Akvarijní burzy Ostrava
Pepan napsal: Já nebrečím, já nadávám. Mě se.e že z jiných burz se tady v nějaké podobě fotky objeví a ta ostravská, které je vlastně největší, je popelka.Trochu toho tajemna neuškodí.
A na další dotaz odpovídám, letos už to nebude.
tak slibuju že to zítra vykutim tak že fotky budou, čestne pionyrske, ať se propadnu do zapadniho německa a ať mi ruka dočista vyschne esli lžu
Já nebrečím, já nadávám. Mě se.e že z jiných burz se tady v nějaké podobě fotky objeví a ta ostravská, které je vlastně největší, je popelka.
tož bečíš dobře ale na blbem hrobě, zkusim se domluvit že fotky nacpu do interfernetu ja
Já vám. Ty přijdeš brzy, nafotíš burzu, kartu odevzdáš, ta zmizí v propadlišti dějin a nikdo ty fotky neuvidí.
já se hlásím, jenom budu zas docela brzo
Malé akvárka pro Hornbach dělá fi. Plaček. Už jsem jich tam koupil několik (30x20x20) a jsem s kvalitou spokojený. Zatím neteklo ani jedno. Za cenu 189Kč to není zas taková hrůza.
na pytel, dneska si to slepit sám (v případě malých akva) nebo u profíků - všechno z hobby marketů/akvaristik (kde si to nelepí sami) mi do roka začalo téct...
pokud ti nejde o nejaky atypicky rozmer da se i v hornbachu, celkem dobre zpracovane a davaji na to i nejakou granci v pripade skod
Tak kdo přijede na pokec?
Nechávám si je lepit,protože to,co nabízejí za šmejdy v prodejnách/Opava/,to je do nebe volající.Jestli chceš,dám Ti kontakt v Opavě.Myslím na lepiče,z Opavy
A kde Ostraváci (Opaváci) kupujete akvárka?
No, i tak se asi na burze zastavím...
zdar, nee, nebývaj...akorát tak nějaký ty sranda sety
Starší reakce
Stalo se to i v jiném vlákně, jedná se o chybu systému. Pět fotek u příspěvku je novinka, která ještě nemá nejspíš vychytané všechny mouchy. Nikdo z redakce ani správců v tom prsty nemá a rozhodně není naší snahou znehodnocovat něčí práci. Děkujeme za upozornění, věřím, že bude brzy vše v pořádku, admin se na to podívá
Vypadá to na nějaký problém matrixu, podle záznamů to nikdo z redakce nemazal. Ověříme to.
Proč byly odstraněny ty fotky, co jsem na přání volvik-a sem vložil? Bylo to pro všechny a moje snaha i věnovaný čas jsou znehodnoceny. Tímto dementním přístupem se dosáhne jedině totálního znechucení sem něčím přispívat.
Zasílám odkaz na pár fotek z burzy konané 19.10.2014. Bohužel není čas... proto je třeba si občas počkat.
aqua.keydoc.net/… Já tam byla až po jedenácté, koupila jsem, co jsem chtěla i neměla v plánu, pokud člověk nechce něco extra, tak si vybere. Výhoda je, že se nemačká ani u pokladny, ani u prodejních stolů. Prodejci mají čas na pokec, někteří i dají slevu, aby nemuseli vézt zpět. Nevýhoda je, že se nepotkáte s Pepanem...
Ovšem pokud chcete něco konkrétního, je lepší se domluvit předem.
Na stránkách akvaburzy je seznam prodejců, stručný přehled jejich sortimentu, popř. kontakt.
www.aquaburza.cz/… Jojo pepan sedí v bufetu většinou už tak od půl deváté mam ten pocit
Jinak není od věci zkusit si ten obchod domluvit předem, obyč věci ti často někdo rád přiveze třeba kdo tam ani neprodava...zaleží jaká je účast z rybiček
.
Staci mi obycejne krevetky zadne specialitky nepotrebuji
uvidime zkusime vyjet drive
jinak diky moc za rady.
Nebo pak bych se spise domluvil z nekym tady z fora at mi neco pribere ze bych si to pak vyzvednul
pokud bude takova moznost
Tak to ti říkám rovnou at přijdeš tak na 9
v 8 se to otvírá a před tebou bude ve frontě pár set lidí (vážně dlouhá fronta)...jde to sice rychle, ale rozhodně se dovnitř nedostaneš za pár minut..
spíš tak za 20 bych typnul, ale posledního pul roku chodím na 7:25
takže nvm přesně.
záleží zda chceš nějake klasické kousky nebo specialitky..ty už spíš pak nebudou
už jsem zažil, že jsem se dovnitř dostal 8:15, šel jsem rovnou po jednom druhu krevet a už nebyly
No ja tam prijedu bohuzel tak na 8 hodinu protoze z 2,5 letou dcerou se tam urcite cekat neda
Chci tam hlavne jet pro krevetky, sneky, nejake rostlinky a podivat se co by se jeste mohlo hodit
Tak doufam ze tam budou i po tom navalu
když přijdeš 7:20, 40 minut si postojíš ve frontě tak pak první pulhodka ujde..
potom už je to tam tělo na tělo
akorát asi tuším větší nával než je vidět na foto.....
Byl jsem tam včera, abych si obstaral, co jsem potřeboval.
Když je člověk pohotový a zároveň opatrný, tak dobře nakoupí.
Vytvářet z každé burzy dokumentační galerii fotek není nutné. Sortiment nabízeného zboží je vždy hojně rozmanitý.
Na výběr mimo technického inventáře, ryb, rostlin a td., bylo kromě mraženého, granulovaného a vločkovaného i dost živého krmiva - artémka, korethra, nítěnka, ... , takže na příchozí toho čeká dost i bez zhlédnutí dokladových snímků.
Tak jo, nějaké foto "přihodím".
0 16.11.2014 18:18 volvik [21] Priste mam naplanovano taky prijit i s dcerou
Nemate nekdo fotky z dnesni burzy
at vim co nas tam ceka???
Dekuji vsem ;)
Ok jestli bude čas tak přijdu
Tak příště to uděláme ve větším dole v bufáči.
ja jsem tě viděl jak si se vykecával s kolegou u stánku dole jsem byl ale nikdo tam nebyl
A že ses nestavil na pokec. Byl jsem pak v bufetu.
vyděl jsem tě tam já koupil jenom šneky, zase bylo hodně lidí
Starší reakce
Starší reakce
jde tam koupit hnojivo, paní tam prodává jak vejdeš do prvních dveří dáš do prava asi pátý stul má tam všelijaké chemické sračky
ahoj, zajeď si do vítkovic do Janča elektro - velkoobchod, ceny oproti hyper/mega kutilským obchodům až pětinové !!!!
Bylo by dobré napsat jak dlouhou nebo kolik wattů.
EDIT:
www.osram.cz/… Hezký den
Nevíte někdo, kde koupit v Ostravě zářivky Osram T5?
Děkuji
Starší reakce
Ano chtěl. Na fotky sebe zvědavý nejsem. To vidím každé ráno v reálu zblízka a není to lichotivý pohled.
To ano, ale bufáč není součástí burzy? Jelikož je za vstupem, tak se to nechá považovat za fotky z burzy. Nebo snad chceš fotky nabízeného sortimentu a prodejních prostor?
Já chtěl fotky z burzy a ne z bufetu.
Na poslední burze co teď byla v neděli jsem je u jednoho človíčka zahlídnul. Ale jméno po mě nechtěj.
nebude někdo v Ově, kdo bude prodávat Japonica atd ?
Přidat reakci
1 ...... [21] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x