Akvarijní burzy Ostrava
Já, Pepan a DavFM budeme kolem 9:00 dole v bufetu. Tak se stav.
Starší reakce
Yirka napsal: Už se těším na Nohavicovo hudební ztvárnění ostravského zemětřesení.
Vzhledem k tomu, že tady se z podobných věcí nedělá drámo, asi se nedočkáš.
Výsledek výběrového řízení záleží na schopnostech. To dáš. Sportka je o štěstí. Mimochodem, fakt jsi měl kliku, protože říkala mi kdysi Darka že si na burze koupila nějaké borarasky, zstavila se u prázdného stolu, na něj odložila pytlík s těmi rybami, přerovnala si nákupy v ledničce, aby se pytlík vešel a když se k němu otočila, už tam nebyl. Prostě jí ho někdo ukradl skoro před očima.
Už se těším na Nohavicovo hudební ztvárnění ostravského zemětřesení.
čekám na výsledek výběrového řízení...
tak asi nic jo?
Hlavně že to dobře dopadlo. Ale sportku si tento týden nedávej. Tolik štěstí naráz bys určitě neměl.
V noci zemětřesení a ve dne zázrak
!!!Je vidět že i v našem kraji razovitem se věci k lepšímu mění!Zapomenuta šrajtofle i po několika minutách na svém místě,zázrak,zááááázrak........
To já si pozor dávám. Tohle byla moje blbost. Nosím peněženku v kapse u kalhot a mám na ni neustále ruku. Problém byl v tom, že jsem koupil poslední rybky (v jedné ruce bunda s peněženkou, v druhé batoh a rybky) a šel k parapetu vše srovnat do batohu. No a peněženku jsem přikryl bundou a následně vzal jen bundu...
Každopádně jsem rád, při představě jak mezi svátky obíhám úřady mě oblil studený pot...
Když courám sálem, v jedné ruce mám ledničku a druhou mám položenou na kapse s peněženkou. V těch tlačenicích je to jistota. A pokud se courám venku, šrajtofle je v náprsní kapse. Tam se mi nikdo nedostane a pokud by se chtěl dobývat, okamžitě ho nařknu ze sexuálního harašení.
Tak to byl skutečně zázrak. Protože nás občas navštěvují kapsáři tak je dobré si doklady hlídat.
0 10.12.2017 22:51 Ciffik [761] - Rostliny Já dneska došel až něoc málo před 10h, přesto jsem doplnil hejno krvavek, přibral tetry císařské, párek cihlidek pestrých a kupu rostlin (pomalu ale jistě přecházím ze stonkovek na pomaleji rostoucí rostlinky).
Vzal rybkám něco málo živého a mraženého a jel domů. Až na zastávce jsem zjistil, že jsem nechal peněženku na burze. Rychlá brzda a otočka v poklusu zpět. Světe div se, i po dobrých 6-8 minutách byla tam, kde jsem ji nechal s veškerou hotovostí (no moc toho tam stejně nezbylo) ale hlavně se všemi doklady.
Vánoční zázrak
Ano, je
Chtěl bych asi za všechny akvaristy poděkovat organizátorům ostravské burzy za pořádání opravdu povedené akce. Jednou za měsíc je prostě důvod se sebrat a místo povalování na gauči zajet na Černou louku, podívat se na snad největší nabídku ryb, rostlin a techniky v České republice a potlachat si se stejně infikovanými jedinci. Je to moc fajn a za tuhle možnost děkuji.
0 10.12.2017 14:27 NHKG [3900] - Hadohlavci Já jsem dneska taky vzal jen pár kytek. Navíc až na krásný Rdest za pár korun jen kytky, co jsem koupit nechtěl.
Ryby na burze nikdy nekupuju, sem moc vybíravý a ty co bych chtěl tam nenajdu.
Přišlo mi dneska, že po deváté už bylo hrozně málo nakupujících.
Já jsem si dneska akorát vzal nítěnky a trošku zeleniny, pokecal jsmes chlapama v bufáči. Nikdo další nedošel, byli jsme tam akorát tři..
muťa napsal: Bydlím přes kopec od Markvartovic. Spal jsem jak dřevo a ryby nevím co dělaly. Akvárium stojí, neteče.....nevím o ničem že by se dělo.
Furt lepší než abys byl jako Charlie z Dva a půl chlapa, Ten měl v sex v okamžiku, kdy proběhlo zemětřesení a pochvaloval si jak je dobrý.
Bydlím přes kopec od Markvartovic. Spal jsem jak dřevo a ryby nevím co dělaly. Akvárium stojí, neteče.....nevím o ničem že by se dělo.
JirkaŠčobák napsal: OT
Jsou akvária vás všech v pořádku?
Epicentrum bylo u Markvartovic a ty jsou dál od Ostravy..
OT
Jsou akvária vás všech v pořádku?
Ahoj.
Rád bych koupil na burze Tetry žhavé a Rozbory klínoskvrné. Máte prosím někdo kontakt na chovatele?
Starší reakce
Pepan napsal:..... Hara jerdoni
-
-tak at se daří
0 19.11.2017 18:04 Piskot – Fauna trhy Ostrava - Vlasovec - parazit
Ahoj všichni.
Byla jsem na Fauna trzích v Ostravě. Jeden prodejce mi tam prodal Ancistrusy nakažené Vlasovcem. Prodejce prodával dole vpravo úplně vzadu u oken hlavně Ancistrusy. Ptala jsem se ho, co to je, a on mi řekl, že asi jen výkaly. S touto nemocí jsem se před tím nesetkala. Tak si dejte pozor.
DavFM napsal: Pokud pendreky někde nezapomeneš a nesežere je někdo rychlejší.
Pokud pendreky někde nezapomeneš a nesežere je někdo rychlejší.
Já si naopak myslím že díky velkoprodejcům se člověk dostane k zajímavým rybám, které dříve na burzách neměl šanci vidět, případně sežene techniku, která je v obchodech mnohem dražší. Já třeba dneska koupil sumečky Hara jerdoni a abych řekl pravdu, za celou svoji akvaristickou éru jsem je na Ostravsku v obchodě nikdy neviděl. A u chovatelů taky ne.
To bude nejspíše on. Díky
Každopádně burza je už jen o penězích a velkoprodejcích. Kdysi to bylo o něčem jiném kde se prodávaly přebytky za pěkný peníz.
Pendreky se dojedly doma.
Já si vždycky něco najdu pro co má cenu jít a když už nic, tak aspoň tu kávu si rád s váma dám.
Díky. Ale vím, že pro některé byla burza zklamáním. Ani pendrek si neodnesli.
0 19.11.2017 13:33 Pavel – Burza
Nekoupil jsem vůbec nic, protože ani nebylo, co jsem si objednal a koupit plánoval a navíc nebyl odbyt nabízeného zboží, takže žádný kšeft a raději jsem se po hodině spakoval a odporoučel se. Ještě, že jsem se tam netahal s kořeny a rybami, což by byla zbytečná práce s chystáním a převážením sem a tam. Už to není, co bývalo, naprostá nespokojenost a zklamání. Lépe je jít do práce a na jisto si vydělat, nebo si pospat, odpočinout a mít klidnou hlavu v neděli
.
Byl v hlavní uličce teď netuším zda na straně u dveří nebo naproti. Ale víc si myslím že u dveří. Dále měl u sebe gastromyzony a pak takové seredne ryby.
Já to nevím taky. Dostal jsem pro Tebe balíček a prý si ho máš rozbalit.
Já ani nevím co jsem koupil, to víš prozatím jen ty.
Díky za vyřízení.
Zdravím, nevíte jestli se vůbec někdy ještě bude konat burza v Brně v Dělnickém domě v Lišni? Dívám se s nadějí na jejich stránky, ale pořád je tam hláška, že až se dokončí rekonstrukce a to je už pár roků
Nebo se mýlim?...
Starší reakce
Tak to už se na vás těším.
Připravuj chlapa už teď na jaro, to dorazí pár z nás i z Čech, a bude legrace
Program je znám už teď - sobota zoo, neděle burza.
To je sice lákavá nabídka. Ale jsem obyčejný smrtelník a musím do práce. A jestli koukám dobře, tak to je na neděli... (a to nezmiňuji vůbec to, že kdybych to doma oznámila, tak dostanu od přítele domácí vězení na dobu neurčitou
)
Opatrně
Eillen napsala: Nemít to tak z ruky, tak se na kávičku klidně zastavím. Ale holt mám smolíka, no.
Tady se dá i přespat.
Nemít to tak z ruky, tak se na kávičku klidně zastavím. Ale holt mám smolíka, no.
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x