Akvarijní burzy Ostrava
0 25.04.2009 16:06 radecek – burza
nemáte někdo nějakou fotku?Byl tam i někdo s africkými cihlidami?
Já napíšu na co vzpomenu: tři prodejci tam měli halančíky, včetně jejich jiker v rašelině v pytlíku igelitovém, pak tam byli neonky červené, obecné, platy, mečovky, chovné paví očka přírodní, pak čichavci, black a gold molly, rypouni petersonovi, tetry červenohlavé, ampulárky, šnek anetome helena, krevetky red cherry, pak nějaké jiné, možná i black crystal (nevím), cichlidka pestrá a agassizova, rájovci. Více si asi nevzpomenu, zaujalo mě i těch 6 stolů vedle sebe, kde byli různí ještěři, hadi, larvy, švábi a tak
. To je asi vše, určitě mě někdo doplní.
0 25.04.2009 13:22 oldkiwinka – Re: návštěvníci
Co tam bylo vše k nalezení, nechce to někdo vypsat? Jaké rybky, jací jiní akvaživočichové
0 25.04.2009 13:20 beowulfx [131] - Amazonské ryby a cichlidy Tak, tak musím pochválit pořadatele, že se vůbec do něčeho takového pustili, jelikož to byla první akce, tak se ani nedá soudit ohledně prodejců a návštěvnosti, to ukáže až čas, jak se tato burza dostane do povědomí lidí a prodejců, kdy pokud to pořadatelé nevzdají, tak si myslím, že se to jistě v dalších termínech rozroste, já jsem byl spokojen, něco málo i koupil a těším se jak se vyvrbí ty další, doufám, že i těch prodejců přibude, čímž by se jistě i rozrostl zájem veřejnosti
0 25.04.2009 13:14 T rostliny byli levne a dobre. Byla to teprve prvni burza a bude se to zlepsovat. Nic jsem od toho necekal a byl jsem spokojen. Prise by to chtelo ale vic prodejcu
0 25.04.2009 12:27 MartinPHX Taky jsem se byl podívat, malo prodejcu hlavně s krmením. A kupující ani nemluvím.
Ale i tak jsem si koupil Krevetky Red Cherry a Ampularky.
A u paní z DAHO jsem si koupil Echinodory a Glossostigmu.
I za to málo moc děkuji pořadatelům, kteří si s tím dali tu práci a dali to všechno dohromady.
Tak v sobotu na Tropické Ostravě, Zdarec všem.
Já tam byl asi od 8:15 do 09:00 a byla to moje první akvarijní burza, takže nemůžu soudit, jestli tam bylo něčeho málo nebo hodně, ale byl jsem spokojen. Koupil jsem si jávský mech (30,-) a lymnobium laevigatum (2x5,-). Rybky bych si taky vybral, ale odolal jsem
. Příště snad bude všeho více
.
Tak jsem se byl podívat a prodejců málo, nakupujích málo ... Ani tam nebyl nikdo s granulemi SAK, pro které jsem šel
Starší reakce
Určitě přijdu taky. Hlavně ze zvědavosti. Akvaristická burza v Ostravě opravdu chybí.
Sado-maso bude spíše na stodole v pátek, takže asi přijdu o něco později
, doufám, že mi nebude v sobotu dopoledne moc špatně, abych někomu na burze nenakrmil rybičky
Kdo opravdu chce přijít, tak si tohle nikdo nenechá ujít.
0 20.04.2009 18:25 valentýn dobrotivý – Re: agent007
agente, sado maso bude až večer na stodolní, tak tu nikoho nestraš, nebo odradíš slušné lidi.
Nechci být zlým prorokem, ale myslím, že to bude docela slušné sado-maso. Chystá se tam docela dost lidí, jak to tak čtu......
0 19.04.2009 21:11 MartinPHX Tak co Akvaristi, kolik vás příjde?!?
Snad to nebudu nazmar a příjde nás co nejvíce!!!
Starší reakce
0 13.04.2009 10:32 hrivnak – Re: agent007
Ano, budu mít black crystal
Taky doufám, že se burza dostane do podvědomí akvaristů. Vše záleží pochopitelně na ochotě prodejců a návštěvnosti tak se necháme překvapit
0 12.04.2009 12:12 Tumek SUPER NÁPAD
už se nemužu dočkat až tam přijedu se podívat.Doufám že to dlouho vydrží
Bude někdo prodávat Razborky Galaxy a krevetky Red Crystal a Black Crystal?
Halani tam budou určitě. Hrubý odhad je 7 druhů.
0 11.04.2009 11:04 kingondra007 – Re: kingondra007
čus lidi bude tam někdo prodavat halančiky atim nwm ktery druh budu chtit ale byl bych moc rád kdyby se jich tam oběvilo co nejvíce sou to krásné rybyky ale vubec nejsou k dostání hl. v ostravě ne nikde sem je zatim eviděl a když jsem se ptal ve zvěraku tak na mně čuměla a ptala se co to je takže v Ově to važně nehrozí sehnat
Super věc tohle udělat, doufám, že to bude mít úspěch, asi se přijdu mrknout.
0 09.04.2009 18:44 beowulfx [131] - Amazonské ryby a cichlidy Se mnou taky počítej, jsem zkoumal i jiné weby, máš to parádně zprezentované, tak doufám, že to klapne, už dlouho se tu o něčem takovém mluví, ale nikdo dosud nerozjel něco pořádného, uTebe to vypadá nadějně, maš i suprový web, tak doufám, že to klapně a že se to uchytí do povědomí všech akvaristů a hlavně taky prodejců, a že to budé stát zato, jinak já jsem od F-M, tak to tady taky zhaltuju
Zapoměl jsem napsat. Můžete se domluvit s kolegou a prodávat u stolu třeba 2-3. Voda, elektřina .židle zdarma. Myslím si ,že to nejsou špatné podmínky pro akvaristy
Zdravím
nevím jaké info máte na mysli. V podstatě stačí zaplatit 150Kč za stůl a můžete prodávat
Přihláška a podrobnější info je na
www.aquaburza.cz Taky doufám ,že přijde co nejvíce prodejců....oslovili jsme jich opravdu dost a teď již záleží na jich ochotě. Jinak na stránkách aquaburzy již můžete psát ON-LINE a domluvit se již na předání konkrétní věci. Popř. si dát dotaz co sháníte.
Gagal
jo konecne neco ciste na akvaristiku . doufam ze tam bude dost prodejcu, hodilo by se jeste nejake info pro eventualni prodejce
)
Ale
to se podívejme jsem student baňské ,ale stejně se o tom dozvídam až teď. Přijdu se kouknout určitě.
0 06.04.2009 19:39 MartinPHX Se mnou počítejte
, přijdu se podívat a seznámit s nějakými akvaristy.
Snad tam bude někdo ze Šnekářů nabízet i Neritiny.
Tak v sobotu 25.4.
Zdar Ostraváci.
Milí kolegové.
Probíhalo tady téma je to cca rok proč v Ostravě nejsou žádné burzy ani akvaristé z Ostravy a okolí se nescházejí pravidelně. Mám pro Vás zajímavou informaci a to, že slovo dalo slovo a chystáme pravidelné akvaburzy v Ostravě Porubě na Vysoké škole báňské. My jsme sehnali prostory a je jen na Vás jak se k tomu postavíte.Konat se budou v MENZE tedy sednout si a něco vypít sníst bude kde ALE HLAVNĚ probrat tu naši akvaristiku. Proto bych rád oslovil všechny ty co chtějí prodávat aby se co nejdříve podívali na
www.aquaburza.cz (nebo do akcí zde na stránkách) Hlavně doufám že se na burze objeví všichni krevetkáři a šnekaři no prostě opravdoví akvaristé kteří chtějí nabídnout a koupit méně známé druhy živočichů.Ti kteří jsou z daleka nemusí být smutní je pro ně totiž připravena možnost ubytování.
Doufám, že mé snažení a snažení mých přátel nebude zbytečné.
Gagal
Sokolská třída, ta co vede od mostu miloše sýkory k sadu b. němcové, na ní je přibližně uprostřed Areál čapkovy sokolovny (u zastávky Hornická Poliklinika)
Asi hloupý dotaz, ale tou sokolskou se myslí ulice Sokolská, nebo ulice Sokolská třída..? Na tuhle akci bych chtěla jít, ale nechci v 9 zjistit, že jsem někde úplně jinde..
0 04.04.2009 19:55 MartinPHX – Re: anitka
Když byla Akva-Terra v kulturáku, tak jsem tam dal za zlaté Corydoras 15Kč/kus.
Jsou velice pěkní a čilí.
. Takže si myslím, že na Tropicu to bude podobné. Myslím cenově!
0 04.04.2009 10:15 MartinPHX – Tropická Ostrava
Tady je FOTO letáku, aby jste věděli že nekecám!
!
0 04.04.2009 09:17 anitka kolik tam stojí ti panceřnícci a neonky?
Pokud je informace o konání této akce pravá, bylo by dobré ji nějak zveřejnit a zpropagovat. Taky jsem se o ni dozvěděl náhodou. Člověk jezdí na různé akce po celé Moravě a nakonec zjistí, že jedna proběhla u zadku v Ostravě. To by mrzelo
Plánujeme jednu sobotu v měsíci od 8:00 do 12:00 hod. Vše ale ukáže čas a zájem lidí.
0 03.04.2009 17:04 MartinPHX – Re: Tierý
Žádná Krize!!!
TROPICKÁ OSTRAVA bude 02.05.2009 (sobota) - 03.05.2009 (neděle).
Už se na ní těším
No výborně
Po 6 letech od státnic se vrátím na místo činu. Jak pravidelně to bude, které dny, atd.?
Milí kolegové.
Probíhalo tady téma je to cca rok proč v Ostravě nejsou žádné burzy ani akvaristé z Ostravy a okolí se nescházejí pravidelně. Mám pro Vás zajímavou informaci a to, že slovo dalo slovo a chystáme pravidelné akvaburzy v Ostravě Porubě na Vysoké škole báňské. My jsme sehnali prostory a je jen na Vás jak se k tomu postavíte.Konat se budou v MENZE tedy sednou si a něco vypít sníst bude kde ALE HLAVNĚ protobrat tu naši akvaristiku. Proto bych rád oslovil všechny ty co chtějí prodávat aby mne co nejdříve kontaktovali na mail: davidkilli@volny.cz Sdělím podrobnější info.
Hlavně doufám že se na burze objeví všichni krevetkáři a šnekaři no prostě opravdoví akvaristé kteří chtějí nabídnout a koupit méně známé druhy živočichů.
Doufám, že mé snažení a snažení mých přátel nebude zbytečné.
GAGAL
Přidat reakci
1 ...... [67] 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x