Akvarijní burzy Ostrava
Znáš to, vběhneš a vyběhneš
ale příště bych se stavil rád.
A že ses nestavil do bufáče na pokec?
Na to že jsou prázdniny, tak bych řekl že byla slušná účast. Nakoupil jsem čichavce a ani jsem s tím moc nepočítal, měli jen dva prodejci a jen jeden zlaté.
Starší reakce
Kvůli Gastromyzonům jsem na burzu jel v červnu a prodejce co je tam měl v květnu je už vyprodal a další budou nejdřív v září...
Rineloricaria - red, Labea a sekavci tam běžně bývají, ale teď o prázdninách asi budou někteří prodejci chybět, tak těžko říct jestli budou i teď.
Nomorhamphus Liemi jsem neviděl.
0 10.07.2017 22:56 Calvus Neví prosím někdo, zda tam budou, nebo někdy byli tyto ryby? (Nomorhamphus Liemi, Rineloricaria - red, červená nebo Labeo Bicolor a Labeo Frenatus, sekavci a v poslední řadě Gastromyzon Punctulatus )?
Díky
Tentokrát nedorazím. Momentálně potřebuju jen ryby, co tam na 99% nebudou.
Starší reakce
V bufetu jsme byli s Pepanem sami. Tak mě aspoň Pepan seznámil se dvěma prodejci. Nabídka mi přišla stejná jak obvykle. Jsem si koupil trs bucky, kryptošky a koretru.
Možná, že dospěli do fáze, kdy zjistili, že mobilní telefon je ta nejhorší, nejdebilnější a nejotravnější vymoženost posledních 20let a řeší to tak, že to prostě nezvedají, když mají práci a nebo naopak kafe a cigárko.
Protože jsem zrovna na "feisu" se na to díval. Pokud nereagovali, tak to budí nedůvěru a zkušenostní názory mnoho napoví.
Neumíš dát normální odkaz? Proč přes ten dementní facebook?
@DavFM: Jsem rád, že zase fungují. Mi dříve nereagovali na maily a ani nezvedali telefon.
Dík za odpověď, zajímá mne tam ta nabídka duhovek, tak jsem chtěl vidět recenzi.
Chlapi. Jedu na burzu. Kdyby někdo chtěl Limnobium nebo endlerky tak dejte vědět do 15:00 dnes.
Jo, já tam byl. Naprosto v pohodě.
0 17.06.2017 08:44 0 – odkaz
Zdravím, už někdo z vás z ostravské oblasti nakupoval ryby tady v tom odkazu ?
-
l.facebook.com/… Mám brát ty plovoučky?
Cryptocoryne beckettii už asi ve sbírce mám.
Jestli dorazím, můžu vzít Cryptocoryne beckettii.
Na burze bývá poměrně často k mání. A nebo bych se obrátil na Ing. Skácela. Ten ji určitě bude mít.
Dík, zrovna o té jsem uvažoval. Snad ji seženu.
Tentokráte přijedu. Nakoupil jsem mraky artemie, ale tu mi sumečci odmítají žrát. Takže musím koupit něco jiného. Plus snad koupím nějaké pěkné čichavce do sbírky. Pokec je samozřejmost.
Můžu vzít Salvinii a Limnobium. Pistie u mě živoří a mám posledních pár malinkých rostlinek.
EDIT: Jo a sháním co jak největší kryptokorynu nenáročnou na světlo. Nevíte o nějaké vhodné? Ta potvora kryptokoryna červená se jen plazí po dně. Nějak jsem na kryptokorynách začal ujíždět. Akorát by ty potvory mohly růst rychleji.
0 09.06.2017 21:14 jamajcan Zdravím
Kdyby měl někdo ze zúčastněných na příští akci navíc nějaké plovoučky/Pistie, Limnobium, Ceratopteris/apod., rád si je osvojím. Potřeboval bych je do svého zahradního Bajkalu
Můžu za ně nabídnout kytky ze seznamu v mém akváriu.
Předem díky.
Vlad.
Starší reakce
Starší reakce
Burzu mám v plánu, bufet samozřejmě navštívím.
Pořídí si vodní lyže a bude sportovat.
Nebuď cimprdlik. Tak bude bazén z kopce, no. Aspoň nebudeš muset řešit protiproud...
No vzhledem k tomu,jak se mi nechce trápit s tím rovnáním dna,tak je docela možné,že z toho bude jezírko.
Nó, tam už se ti pár giboušů vejde...
Makám jako drak.
Já zahradničím na balkóně a dondu.
Neboj, on někdo, kdo nezahradničí, přece přijde
A budeš dělat na pusu drdrdr jako motůrek?
Já dorazím s kolegou,ale asi jenom na otočku.Je teplo tak musím makat na zahradě.Slíbil jsem klukům nový bazén,tak si hraju na bagr.
Já jsem celý víkend na Vsetíně, takže určitě nedorazím.
A jsi jediná, kdo se ozval. Asi pokec nebude.
Jsem se spletla o měsíc
Já
Starší reakce
Když oni se minule tvářili že ani frgále jim nejsou dost dobrý, tak se nediv.
To je podpásovka, když se obecně ví, že naši pitomci jsou už dospělí. Pro vysvětlení - jeden pitomek, dva pitomci,.........
Použil jsem zákeřnou fintu a řekl, že to vezmu dětem, že ony ještě nikdy nic takového nejedly. To neměl Pepan šanci přebít.
Tak to chápu.
Ale to máš z toho,že je napřed rozmazlíš koláčem a pak necháš prázdný stůl.
Když von vypadal tak zarputile, že jsem si netroufl to navrhnout.
Tak taky jste se mohli rozdělit.
Já myslel že Ti to dojde a uděláš granda. Nedošlo.
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x