem ve zverimexu tyto rybičky. Chtěla bych si je pořídit. Problém je, že ani oni neví co jsou za druh. Takže je nemohou prodat. Trvá to již cca měsíc. Nevíte, co jsou zač? Děkuji

Není úplně jednoduché je v tom zarostlém velkém akva nachytat u skla
Ahoj, ve společenském akva mi crenicichly vodi mladé. Kupoval jsem je před rokem v jednom malém zapomenutém zverimexu údajně jako import bez určení pohlaví. Měli jen dva kusy 1 menší a 1 větší. Samec narostl asi na 10 cm, samička je o něco málo menší. Na fotce je samec, samička má ještě dvě červená oka vzadu na hřbetní ploutvi. Nevím co je za poddruh, pomůžete mi prosím s určením? Děkuji, Michal
Dobrý den, nevíte někdo prosím co to je za tlamovce? Přítelkyně ho koupila ve zverimexu jako mladého samce Labidochromis caeruleus ale to se mi moc nezdá(jsem začátečník).
Dobrý den, nevíte někdo prosím co to je za rybku? Zůstala nám v akváriu už pouze tato. Má cca 15cm a vyžrala nám postupně celé osazenstvo. Chtěl bych dokoupit další rybky, ale chci si o tom napřed něco přečíst, po případě s čím se dá chovat. Máme 240l akvárium..

Dnes sa mi podarilo na burze uloviť tento kúsok, telo ako klasik ale má biele konce chvosta , neviete poradiť názov ? Predajca povedal len že ancistrus
Mám ji několik let, v akvaristice mi ji přimíchali k tetrám červenoskvrnným a teď jak se vybarvila tak se jim ještě více nepodobá.Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228135x