Akvarijní burzy Ostrava
Starší reakce
0 16.08.2016 21:45 ivo Prosím nevíte kdy bude další burza v Ostravě?
Starší reakce
stůl p Killiho najdeš a on už ti pak ev. řekne, kde má stůl p.Luciga
Poslední dvě burzy jsem grindal nabízel. Prodával jsem ho p.Lucigovi možná ho zase donese nebo vás odkáži k jeho stolku.
ano tohoto prodejce jsem již kontaktoval, avšak pokud by byl dalsi prodejce kompletní kultury v krabičce (popř. darce násady) i na ostravské burze bylo by to nejlepší řešení neź si to nechat poslat poštou. Proto tento dotaz.
Nevím,za kolik se grindal prodává,ale podívej se do inzerátů.
rybicky.net/inzeraty/ Někdo ho tam prodává.
0 11.08.2016 18:14 laKatos – grindal
Nevíte zda bude teď na ostravské burze někdo prodávat grindal? Nejlépe komplet založenou kolonií v krabičce, případně i nějaka malá darovana násada by se taky hodila. Diky
Starší reakce
Jak by jsi ty kategorie popsal. v cem jsou odlisne. Ostravu znam ale v prerove zatim ne.
Každou druhou neděli v měsíci
V Přerově jsou burzy kdy?
Hlavně Krmiva Sak, holt bolševický přístup ještě nevymizel
V ostravě to za nic nestojí, zajeď si do Přerova.
A co prodává pan pořadatel a jeho matka?
0 14.06.2016 11:06 Tom Horn – Aquaburza v O
Už to není co to bývalo, pořadatel si vybírá prodejce, ten kdo mu nebo jeho matce dělá konkurenci, tak ten už tam nic neprodá
Zdravím,
pojedete někdo z Brna/Vyškova autem a měli by jste volné místo? Rád bych se svezl za příspěvek na benzín.
Když tak do SZ, díky.
Starší reakce
Starší reakce
Ta fronta je velká jen na pohled, během cca 15 minut jsi uvnitř
Nedělní burza - můžu dovézt větší množství ludwigie repens, cryptocoryne spiralis, helanthium bolivianum latifolius, trochu rotaly macrandra, jeden velký echinodorus "Leopard", ceratophyllum demersum kýbl. Za nějaký kus živého žrádla, případně i sušeného, stěhuju velké akva do malého, takže rostlin je přebytek.
Starší reakce
nenechat se odradit, také jsem šel výjimečně až na 9h a stál jsem až u cesty, schválně jsem to stopoval, za 12 min jsem byl vevnitř
Něco po pul devaté byla frotna k cestě odtamtud to trvalo cca 10 min než ses dostal dovnitř. A uvnitř to bylo jako vždy
No příště tedy vydržím. Dík za info.
Ta fronta celkem rychle postupuje,a když ti nevadí sem tam nějaký strkanec uvnitř,tak se to dá.Jsou stánky,kde je tlačenice a naopak stánky,kde je jen pár lidí.
Já přijel v 9h a fronta ve trojstupu až k cestě. Tak jsem to vzdal.
Ví někdo, jak se dalo hýbat uvnitř?
Starší reakce
Já asi taky dorazím, ale jen na otočku. Kdo tam bude třeba tak kolem 10h? Myslím u toho bufetu
Čau, nevíte někdo jestli na nedělní burze seženu parmičky duhové.
ja letos taky
jamajcan napsal: Nic nenabízím. Bývalo zvykem, že se uživatelé z rybiček scházeli dole v bufetu. Ponimaješ?
Aha, to já jdu na burzu poprvé, to nemůžu vědět
Určitě
Tak se u mně zastav u stolku. Budu také rád
S Tebou rád pokecám
Ok,budu se snažit dorazit taky na otvíračku.
Nic? Skoda. Už jsem přemýšlel, že zavřu krám a příjdu dole taky.
Nevím. Zkusíme tady s jednou redaktorkou dorazit na otvíračku.
afc1886 napsal: Nevím,jestli mi to vyjde,ale jinak v kolik u bufetu?
Taky nevím, jestli tam nakonec pujdu, aly typuju, že tam budu až tak v devět, ale nescháním toho moc, jenom si zařizuju 100l akvárko, a ty kořeny v hornbachu jsou cenově nedostupné, a štěrk tam mají napytel.
Nic nenabízím. Bývalo zvykem, že se uživatelé z rybiček scházeli dole v bufetu. Ponimaješ?
Nevím,jestli mi to vyjde,ale jinak v kolik u bufetu?
jamajcan napsal: Mohli bychom se srazit v bufetu
A co nabízíte?
Kořeny i kameny podle mě vybereš,ale štěrk jsem si nevšiml.
Dobrý den, neví někdo jestli je na burze velký výběr kořenů, štěrku či kamenů? Vyplatí se tam koupit akvarijní technika?
určitě, bývá jich tam několik
Dobrý den, objeví se na nedělní burze nějaký prodejce, který prodává artémií k líhnutí?
Děkuji za info
S pozdravem
Starší reakce
Starší reakce
Přidat reakci
1 ...... [16] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x