Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Copak je to za rybičku?

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Copak je to za rybičku? 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 72 Žádná další stránka   1  
Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2006 18:12 Roman Re: Jenda
I když mám po ruce více jak 1000 popsaných fotek afrických cichlid tak si netroufnu něco tvrdit.Na snímku je nejspíš semice a ty jsou si u většiny rodů hodně podobné.Pokus se opravdu urobit více snímků.Samce i samici nejlépe z boku.Nebo mrkni na Malawi.cz či Tanganjika.cz.Pokud by to byla americká cichlida tak je určení jednodušší.Nebo se optej toho kdo Ti to prodal. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2006 17:17 Muž Jenda [2] - AmerikaRe: Roman
jj je to tlamovec ten na fotce je dospeli jeden z rodicu poter je na foceni jeste maly
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2006 17:13 Roman Re: Jenda
Je to nějakej tlamovec,ale jestli to je jeden z mladých tak se to špatně určuje.Víc věděj lidi přes Afriku.Chce to spíš fotku rodičů,tam je to už jednoddušší.Alespoň by se dalo určit alespoň rodové jméno.Něco ve velkých atlasech mám,ale většinou jsou tam fotky dospělejch ryb.Takže vem foťák a nafoť taťku.U toho se to určuje nejlépe. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.07.2006 17:03 Muž Jenda [2] - Amerika – prosim pomozte s identifikaci
Fotka k příspěvku mam mlade a ani nevim co je to za druh :-(

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2006 16:23 vichr Re: Martas
Je to kančík příčnopruhý albín.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2006 12:49 911 Re: Martas
Já bych si tak jistej nebyl. Je pravda, že Parrot to asi nebude, ale toho "Nigrofasciata" (albino, nebo podle oka spíš xantochrit. var.) bych nevylučoval. Když jsem začínal s cichlidama, tak jsem je choval...ta velikost by ze všech ostatních návrhů, které tu zazněly, odpovídala nejlépe.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   31.05.2006 22:39 Martas – Jak se jmenuje tato rybka?
Fotka k příspěvku neví někdo jaký je její název? Zatím mi nikdo nebyl schopen poradit a ani v atlasech jsem ji nenašel. na fotce je sameček cca 10cm dlouhý. Jikry kladou na dno, které předem řadně upraví. o potomstvo se starají. dík

https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 71 ...... [72]

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 227570x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/147-copak-je-to-za-rybicku?od=3551