Akvarijní burzy Ostrava
Čaute, právě mi rupnul filtr, je to Eheim Ecco Pro 2034, ulomil se mi kus koše a závlačky. Nevíte, jestli někdo zítra bude prodávat náhradní díly? Případně, neleží někomu doma kusy tohoto filtru??
Uz me kontaktoval jakýsi klucina z ostravy no a když tam zítra jedu na burzu tak bych mu je vzal.... zatím se nevyjádřil..... uvidime.... hlavní problém bude asi je vylovit.... to bude mazec
Jj, to znam. Zadarmo a jeste aby si to na postu donesl a poslal. Jenze tak to proste je, ono je leckdy levnejsi si dojit do zverimexu nez si pro neco zadarmo jet 50km.
Kdysi jsem daroval jeden fakt obrovsky echinac a nakonec si nejaky klucina dojel busikem a jak byl rad, ze ho ma.
Nejaci zajemci byli a jsou ale z druhe strany republiky.
Tak se mi zda, ze je jednodussi se zbavit okruzaku nez tech mrenek.
0 12.01.2017 22:05 laKatos – mrenka nadherna
Pokud bude mít někdo zájem mohu ted na burzu donést dvě mrenky nadherne. Měl jsem je aby mi vyzrály sneky. Což se stalo a rád je zase pustím do oběhu. Velikost cca 12-14cm...
A při tom počasí,co venku panuje doporučuji do kapsy placatku ať nepromrzneš ty.
To je napad, termoska, dik. Porad jsem premyslel, kam dat malou rostlinku tak, at nepromrzne. Uz vim, dam ji do termosky na kafe.
Bufet pojede. Nic netahej, ať máš v přenosce více místa na ryby a kytky.
Tzn. kafe do termosky s sebou...
Správný akvarista se operativně přizpůsobí podmínkám.
To je správný přístup to se mi líbí
To chce klid. Pokud pojede bufet, tak přinejhorším dáme někde v koutku kafe na stojáka. Ty drby si vzít nenecháme.
To přikyvuješ nebo máš skoliózu páteře?
0 09.01.2017 20:38 Ciffik [761] - Rostliny Starší reakce
Které kmenové vůdce máš na mysli? Klidně Ti to převykládám.
Někdy, ač jsem vorezlejší redaktor, nerozumím řeči zdejších kmenových vůdců.
romant napsal: Přilepil jsem ty termíny do modrýho rámečku.
Nojo, Ty jsi šikovný. To já bych jako počítačový troglodyt nezvládl. Prosím O.T.
To je v pohodě. Já tam bývám od osmi. Udělám si první kolečko, nakoupím to, co by nepočkalo, pak je od devíti v bufetu kafe a no a pak se udělá další kolečko, kde beru objednané věci a pokecám se známými. V neděli jsem odcházel kolem půl dvanácté a bylo to příjemně prožité dopoledne.
Přilepil jsem ty termíny do modrýho rámečku.
Seriózně zvážím
.
Termíny:
ostravske.faunatrhy.cz/…
Ale fakt bys mohl dojet. Aspoň bychom byli ještě více mezinárodní. Už tak pražáky se.em že máme větší burzu, teď by to bylo i s mezinárodní návštevností.
Kdy bude další burza v Ostravě?
U mě to stálo na tom, že mám u jednoho člověka blízko Ostravy dvě rostliny, ale nejprve pro ně musím vybudovat akvárium, existovala možnost, že se to stihne na burzu, ale nestihlo, tak odkládám na leden.
No a vidíš, konkrétně já jsem si od pana Vyslúžila koupil kryptošky a i rybky. A ještě jsem se vzdělal. Ono to je o přístupu. Někdo preferuje načančané emerzy a je mu jedno, co to je, jiný jde po konkrétních věcech. Mimochodem, málem jsem u pana Vyslúžila sedl na prdel, protože tam měl na ukázku list C. affinis. Délka skoro 50cm a šířka čepele asi 8cm. To jsem fakt ještě neviděl, ale uznávám že tento pán fakt umí.
P.S. A kdy dojedeš Ty?
Já standardně po burze udělám úvodní orientační kolečko. Pak ještě asi další čtyři kolečka, detailně se dívám a vykecávám. Když vidím něco, co doopravdy chci a co by mohlo být rychle pryč, vezmu to už v prvním kolečku, ostatní věci několikrát zvažuji.
P.S. Jinak - málem jsem byl v Ostravě taky
.
Já pokud nevidím ceny, tak většinou obchodníka ignoruju a jdu k jinému.
Nákupy jsou pro spoustu chlapů jako lov: naběhnout, rychle vybrat zboží, zaplatit a mizet někam do klidu. Není čas ptát se na ceny.
Položil jsem otázku.
Mě osobně to nepřipadlo, protože v Bratislavě na burzách jsou produkty bez cen často (netvrdím, že všechny). Člověk se zeptá, což není zlé, protože naváže kontakt. Jiný kraj, jiný mrav.
Plus emerzně pěstované rostliny v košíčkách vypadají doopravdy atraktivněji, než submerz vystavený ve vodě. I kdyby tam cenu měl, tak to bohužel zaujme méně lidí.
Bohuzel žijeme v době,kdy prodává obal,obsah je druhořadý. Rostlinka v kelímku,nastojato a s cedulkou přitáhne laika mnohem více než nádherná bucka ve vanicce s vodou.
Já na burzu jezdím rád a vždy, ale už dávno to není o prodeji přebytku vypěstovaných akvaristy. Vesměs profi prodejci a firmy.Vcetne jejich marketingu.
Pro Jirka Ščobák: a kromě cen i psaný popis toho, co nabízím. Se vůbec nedivím, proč nekupovali.
"Povedal som cenu , a vsetci utekali"
A jaká tedy byla cena? Popravdě, když jdu na burze okolo stánku kde nejsou uvedeny ceny a musím se na to extra ptát, už to nepůsobí nejlepším prvním dojmem.
A měl prodejce někde uvedeno, že jde o rostliny submerzní? Ne každý to totiž pozná, a ví jaký je v tom rozdíl.
Pokud by se uměl trochu lépe "prodat" a napsal cenu rovnou, možná by se mu dařilo lépe.
www.facebook.com/…
Komentář k statusu:
"To je časť rastlín, 1/3 mojej ponuky v Ostrave.
Predával som aq rastliny vybrané z aq, a.nekupovali ich. Pritom skleníkové ľudia kupovali o106."
Nižší návštěvnost budou muset zachránit venkovani.
To je fakt, to by bylo super.
Tak květen by byl OK, aspoň bychom krapet zvedli tu slabší návštěvnost
Péťo, ale tak tu padesátku můžeš pořídit s předstihem a aspoň se Ti před krevetkama pořádně zaběhne
Neomlouvej se, něj se to domluví
To co bylo minule, se už dojedlo.
To co minule stačí
Pepan napsal: Já to beru tak že slibem neurazíš.
No záleží na tom co uvaříš/upečeš
Tak umístíš malého Knápka do akvárka ať si zvyká.
Přidat reakci
1 ...... [12] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x