Akvarijní burzy Ostrava
Tak já s tím počítám že dojedu hned z rána ať tam na 8 jsem
Musí to jít rychle makáme jak diví
Jedou 4 pokladny
jj také se teším strašně moc..už tím doma rodince lezu na nervy
Fido-výlet určitě nebude na škodu. My chodíme vždy brzo ráno a pokaždé je venku fronta, ale jde to rychle
Tak to je super. Už se těším
. Poslední fotky vypadali dobře
Přes 60
Můžu se zeptat kolik je přihlášeno prodejců?
Ve Zlíně burzy nejsou. Nejbližší je v Kroměříži a pak v olomouci nebo Brně. Tak proto se chystám do Ostravy. Výlet není na škodu
Kořeny na burze bývají a když si nevyberete u akva tak koukněte na tera
(pavilón vedle )Substráty jsou taky,ale záleží jaké chcete. Je opět rekordní počet stolů a prodejců tak doufám ,že se bude akce líbit.
To by měl být on.
Je to takovej starší pán? Od něho jsem minule kupovala svého Tefíka a je nádhernej..Tak tam bude asi zase. Jen tentokrát bych ráda nějakého zlatého
Každopádně díky za odpověď.
Bojovnice z domácího chovu nabízí p.Kaňok bývá na burzách z 99%
Ahoj..můžu se zeptat jestli bude někdo tuto neděli na burze prodávat bojovnice, ale z domácího odchovu? Děkuji
Starší reakce
Nevíte někdo, jak se nazývají ta oranžová a zlatá paví oka, která jsou na jedné fotce dohromady v galerii z této neděle? A byly k mání i samice?
V Ostravě jsem tentokrát nebyl, ale i tam bývají překrásné krevetky. Samozřejmě nemůžeš to brát podle barvy, kterou mají v tom výstavním akvárku. Tam jsou ve stresu, takže i Sakura může vypadat jako cherry a zelená palmata být hnědá... ale vybrat se rozhodně dá.
A ještě jedna věc - Brno má proti Ostravě jednu obrovskou výhodu - seznam prodejců s uveřejněným +- sortimentem. Vidím-li, že na burze bude někdo ze známých krevetkářů, kouknu do jeho nabídky a nejlépe předem se s ním domluvím. On mi pak přiveze přesně to, co chci, já nemusím stresovat a vím, že dostanu to, co jsem chtěl.
Tak to jsme byli v Brně asi každý na jiné burze... Já tam byl na skvělé přednášce jednoho z nejlepších moravských krevetkářů Jiřího Libuse, pak jsem koukal na pár povedených krevetek u různých prodejců a nakoupil u vyhlášeného českého krevetkáře překrásné CRS grade S a moc hezoučké mladičké White pearl... kdybych měl kam je dát, koupi bych u Michala Prunera daleko víc.
příště budu muset jit dřiv...některe ty zvířátka sem tam už nevidel
3 22.10.2012 21:53 GAGAL [455] - Halančíci Jasne no že potřebuje prodat, ale já to myslel tak, že zkušeny chovatel by jako k sobe neměl davat víc druhu aby pak vzniklo tohle... i když je fakt že jak se koukneš na net na Zaručené tabulky křížení krevet...tak jako každa je upe jina, dokonce jsem videl jednu, kde bylo že třeba Cherryna se nekřiží vubec s ničím
takže se snadno muže stat že da někdo špatnou kombinaci... ale prostě lidi co je prodavaji by v tom mohli umět trochu chodit
- ted o vikendu v Brne jsem videl neco podobneho
- nebyli to special krevetaci, meli to jako doplnek k rybam, ale ta kvalita byla hodne spatne ...
- jinak nedelejme si iluze - chovatel potrebuje hlavne prodavat
- z techto duvodu jsem napr. skoncil s nakupem pres net, semtam to prekvapeni v baliku nestoji za to
tak v rybkách se nějak extra nevyznám, ale některe tam byly krasne! já se zaměřil na ty krvety a děs.. nejhorší je, že když člověk neví a nevyzná se...tak si je v dobré víře koupí, a za 2 generace ma plne akvarko pruhlednych krevet.. a to by člověk řekl že ti chovatelé budou mít pěkné a zdravé kusy a pak tohle...
Já jsem jako blecha šťastná, že mám za velmi pěknou cenu hezké brochis splendens. Po celé republice je sháním, cena nepříčetná a tam si je prodává pán za pár kaček. Tak jsou teď v karanténě a čekám, jestli se neprojeví nějaká neplecha, ale vypadají pohyblivě, zdravě, krásné zbarvení... nečekaně úspěšný nákup. I když souhlasím s predatorem - některé ty rybičky tam, smutný pohled na ně... Jako všude, něco dobře, něco méně dobře.
podívám se a dám vědět
No mě dneska celkem znechutili prodejci krevetek..... celkem jsem tam videl asi 4 a ani od jednoho bych si krevetky nekoupil, Cherry prodávaly jako Sakury, někteří si ani nevšimli že jim tam plavou misto krevet i račci a ty barvy... to se snad museli pařit 3 barvy najednou aby vzniklo něco takoveho
Tak kdyby tam měli čichavce líbající, dej prosím vědět - kolega po nich prahne.
0 21.10.2012 20:24 Drahoš . [389] - Rostliny Já koupil skaláry a kolega otíky, kteří zase nebyly posledně když jsem byl ještě na VŠB.
Tak až dneska jsem se konečně podíval na nové místo konání burzy na Černou louku. Přijde mi to o hooodně lepší než na VŠB, je tam více prostoru atd. ...
Je to dobré místo.
2 19.10.2012 12:02 GAGAL [455] - Halančíci Měsíc utekl jako voda a je tu další burza
Po "letní okurkové sezóně " přichází podzim a s ním i a kvaristické žně
Prodejci jdou téměř všichni, bude z čeho vybírat. (rekordní počet stolů téměř 95 jen akvaristika).
Nezaponeňte již TUTO NEDĚLI !!
PS. Fronty se bát nemusíte pojedou zase 4 pokladny, půjde to doufám rychle
Starší reakce
Z oficiálních stránek aquaburzy:
"V neděli 16.9.2012 se uskutečnila první poprázdninová AQUABURZA a zahájila tak akvaristickou sezónu skvělou účastí jak prodejců, tak hlavně návštěvníků. V průběhu čtyř hodin na AQUABURZU a FAUNA TRHY dorazilo více než 3.500 návštěvníků a AQUABURZY se zúčastnilo více než 50 prodejců.
Ten kdo na AQUABURZU v nedorazil si může prohlédnout fotografie z akce:
aquaburza.galerie.cz/… "
Starší reakce
Kolem deváté už fronta nebyla, ale lidí bylo opravdu hodně, prodejci se měli co ohánět!
Byl jsem tam něco málo před osmou fronta jak na banány
ale spokojenost. V sobotu jsem skočil na aqua-tera kouknout co tam mají a mělo by se to jmenovat jen Tera
do příště vím že to nemá cenu
Takové fronty se na aquaburzu stávaly i v menze, akorát byla zatočená po schodech. Nebyl důvod nepočkat si, šlo to rychle
1 16.09.2012 11:43 janekcz Byl jsem tam před 8h,fronta postupovala rychle.Nebyl důvod nečekat,možná někteří už zapoměli na fronty.Jen jsem čekal trochu více techniky.Jinak spokojenost.Včerejší akce v kulturáku pro aqa o ničem.Mělo by se to jmenovat jen Tera.
0 16.09.2012 10:02 Drahoš . [389] - Rostliny ...
já to vzdal
V kulturáku se kdysi pořádala výstava Tropic a tam byla i slušná akvaristika. Ten Tropic byl ještě větší než dnešní aquaterra, jenomže už několik let se nepořádá. I když to byla akce, která měla velký ohlas, prostě nebyl zájem v ní pokračovat. Škoda.
Já tam byl poprvé.
Ono to bylo zajímavé, fakt dost věcí, ale pro terra.
Kulturák byl vždy víc tera, proto jsme teraristům záviděli a založili Aquaburzu Ostrava
(Na zítřejší burzu je přihlášeno cca 50 prodejců jen akva)
Já se zítra chystám na aquaburzu, tak doufám, že to bude lepší!
Dneska jsem se byl podívat na Aquaterra v Ostravě. Pro akvaristu to bylo naprosté zklamání. Dva pulty s rostlinama a pak jeden prodejce s krevetama a mečovkama.
Teraristi ale jistě zklamaní nebyli. Tak jsem zkouknul hady, ještěry.....
Starší reakce
Jak to tak vypadá, tak 15.-16.9. bude v Ostravě pestrý víkend pro příznivce akvaristiky.
V sobotu je Aqua-terra a v neděli Aquaburza.
EDIT:
www.aquaterra.cz
www.aquaburza.cz
Starší reakce
No, otázka je, jaké přesně hledáš rostlinky. Na aquaburzách bývá dost prodejců, ale ne vždy jsou tam příznivé ceny. Mnohdy je lepší si sestavit přesný seznam toho, co bys do akvárka chtěla, a pak se zkusit zeptat na přebytky. Spoustě akvaristů rstou rostliny rychleji než by si sami přáli a rádi ti své přebytky věnují za pár kaček nebo jen tak pro radost. Chce to ale přesně vědět, co přesně hledáš. Rybičky bývají v Ostravě ve velmi široké nabídce a za velice příjemné ceny. Ale nevím, jestli bych si koupil na akvaburze diskusy. Spíše bych se poohlídl po nějakém chovateli a zajel si k němu. Ne ani tak kvůli ceně, ale abych viděl jeho chov. Přeci jen diskus není neonka, je to ryba na spoustu let. Zato neonek a pancéřníčků jsem v Ostravě viděl spousty a celkově bych řekl, že rybky i rostlinky jsou tam velmi kvalitní.
Může tady někdo, kdo burzu v Ově zná, poreferovat u koho je dobré nakoupit rostliny a výhledově u koho poptávat pancéřníčky smaragdové, otíky, neonky červené a terčovce? Potřebuji nakoupit rostliny do nově zaváděného akvárka, v ostravských obchodech je to celkem tristní... tak akvaburza. Poradíte u koho? Díky.
Starší reakce
Autorovi to nevadí autor je rád
Dával jsem to všude možně a zde jsem zapoměl
Přidat reakci
1 ...... [48] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x