Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvarijní burzy Ostrava

 

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

Přejít na předchozí stránku 59 Přejít na další stránku   1  
Akvarijní burzy Ostrava
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2010 20:00 Muž GAGAL [452] - Halančíci – Re: gringo
Ano, ale v neděli je teraburza .....v podstatě na žádost teraristů :-) kteří se účastnili naší aquaburzy. Dnes by měl být aktualizovaný seznam prodejců jak akva tak teraburzy. Na akva je myslím dalších 5 nových prodejců, tera bude cca 20 se vším možným :-) Masožravé rostliny ,krmný hmyz, motýli pavouci, hadi,plastové boxy atd atd. Vstupenka z aquaburzy platí i na teraburzu.
;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2010 19:55 gringo – Re: ZeKo
Jj, je to tam čím dál lepší, víc a víc prodejců, teď poprvé by měla být tera burza v neděli, což je taky super palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2010 19:52 Muž GAGAL [452] - Halančíci
To nás opravdu těší ...a moc, že jsme nemakali zbytečně. Prodejci se zdá pochopili ,že kupní síla na burze je.Kupujíci naopak pochopili,že se dá na burze sehlat ledasco a za dobrý peníz. Přes net se taky začínají domlouvat obchody....no zkrátka super :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2010 19:49 Muž SAA [9]
Za sebe mohu slíbit kardinálky, dania, trpasličí rasborky B. brigittae, divokou formu pavích oček, P. salvatoris (doporučuji pohledat si obrázky, samci jsou opravdu úžasně zbarvení). Mimo to také širokou škálu krmiv nevyjímaje artemii k líhntí, odskořápkovanou i lyofilizovanou. Taky jávský mech, rostliny, sušené listy mandlovníku a mnoho dalšího. Věřím, že se shledáme v co nejhojnějším počtu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2010 17:41 Muž Zeky [6]
jj taky se už nemůžu dočkat upe moc se těším našetřil jsem si peníze a hurá na nakupy smich aquaburza ostrava je super! ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.04.2010 15:34 andrij97
Už se nemůžu dočkat na burzu dne 10.04.2010 smich tone :-D

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2010 21:11 Muž GAGAL [452] - Halančíci
Fotky z dneštní akce jsou již na stránkách burzy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2010 16:01 bob – Re: VALDEZ
Mam od neho dva blue diamondy, krasne ryby z nich vyrostli a byli zdrave
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2010 15:28 Muž SAA [9]
Já bych rád poděkoval všem, nejen pořadatelům za možnost účastnic se, ale i kolegům prodejcům za hojnou účast a široký sortiment (stejně jako rychlé reakce - na stížnosti na nedostatek rostlin reagovalo několik prodejců a dneska bylo rostlin podle mě dostatek - já jsem si donesl Riccii, Sagittarie a Cryptocoryny za velmi nízké ceny) a v neposlední řadě návštěvníkům za jejich účast. Z mého pohledu byla tato burza rekordní a ranní nával byl něčím z mé strany neočekávaným.
Když jsme u těch drobných poznámek, já bych si dovolil vyzvat spíše návštěvníky - neváhejte kontaktovat prodejce pokud jdete pro konkrétní položku. Prodejce ji předem nachystá, živočichové nebudou tak stresovaní několikerým přelovováním a celá transakce proběhne rychleji. Většina prodejců má na webové stránce burzy uveřejněnou emailovou adresu nebo telefon.
Nicméně dnešní burza byla skvělá, díky všem kdo přišli a na viděnou za měsíc!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2010 14:53 Žena Anče [7]
Také bych se přimlouvala, až to tedy půjde o větší značení. Byla jsem na burze podruhé, protože to mám trochu dál a v přilehlých uličkách jsem bloudila. Při odjezdu jsem pak pomohla najít burzu podobně postiženým.
Proto by byly nějaké šipky fajn.

Byla jsem na podzim a nyní a opravdu se burza značně rozrostla. Výběr tam je také velký, a můj problém byl podobný jako u ostatních - nechala jsem tam víc peněz než jsem měla v úmyslu, ale stálo to za to.

Tímto bych chtěla poděkovat pořadatelům, děláte skvělou práci, DÍKY. potlesk
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2010 14:53 Muž VALDEZ [0] – Re: Touchwood
Zdravím,trošku odbočím,byl tam prodejce tuším z Orlové nějaký pan Krehel prodává terčovce.Měl tam tyrkysy a orient leopard skin ale ty už měl prodané.Chtěl jsem se zeptat zda máte někdo s tímto prodejcem nějakou zkušenost ohledně terčovců.Uvažuji že si od něho příště vezmu asi 8 těch leopardů.Tak když tak dejte vědět třeba i na email.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2010 14:29 Touchwood
Zdravím všechny.
I já se přidám se svými dojmy. Své první akvárium teprve plánuji, ale stránky a fórum sleduji už nějakou dobu pravidelně.

Na ostravskou burzu jsem se tedy vydal zatím jen na čumendu. :) Pro přespolní by opravdu pár cedulek neškodilo, malinko jsme bloudili nicméně hloučky lidí s pytlíky v ruce či pod bundami nás nakonec úspěšně nasměrovaly. Musím říct, že tolik lidu jsem nečekal. A co se nabízeného "zboží" týče: Velký výběr rybek i rostlinek, takže pro mne bylo minimálně na co koukat. Jen to chtělo se trošku tlačit dopředu ke stolkům.

A snad už na příští burzu půjdu coby potenciální zákazník.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2010 14:02 Muž GAGAL [452] - Halančíci
Jsem rád ,že se burza líbí přibývájí nám jak prodejci tak zákazníci což je dobře. Taky se mi stane,že na burze nechám víc peněz než předpokládám :-) Poprvé jsem kupoval "techniku" a..... koukal v obchodě metr hadičky 20 tam 7 Kč teploměr za 11 :-) Konečně u nás našly odbyt i opravdové raritky u kterých je cena opravdu větší. Přijel i první prodejce z čech a taky říkal ,že účast máme opravdu pěknou a burza se mu líbila.
Pro PEPAN : Nevím od které burzy chdíte směrovky v podobě šipek máme a pravidelně jsme je tloukli do země, ale teď je zem stále zmrzlá ......tak od jara by měly být již pravidelně.
Pro VŠECHNY: Jednu nepříjemnou událost tato burza měla. Jednomu z prodejců byla odcizena peněženka. Proto pozor na své věci jak je vidět tak davy lidí zloděje lákají. V 9:20 již bylo na burze 500 návštěvníku zbylých +-300-400 došlo později (zatím nemám přesné info :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2010 12:41 Pepan – To je klasika
člověk tam jde s přesvědčením, že se jenom koukne a nakonec odchází s plnou taškou a vyluxovanou peněženkou. Jenže ty koupené kytky za to fakt stály, v obchodě bych zaplatil několikanásobně víc.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2010 12:37 Muž FranzFritz [207] - Tetry
Blahopřeji. Ostravská Aquaburza se stává čím dál oblíbenější. Taky jsem dnes dokupoval :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.02.2010 22:50 Muž GAGAL [452] - Halančíci – Facebook
Novinka..... pro všechny milovníky Facebooku. Nyní se může stát fanouškem Aquaburzy Ostrava. Tak s chutí do toho. Ať je nás co nejvíc ;-) :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2010 22:40 sehrezad
Ostravská akvaburza je výborná! Je skvělé jak se rozrůstá množství návštěvníků i prodejců:-) poslední dvě burzy jsem propásla, ale tu příští si určitě nenechám ujít:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.02.2010 19:20 Pepan – Re - Gagal
Já si s kytkami hraju v malém, takže přebytky nehrozí A co se týče té tlačenice, tak buďte rád, horší by bylo, kdyby byly plné stoly s nabídkou a žádní návštěvníci. Tak se mějte hezky a za měsíc nashle.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.02.2010 12:25 Muž GAGAL [452] - Halančíci – Re: Pepan
Jsem rád, že se Vám akce líbila. Pokud máte nějaké přebytky nemusíte se účastnit jako návštěvník,ale jako prodejce ještě stále máme nějaké stoly volné.....i když prodejci narůstají ;-) Příště se pokusíme zvětšit plochu aby se návštěvníci tolik nemačkali ....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.02.2010 10:30 orlynka
Já jsem teprv začínající, rybičky mám pro radost a na burze jsem se zúčastnila již dvakrát :-) Akorát je to problematické mezi tolika lidma se protlačovat,proto vejdu,rychle nakoupím a zdrhám hmm Ale jinak mě zklamalo, že nikdo nechová trpasličí čtverzubce tady v okolí :-| No, už jsem si je objednala z netu, snad dorazí v pohodě...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.02.2010 09:07 Pepan – Byl jsem včera na burze a
nebyl jsem zklamán. Poměrně hodně široký sortiment nejenom ryb, ale i rostlin. Co mě hodně potěšilo, že tam skoro nebyly pseudoakvarijní rostliny. V tomhle burza na body vede nad kamennými obchody. A i když jsem se zaříkal, že nic nekoupím, tak jsem nakonec neodolal. Koupit ryby za třetinovou cenu než v obchodě, to se přece musí využít. Lidí bylo jako máku, ale to přece k takové akci patří. Rozhodně se půjdu příště kouknout znova. Fakt to stálo za to. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.02.2010 00:22 Muž Pete [10]
Mno, byl tam docela mazec. Protlačovat se davem a rvát se ke každému stolku, abych aspoň cosi viděl... Chtělo by to více místa už, nebo aspoň prodejci by se měli vyložit na více stolků, aby to bylo kapku volnější a aby byl lepší přehled, co kde je. Páč ne každý ma chuť se tlačit, nebo čekat až se místo uvolní a pak zjistí, že tam nic z toho co schání nemají. Nebo ke každýmu stolku udělat vyšší stojany s nápisy co kde je (cichlidy, tetry, mečovky, zelenina, akva-elektro, atd.). Přijdu, kouknu, zaměřím se, nakoupím a odcházím - nezdržuji zbytečně provoz tam, kde pro mě nic není... ;-) X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.02.2010 21:27 andrij97
Já jsem žádné nákupy neplánoval a stejně jsem si odnesl kardinálky a nějaké ty rostliny palec .Přišel jsem 15 minut před začátkema jen začali pouštět, už bylo narváno ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.02.2010 20:36 Muž GAGAL [452] - Halančíci
Doufám, že se burza líbila všem a každý si snad vybral to své :-) Prodejců nakonec přišlo 40 a navštěvníci překonali rekod :-) Bez pár lidiček skoro 1 000 !!! Někteří, prodejci to nazvali "Ostravský masakr " Nějaké fotky by se mohly objevit na stránkách burzy .......přiznám se ,že jsme ani fotit nestíhali.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.02.2010 20:36 Muž SAA [9] – Re: goblizek
Já se připojuji k díkům jak organizátorům, kolegům prodejcům i návštěvníkům, kterých byl rekordní počet. Do magické tisícovky scházelo jen pár hlav:-). Snad byli i návštěvníci spokojení a uvidíme se příště, opět 13.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.02.2010 20:28 Muž goblizek [31]
ahoj ahoj
dnešní burzy jsem se zůčastnil jako prodejce (už po několikáté)a řeknu vám že lidí bylo dost a prodejců taktéž a myslím že si každý něco vybral a přišel na své ano
zároveň bych chtěl poděkovat organizátorům za tuto skvělou akci které moc lidí nevěřilo ale podařilo se a lidi chodí spokojeni ano z mého pohledu čím dál víc prodejců i zákazníků palec držím palce a pokusím se každou tuhle akci podpořit
zatím ahoj a burze zdar potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2010 21:09 andrij97
Já tam zítra budu. Sice nic neotřebujuhmm , ale půjdu se podívat. Ostatně z žádné burzy jsem ještě neodešel s prázdnou ;-) .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2010 20:46 Skorica
Teď mě zdrtila nemoc tak doufám že budou pěkné fotky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2010 20:38 Muž SAA [9]
Vypadá, že počasí není tak proti nám jako minule tak snad se shledáme ve vysokém počtu:-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 22:05 Muž GAGAL [452] - Halančíci
Pro ty kteří nebyli tak fotky z akce jsou již na netu. ....a jak jsem koukal i v nové galerii !!!! ;-) palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 16:13 Muž GAGAL [452] - Halančíci – Re: SAA
Je to tak.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 16:12 Muž SAA [9] – Re: GAGAL
Zrušení termínu je tabu už jen proto, že stejně se musel platit nájem - předpokládam, že takhle nasmlouvané pronájmy se musí platit nehledě na počasí. Proto "nebylo co ztratit" a nakonec burza dopadla ad očekávání:)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 16:04 Muž GAGAL [452] - Halančíci – Re: SAA
To máš pravdu....obdivuji včechny co to měli víc jak 5 Km :-) Taky si nedovedu představit kdyby jsme burzu zrušili a těch cca 400 lidí by jelo zbytečně.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 15:42 Muž SAA [9] – Re: GAGAL
Vidíš, zjistil jsi víc než já. Ale je pravda, že na tu kalamitu nebyla návštěvnost zlá, navíc vezmu-li v úvahu, že jsem včera nevěděl jestli dojedu, musím se podivit odvaze třeba našich slovenských kolegů:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 15:21 Tomass
Taky jsem se na burzu vybodnul kvůli sněhu a navíc u nás ráno mrznul déšť takže to mě odradilo uplně :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 15:18 Muž GAGAL [452] - Halančíci
Dnes se prověřili praví akvaristi :-)
Pár prodejců nakonec nedorazilo což se dalo čekat,ale i tak se na burze dalo dobře nakoupit...žrádlo,rybky technika atd.Vše v poklidné "komorní" atmosféře. Přiznám se ,že kdybych nebyl jeden z organizátorů tak bych asi taky nešel :-) Prodejci se sázeli a dělali si legraci,že pokud dorazí 50 kupujíchích bude to super. Doslova jsem byl překvapen když jsem viděl děti v autosedačkách v kočárcích. Dojeli i lidé z Jeseníku, Nové Dubnice, Čadce i Rybniku. Poslední návštěvníci přicházeli v 11:45. A kolik bylo celkem lidí :-) cca 400 návštěvníků (muži,ženy,děti, platící i ti co neustále chtějí proklouznout:-)což je myslím velký počet na to jaké bylo počasí. Prodejci byli spojení a návštěvníci doufám taky. Konečně vím kdo je harpunar :-) a taky NHKG. Jo a Clarkii opravdu nedojel tak snad příště. Jak se tedy ukázalo burza bude i kdyby trakaře padaly ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 15:11 Muž SAA [9] – Re: TomasOxx
Ne, nepřijel. Clarkii říkal, že to má na burzu z domu 3 hodiny cesty. Včera jel kamarád z Brna do Ostravy. Vlak normálně jede 2h a 10 minut, jeho vlak měl zpoždění 190 minut. Asi by se Clarkiimu nevyplatilo přijet, účast byla menší než posledně, spousta lidí to kvůli počasí vzdala. Ale na druhou stranu přijeli akvaristé z Polska a Slovenska...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 13:58 Muž O.Tom [439]
nakonec jsem se na to taky vykvak... ani ne tak kvuli snehu... ale jestli mi nekdo rekne, ze Clarkii nakonec dorazil, dam si facku :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 10:45 Muž KITTbx [1] – Aquaburza žje :-)
Tak jsem to zvládl autem, cesta tam tak hrozná nebyla, snad jen, že jsem si musel udělat místo na zaparkování a při odjezdu odledovat auto.
Horší bylo se dostat z garáže, cestář nahrnul sníh tak, že se nedalo projet, při poskakování jsem si rozbil zrcátko, naštěstí je to forman. Ale na burze jsem nakoupil, co jsem chtěl, nebo bylo domluveno. Prodejců méně než v prosinci, ale upřímně řečeno čekal jsem ještě menší počet. Organizátorům tedy mnoho zdaru i v roce 2010!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 08:59 Muž FranzFritz [207] - Tetry
Taky se mi v tom počasí nechtělo. Za poslední dny jsem měl klouzání po sněhu, škrábání oken a ometání auta plné zuby. V únoru to snad bude lepší :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2010 08:49 Ploutev – Posrany snih
Kvuli snehu jsme to teda odlozili,prijedeme priste.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2010 23:33 Muž Bos01 [0] - Raci, krabi, krevetky
jj taky nás to počasí zklamalo pokud se to počasí aspoň trochu nezlepší tak bohužel asi nedorazíme. :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2010 22:59 Muž GAGAL [452] - Halančíci
No, pěkně nám to počasí komplikuje. Burza se koná bohužel netušíme kdo dorazí a kdo ne. Myslím ,že Clarkii nedojede přeci jen z Vídně je to z ruky a toho sněhu je nějak moc.....stránky myslím nemá. Šneci helena by být mohli pokud dorazí chovatelé z Karviné. Zítra to opravdu bude zajímavé. Tak pevné nervy všem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2010 21:14 Muž SAA [9] – Re: KITTbx
Jasně, přišlo mi 9 velkých balení listů, takže listy budou určitě... Rád bych dorazil, záleží jen na tom, jak nám to protáhnou páni silničáři. Horší je, že asi kilometr je silnice, po které nejezdí MHD, takže bude mít asi menší prioritu...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2010 21:12 Muž KITTbx [1] – Re: SAA
No když se nepodaří doject, dojedu pak někdy já :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2010 21:03 Muž SAA [9] – Re: Fritol KITTbx, TomasOxx
Fritole, tento dotaz už padl, bývají u dvou nebo tří prodejců. Zkuste je kontaktovat, nabídka je v sekci prodejci na web burzy.
KITTbx: Mám je nachystané, malé balení po 24kč, ovšem je otázka jaká bude ráno situace. Když dojedu, budou listy:-)
TomasOxx: Většina anbídky je na webu burzy, jinak Clarkii je z Rakouska, tuším, že kousek od Vídně. O webu nevím, email je uveden v Prodejcích.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2010 20:52 Fritol
Nevíte jestli tam bude Clea Helena?? ;-) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2010 20:51 Muž KITTbx [1] – Re: SAA
Také tak, snad se dostanu ke garáži a když ne zkusím tramvajku.
Jinak jsem se chtěl zeptat, to malé balení listů bude?!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2010 20:43 Muž O.Tom [439]
Mno, ja si rikam, jestli dojede Clarkii... odkud ze je ? Vicemene jsem se chtel podivat na jeho nabidku... jeste se mi to nepodarilo, prvne byl nemocny, podruhe jsem na burze nebyl ja... Jinak, ma on nejake web stranky ??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2010 17:03 Muž SAA [9] – Re:
Já to zatím nevzdávám, ale uvidím jak ráno. Máme předokolku, tak uvidím kam dojedu:-)

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [59] ...... 69

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84304x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2863?od=2901