Akvarijní burzy Ostrava
Rezerva..
To ses nemohl dockat burzy a v noci misto spani jsi zadelaval na těsto a posléze pekl ze...
pokud to byla tvá práce tak Pepane máš můj respekt.
Moje. Jinak jsi naivka, v tašce byla ještě rezerva.
Bych to sežral všechno .. ☺.. by me zajímalo ci to byla práce?
A co Ti bránilo si přisednout a dát si?
Tak sis měl sednout, koláček zakousnout...
Útrata dneska větší než obvykle. Nějaké rostliny + peckoltia sabaj.
každopádně co me nejvíce zaujalo na burze byla plastova nadoba na kulatém stole. Byla v přízemí a sedeli jste okolo toho stolu pánové vy. Kdo to pekl.... ty kolace vypadaly luxusne.... uplne se smaly....
Na burze jsem koupil "Barclayu" s hlízkou. Je to super, protože Ondineu jsem ještě nikdy neměl.
Dobrá drbárna. Kam se hrabou žencký
fakt sem se chtel stavit, dokonce sem byl na burze minuly tyden (to je tak kdyz si nezkontroluju kalendar) ale dneska sem to nedal - holt jit pred burzou na ples neni dobry napad
0 25.03.2017 18:40 laKatos NHKG na zitrek jsme tedy domluveni....
Poprosil bych jeste nekoho zda by nemel sneky ampularie.... budu rad kdyz podaruje nebo treba za vymenu . dekuji
Ty musíš dojet, protože prodáváš.
ok, donesu na další burzu
No Ciffik je ještě junior,ovšem co my důchodci,tam je to s podpisem u omluvenky od rodičů jaksi technicky neproveditelné! Ovšem naděje a omluvenka je potvrzení o žehu,že jo?!
Když budeš mít omluvenku podepsanou od obou rodičů, není to Áčko.
...tak mi napiš Áčko
Zítra se nedostavím, mám toho v poslední době strašně moc a nevím kam dřív.
Chci se pokusit být těsně po deváté dole, ale nic neslibuju.
Burza končí ve dvanáct, tak snad ten čas nebudeš o tolik posouvat.
Pepan napsal: Tak stůl je objednaný. Jestli nedojdete a budu tam sedět sám, tak........
... tak Ti Gagal zase připraví hrách na klečení do kouta
Musíš tam vydržet. Posouvá se čas, bůh ví v kolik se vyhrabeme z postele.
Tak stůl je objednaný. Jestli nedojdete a budu tam sedět sám, tak........
Kdyby měl někdo zájem můžu v neděli na burzu přivést a darovat nebo vyměnit co jsem dneska vytrhal, zbylo nebo budu stříhat.
Trošku Alternanthera reineckii Mini a zbyly mi nějaké sazeničky Limnophila Aromatica (je to přebrané, ale třeba se něco chytne), už je nemám kam dát. Pak tu mám něco co nevím co je.
A ještě bude trochu Tripartity Japan.
Možná nějaké plovoucky by se mu hodily. pokud jsou veme je.
Pupecnik mu uz dávám ja. za měsíc z jednoho slahounu mám čtvrt akvarka... vynikajici kytina....
On i když nesvítí tak se mu rozjíždí GSA tak o víkendu dostane zeleniny co akva ráčí plus sneky.....
snad mu to pomuze.
Nechce nějaké plovoučky? To jsou nejrychleji rostoucí kytky.
Měl jsem i spoustu Hydrocotyle leucocephala (pupečník bílý), ale o víkendu jsem ho část věnoval a zbytky vyhodil.
supr predem za Martina dekuji....... dorazi semnou tak si to predate...... Kazdopadne kdyby mel nekdo i nejake fofr kytky navic vzal by taky......
Jasně, počítám s tebou. V jednom sáčku piskořky a v druhém levatky (možná se tam zamotá i nějaký kružník).
muzu tedy pocitat s temi nejakymi sneky.... c. affinis z me strany bude ....
Kolem devíti bych mohl být dole. Možná trochu později...
Zase v práci vymýšlejí blbosti,tak vidím burzu ohroženě,což by mě dost mrzelo.
Starší reakce
Sraz bývá obvykle v devět, nebo taknějak. Mimochodem, pan Vyslúžil má ty kryptošky fakt super. Sám jsem u něj utrácel už třikrát.
Super. Cena nehraje roli, pár stovek navíc mě při tom co mě stojí akvárka už nezabije.
Já na burze většinou moc neutratím. Vždycky koupím jen pár čokolád mraženého (kvůli tomu tam chodím) a nějaký kořen.
V kolik je sraz v bufetu?
C. affinis měl pan Vyslúžil. Byly hezké, ale trochu dražší. Ale ty kytky byly fakt perfektní.
Mohl bys pak jednu kostku te mražené objetovat. zvazit ji pak rozpustit a nechat ji vyschnout a opet zvážit. Prostě kolik ji tak v te mražené kostce prostě realne procentuálně je.
mám tu ještě fest tablet pro krunýřovce a sumcovite ryby takže něco ti sypnu.
No pokud se nic ne**sere, tak na burzu pudu. Mám levatky, piskořky a možná bych někde vyhrabal i kružníky.
A nic nechci. Artemii si radši koupím mraženou, nevidím žádnou výhodu u té sušené.
EDIT: Tak mě napadá, je na burze k sehnání Cryptocoryne affinis? Aqua-dahoo ji furt má nedostupnou.
0 14.03.2017 21:34 laKatos Schanim jakékoliv sneky. Vzdálený bratranec je shání do své dvoustovky a ja mu přislíbil ze je tady zkusim poptat. Jsem ochotný za me nabídnout filtracni vatu nebo špetku liofylizovane artemie v kostkach. Předání na burze.
diky
Med můžeš nakoupit i v Porubě, ale pokecat s kamarádama, to se dá jenom na burze. Jo a kdybys četl vlákno o burze, věděl, bys, že pokec je tam pokaždé do devíti hodin.
hooj synci, kurec po take době se na mě kdosyk zpoměl, to mam radost,
akvarka fungujou, akukat nestiham o nich kecat a fotit, na burzu valim pokažde nakupit med, mrknu do bufeta a jak tak nikdo neni tak fičim dom
Na předminulé burze jsem s ním prohodil pár slov.Ale fičel rychle pryč.No hlavně byl bez foťáku,což u něj nebylo zvykem,tak nevím...........
Nějaké kraby měl na burze Harpunar. Zkus se mu ozvat.
Nevíte někdo, co je s Lojzoulojzovicem? Viděl jsem ho naposledy předloni na podzim na burze a od té doby se neukázal a ani tady na Rybičkách.
Dobryy den, mate jeste k prodeji geosesarmy?
Starší reakce
Neměl by jste někdo prosím kontakty na chovatele (prodejce), Tetry žhavé a Razbory klinoskvrné? Děkuji
Dobrý den, neví někdo kontakt na pána s pancerničkama? Měl jich tam cca 5 druhů, prodával i se synem. Pokud někdo ví, tak bych byl rád, kdyby se mi tady ozval, nebo napsal do zprávy.
Děkuji
Jak se začneš motat v centru, je problém. Proto bych upřednostňoval to parkoviště za Domem knihy. Projedou se dvě křižovatky a vyjedeš u Karoliny. A tam už žádné zdržení nehrozí.
Ta cena není špatná,ale ta organizace výjezdu je strašná.
Tak to není tak zlé, ale kdyby dali na akci 40 tak je klid. To podle mne zlevnili myslím,že kdysi říkali ,že chtějí 20 za hoďku.
A v tom čase je započítán i ten výjezd z parkoviště?
Prosím O.T.
Přidat reakci
1 ...... [9] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x