Akvarijní burzy Ostrava
Starší reakce
Dneska mi přišlo, že je nějak více místa mezi stoly. Nevím, jestli bylo méně řad, nebo dole je více místa (minule, když jsem tam byl, byla akvaristika ve 2. patře).
Já už se chystal nasr*ný jít domů, že není to, pro co jsem přišel - živá koretka, ale naštěstí u východu jsem narazil na prodejce. Samozřejmě jsem se ho zapomněl zeptat, jestli někde jde koretra koupit i mimo burzu. Nevíte někde na Ostravsku?
Jinak jsem si koupil klasicky koupil listí. Ryby na burze bych nechtěl kupovat, kolem každého prodejce je moc lidí a není čas vybírat. Navíc všichni mají ty samé ryby a specialitky moc nejsou.
Starší reakce
Starší reakce
Sazenice mangrovníku získáš nejsnáze u prodejců pro mořskou akvaristiku a Ti se chovatelských trhů nezúčastňují.
Starší reakce
aspon něco
ale koukám že konverzace tady na tomto vláknu vázne...
dříve to tady před burzou a po burze uplně žilo
a ted nikde nikdo..
mě tam uvidíš
Starší reakce
Čau lidi,
tak kdo se chystá na burzu
?
Nevíte někdo, kdo by tam mohl mít čtverzubce trpasličí? Zatím nevím zda chci čtverzubce, nebo betty
ale zajímalo by mě zda je tam někdo bude mít.
Starší reakce
Zdravim,
Jak to ted chodi na burze, jsou tam i krome polaku renomovani prodejci napr. znacek Dennerle, nebo nekdo z prirodni-akvaria.cz nebo rostlinna-akvaria.cz? Pamatuji, ze cca 2 roky zpet byli. Chtel bych koupit Dennerle Nano Bio Set pro nano akvaria s napojenim na eckfilter, je to novinka, a nechce se mi jet z burzy zjistovat do hornbachu jestlli to tam maj
diky
Starší reakce
ja som tam predaval limnobium levignatum . Ale som ho zabudol vytiahnut zo sacku , takze na predaj bolo asi okolo 9 hodiny.
Dneska asi vzhledem k prázdninám nebyly takové davy. Dokonce fronta na lístky měla míň jak 10 metrů kolem deváté hodiny.
Akorát co mě překvapilo, tak to, že od prodavačů je už slyšet skoro jen Polština. Docela by mě zajímalo, kolik procent je Polských prodejců. Polsky trochu rozumím a většinou vím co chci. Akorát doufám, že ta rostlina co jsem koupil je Limnobium (voďankovec), protože tomu Polskému názvu nešlo rozumět a latinský název jsem z prodavače nedostal.
Starší reakce
Osekali? A já si říkal, že je tam nějak moc lidí. Dokonce i bufet vzal téměř za své
. Jinak děkuji za info ohledně gavůnků, sehnal jsem co jsem potřeboval
Líná huba, holý neštěstí
Prostě je obvolej nebo jim napiš a poptej se. Třeba Ti poradí někoho dalšího, když nebudou mít. Když jsem onehdá sháněla gertruďáky a werneráky, taky jsem si je takhle domluvila předem.
Tak to by bylo nejlepší řešení, domluvit se dopředu, ale bohužel nevím, který prodejce to tam nabízí.
Taky můžeš prodejce zkontaktovat a ryby si domluvit
Dobré odpoledne...rád bych se zeptal, zda-li lze sehnat na burze nějaké druhy gavůnků, jestli jste si tedy někdo někdy všimnul. Na burzu sice občas zajdu, ale vždy ji prolítnu tak rychle, že nemám šanci si vše pořádně prohlédnout.
Starší reakce
Starší reakce
ále, vždyt jsem měl lidové ceny
No tak mě to teda jako prodejce bavilo víc než jako kupujícího
člověk posedí, pokecá o strašilkách
něco k tomu prodá...jen teda jsem neměl čas kouknout na rybky
to musím příště líp časově naplánovat.
Přiměřeně, chlapče, přiměřeně
Jinak dodatečně všechny zdravím, mrzí mi, že ani tentokrát jsme nemohli přijet. Ale někdy letos to bude
To bych si zase připadal jako ta malá holčička, co stála před velkým cukrářstvím a neměla peníze.
Nemáš si tam s sebou nosit moc peněz
Mě to napadlo, když jsem furt platil.
Vždyť jsi nakupoval, ne? Tak kdo byl ten zapomnětlivec?
To bych se pak nemohl cárat kam chci já.
Staneš se spolupořadatelem.
Bezva díky, něco podobného (i když mírně zkresleného) mi už řekl kámoš, tak snad to pujde v poho.
Přijdete mezi 5:00-7:50
Pokud se postavíte přímo proti hlavnímu vstupu tak po levé straně cca 15m jsou garážové vrata. Těmi projdete do druhého patra a nebo vyjedete výtahem. Když vystoupíte z výtahu tak uvidíte 2 lidi ve vestách za stolem. Těm stačí říct jméno. Na oplátku vám sdělí číslo stolu ,ukáží na mapě kudy kam a zaplatíte za stůl. Toď vše
Pokud si popletete patra tak vás v seznamu u akvaristů mít asi nebudou. Jinak kdokoli ve vestě (i před vchodem do garážových vrat)
by vás měl dobře nasměrovat kde zjistit místo
0 21.05.2015 10:00 Jjapan [207] - Raci, krabi, krevetky 0 19.05.2015 18:20 Drahoš . [389] - Rostliny Měl bych dotaz na někoho, kdo na burze někdy prodával (mám na mysli nědělní na výstavišti). Zajímalo by mě jak to tam na začátku chodí. Jdu tento týden poprvé jako prodejce (sice teda jdu prodávat strašilky atd ne rybky) a by mě zajímalo kudy jinudy než vstupem pro návštěvníky se tam dostanu, kde to mám platit a kde mi řeknou jaky stul je můj a tak.
Neporadí mi někdo ?
At to tam nemusím hledat.
Starší reakce
No jo, když já to nikdy nemám jisté... To se pak špatně něco domlouvá. Ale moc děkuji.
Znám ještě jedno pořekadlo - líná pusa holé neštěstí. Kdybys řekla, jsem ti vzal třeba litr, byl jsem tam od 6ti do 12ti.
Přidat reakci
1 ...... [17] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x