Akvarijní burzy Ostrava
Jojo to vím že se tu už řešilo jestli pujdeš v kvádru
a to je fakt že je lepší pokecat v tom bufáči...ale já kecám na chatu
to mě celkem uspokojuje
Tak to pro mne je burza společenská událost... a protože jsem poněkud prostorově výraznější a sám nesnáším ty, kteří si musí sdělovat životopisy předků vždy uprostřed té nejmužší uličky, volím pro povídání raději prostor občerstvení... i proto, že si tam mohu obvykle dát něco dobrého na snídani a něčím to i zapít... A v Ostravě na burze už jsem dvakrát zažil prima setkání, takže tentokrát jen proletím tři prodejce, u jednoho nakouknu, má-li o čem minule mluvil, u jedné nakoupím mraženou baštu a hned hurá do bufáče... Jsem zvědav, jestli tam tentokrát budu první, zatím se mi to nikdy nepodařilo
Jaj, a já myslel, že nápojový referent bude mít za úkol kontrolovat, jestli mají všichni plné skleničky
Jinak jestli myslíš toho, koho já, tak ten po té prokaučované burze říká, že už na burze pít nebude... minule se to trochu vymklo z rukou z radosti, jak jsme se tak hezky sešli.
0 11.04.2013 19:18 jakubsamsa – Mřenka nádherná
a už konec pití
nebude mít na burze někdo Botia macracantha (Mřenka nádherná) viděl bych to tak na 4 kousky (na minulé jsem koupil 2 ale jedna je už v záchodě
byla nějaká divná hned po vypuštění a akvárka)
nepsal bych ztřískají .... to zní blbě .... raději unaveni po dopoledním procházení po burze kde se pravidelně doplňoval pitný režim
taky to vidím spíše na kafe nebo nealko (nevím jak bych vysvětlil manželce nově zakoupené rybky a k tomu jednu opici
)
11 11.04.2013 18:57 harpunar – Chlapi, nejdůležitější je zvolit nápojového referenta!!!!
ale pro nějaké setkání jsem
zatím z rybiček znám osobně akorát "romel" (kámoš z vesnice) a "lojzalojzovic" byl u mě myslím pro rostlinky
jojo a jak už to máš projité tak zas rychle valíš domu at to máš co nejrychleji v akvarku ne?
tak to bývá u mě
musím se přiznat ,že ještě ani na jedné burze jsem v bufetu nebyl
ihned po příchodu letím po schodech jako blázen ať toho co nejvíce vidím a prošmejdím
No zdá se, že dostavení do bufetu bude jen pro dobrý pocit, nic s toho nekápne
slyším sleva na párek a pivo ?
No tak jednak jsem dříve nepostřehl že je tam nějaky sraz, a jak už jsem řikal loizovi tak nvm jestli se mi bude chtít tam kecat, vždycky už se vidím doma jak davam nové přirustky do akvarka
tak uvidíme no, možná se na vas zajdu kouknout
no ale hodně lidí jde na burzu a do bufetu ne
Třeba já
Prezenčka bude v bufetě. Kdo dojde do bufetu, automaticky byl i na burze. Nepředpokládám že by někdo šel jenom do bufetu. Asi nikdo není taková trotl.
jako že se někdo postavíme před vchod a zatímco bude postupovat fronta, budem se ptát jestli je někdo s rybiček a at se mi podškrábne?
predator3313 napsal: to je asi fakt, škoda že to teda asi nezjistíme kolik nás tam dojde
Ale to je jednoduché. Urobimy prezenčku.
Vyčkej času jako .....už jsme tam 4
to je asi fakt, škoda že to teda asi nezjistíme kolik nás tam dojde
To si dám radši kafe a pivko doma.
muze byt í birel
Myslím ,že to je všude i na FB když dám akci tak se přihlásí 4-5 lidí, ale počet je určitě větší.Na straně druhé podle počtu kliků na našich stránkách je to navštěvované docela dost
lojzalojzovic napsal: vyhrava moznost koupit nam pivo
Tuhle nabídku ocení zejména řidiči.
je to škoda že jsou ty akce celkem zanedbávané se mi zdá tady na rybkach, nemáš ten pocit? sem tam se někdo označí že přijde a někdy se tam objeví komentář...ale jinak nic moc
vyhrava moznost koupit nam pivo
první byl fakt predator
No jak jsem se tam včera nebo kdy daval, nebyl tam nikdo, takže jsem byl první ja
prvni byl gagal - jako poradatel by tam asi mel byt, ze?
jupí, byl jsem tam jako první že jdu....
by to chtělo pro členy rybiček nějakou slevu
pak by se k tomu že je tady regly každý hlásil a dalo by se to spočítat
Jo to by mě zajímalo tež
Čistě teoreticky kolik lidí by došlo? Popř. kdo vlastně chodí z rybiček na burzu ? Docela by mne to zajímalo
toz zamluv cely bufet, myslim ze nas tam bude hafo
Ja tež. Mám tam hodit "rezervačku"
no ja doufam bo se tesim jak maly synek, ja tam urcite budu
Starší reakce
Ostrava je plná překupníku stačí se zeptat.Darda ,Skotnica,Rybka,Tošenovský.Praze to není problém tam jsou hned tři obchody,dovozci
a někde v osr a okoli se takovy velkoobchod vyskytuje??
Tyhle ryby seženeš v velkoobchodě s importníma rybama
ten čichavec zakrslý - byl by i v modre barve, nekde sem videl var. blue neon??
Starší reakce
Pro mne je burza vyloženě společenská událost, kam si chodím popovídat s kamarády... a při té příležitosti si tam i leccos nakoupím
Do Hornbachů, občas též chodím a při svém dobře uváženém výběru, jedno zda rostlin, nebo ryb, nákupu nelituji. Nevýhodou je, že se tam nedá o ceně smlouvat a bez trapné ostudy nadávat na tu drahotu.
Na burzu člověk chodí třeba i proto, aby si pokecal s kamarády a kouknul se, co ještě doma nemá.
Zřejmě jsi mě tak úplně nepochopil. Je mi jasné, že prodejci chtějí vydělat,... a mě taky nepoloží suma, kterou jsem dal. Ale příště si to asi koupím raději v Hornbachu, neboť cena je velice obdobná a bohužel mi začnou odpadat důvody proč na burzu chodit. Toť z mé strany vše. Filozofovat nebudu.
Pokud mi prodejce nabídne zboží za nějakou cenu, záleží jenom na mně, zda tuto cenu akceptuji. Prodejce si do té eny zakalkuluje náklady na pořízení toho zboží a zisk, já zase musím kalkulovat, zda se mi koupě zboží za takovou cenu vyplatí. Koupit něco a pak tady brblat, že zboží bylo předražené a prodejce by měl dostat na budku, je trochu mimo mísu. Žijeme v době, kdy se můžeme sami rozhodnout, zda něco koupit, či nikoliv a je jenom na nás, co a v jaké kvalitě si pořídíme.
Přidat reakci
1 ...... [41] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x