Akvarijní burzy Ostrava
Uděláme to mezi 9-10. Předpokládám že ráno se bude chodit po burze a pak bychom si dole, pokud bude místo, sedli a pokecali. Taky by nám pořadatelé mohli rezervovat aspoň jeden stůl, že?
Děkuji, bez toho se teda obejdu
Abys neřekl, namažu Ti chleba sádlem.
Ty jo, tak to abych na ustavující schůzi KPPB měl už nějaký PB zřízený, ale obávám se, že to nestihnu

Takže budou chlebíčky když nebudou propisky?
Rypno

Tak to bych si měla považovat
Když je to tedy tak, v tom případě při příští návštěvě Ostravy očekávám slavobránu a velkolepé uvítání

Na Tebe nezapomene ani jedinec s hodně rozvinutou sklorézou jako jsem já.

Máš pamatováka

Však já se zase někdy ukážu.
O tom, že na burze taky může být kvalita ryb nevalná vím. Ale kde je dobrá? Asi jedině když člověk vezme ryby přímo od chovatele nebo malého importéra.
Byl jsem ve velkoskladech na Pardubicku a i tam mají nádrže s mrtvými a polomrtvými rybami. Ryby co si nechávám posílat z Německa mají za sebou taky skoro 2 dny v sáčku a podepíše se to na nich.
Možná ty ryby v Hornbachu koupím a možná koupím něco úplně jiného. Než nějakou rybu koupím, tak mnoho týdnů zvažuju možné varianty a nakonec si vyberu nějakou blbou variantu.

Myslím si že v současné době se to hodně zlepšilo a pokud bych si měl vybrat, tak skutečně radši Hornbach než anonymní prodejce, u kterého nevím, jak ty ryby na tom jsou. Když jsem v Hornbachu kupoval otíky, tak se jednalo o ryby, které byly vykaranténované asi dva měsíce, měly jasná očka, plná bříška a neměl jsem dlouho žádný úhyn. Na burze leckdy vidím otíky, jak leží na dně, mají propadlá bříška a takovou rybu bych v životě nekoupil. A i systém desinfekce, kdy po každém chytání jde v Hornbachu síťka do kbelíku s desinfekcí, je lepší než na burze, kdy prodejce má dost často ryby z nejrůznějších zdrojů a síťku používá bez jakékoliv desinfekce. A ještě poslední poznámka. Ryby na burze mají za sebou leckdy několik i burz a to trajdání po republice jim určitě nepřispívá ke zdraví. Stres vyvolaný neustálým přelovováním a změnou kvality vody je oslabuje a pak stačí lehká infekce a jdou do věčných lovišť.
Špatné zkušenosti z Hornbachu v Porubě. A odrazují mě ty mrtvé rybky co mívají v nádržích (platí pro oba Hornbachy v Ostravě).
NHKG napsal: Díky za info. Takže na burzu nejdu a budu shánět dál. V Hornbachu nakupuju často, ale nákup ryb tam nebudu riskovat.
Proč? Já v Hornbachu nakupoval otíky a borarasky a v pohodě. Rozhodně je to lepší než od nějakého neznámého překupníka na burze.
Díky za info. Takže na burzu nejdu a budu shánět dál. V Hornbachu nakupuju často, ale nákup ryb tam nebudu riskovat.
Občas bývají v Hornbachu. Na burze jsem je nikdy neviděl.
0 14.11.2016 20:24
NHKG [3901] - Hadohlavci Furt lepší dopisující než negramotný.

vím že není zdejší

,ale dopisující člen je dobrý

Ivaha to má trochu z ruky tak ji berem že je dopisující člen.

Co to je s tema prupiskama? To si je tam jako mnenite?
To je tak dva roky co jsi tu byla

Si dojeď.

A ani mně propisku nepošleš??? Jednu, dvě, tři...

Žádný tahák nebude. Je to zájmová a ne komerční či politická činnost. A Vašek stejně nepřijede.

To je tahák na srazík

Propisek není nikdy dost

Budou se rozdavat prupisky? Tak ja bych asi dosel...
Uděláme i ustavující schůzi KPPB.

Zrob, a vem i nějaké propisky navíc

Tak jí pak vyfoť, já vám zkontroluju docházku

Urobim prezenčku.

Určitě sraz v bufáčku, že o tom pochybuješ

Te by to i šlo. Bacilonosic uz nesu.... a jako řidiče bych vzal přítelkyni kdyby byla nějaká to stopecka na stole

Starší reakce
To víš, když se k stolu posadí dva takoví prostorově výraznější, hned je jeden stůl obsazený plně.

Dva plný stoly a ještě bylo málo
Jó to byly časy.

Kdysi dávno jsme tam měli ceduli od Libora, že u tohoto stolku je sraz z rybiček, pamatuješ? Ale to už je prehistorický

afc1886 napsal: Já se tam dostal až 10:30 a to už jsem jenom proběhl kolem,tak jsem si ani nevšiml,jestli tam někdo byl.Ale i tak jsem nakoupil vše co jsem chtěl plus něco navíc.
Tak to já jsem nakoupil i to co jsem původně nechtěl. Ale jinak dobrý a jsem rád že to mám.
Já se tam dostal až 10:30 a to už jsem jenom proběhl kolem,tak jsem si ani nevšiml,jestli tam někdo byl.Ale i tak jsem nakoupil vše co jsem chtěl plus něco navíc.
Sraz se nepovedl. Čekal jsem tam, ale nikdo nedošel. Tak snad příště. Jinak zajímavých věcí tam byla spousta, myslím si že každý si mohl vybrat. Já si vybral. I když jsem se dušoval, že se budu držet zpátky, zase jsem nesl plnou lednici.
tak prisel jsem o neco zajimaveho?
srazik se povedl?
Já budu na burze, tam se kolem mě můžeš ochomejtat třeba hodinu.
ve kterem vagonu budes ty, at se tam vice zdrzim...
laKatos napsal: to je dobry napad....ale z frydku .....a odsid do Ovy tramvaj nejezdi.....
......
no jedine vlakem... tam je vice lidi.... = vetsi radost a skodolibost ze to chytnou ve vetsim meritku.... 
Přesně.

to je dobry napad....ale z frydku .....a odsid do Ovy tramvaj nejezdi.....
......
no jedine vlakem... tam je vice lidi.... = vetsi radost a skodolibost ze to chytnou ve vetsim meritku....

Tak jeď tramvají. Pokud jsi škodolibý, tak Ti bude dělat dobře, kolik cestou nakazíš lidí.

OT...
ja mam takovou rymu ze nemam ani auto abych se dostal na burzu...

Přidat reakci
1 ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84478x