Akvarijní burzy Ostrava
Jak se jmenuje ten pán na třetím obrázku? Pokud se nepletu, tak prodává i na Olomoucké burze a má dobrý výběr s dobrými cenami. Má i nějakou webovou stránku? Děkuji.
Nedělej si prdel ze spolužáka-))))))))))))-byl to dobrý akvarista
kontakt:Jan Neruda
Vyšehradský hřbitov
Praha 2
128 00
Jj,se slamníkem.
Problémy s místem řešíme všichni. Jak říkal jeden můj kamarád, vášnivý kaktusář:" I ten největší skleník se jednoho dne naplní" O třípokojovém bytě to, bohužel, platí dvojnásob.
jamajcan napsal: To už Honza Neruda,si kladl onu otázku"Kam s ním"
Honza Neruda? To jméno je mi povědomé. A jaké má ryby? Nemáš na něho e-mail, že bych se mu ozval? Prosím O.T.
Já to nějak časem vymyslím a žabky budou
To už Honza Neruda,si kladl onu otázku"Kam s ním"
Lukáši, mám je v hlavě už dlouho
Okouzlující prckové
A mám to stejně jako Ty - kam s nima?
tak ty mi ani nepřipomínej, stále častěji hledám po baráku místo, kam by se hodilo paludárko
Koukám, že byly i dendrobátky! Zatím jsem se do tera části burzy nikdy nestihla dojít podívat. To tentokrát musím napravit
Jdu se taky podívat
Tak sorry. Nejsou na titulní straně, ale v odkazu o fotkách už jo. Musím se čumnout.
ivaha napsala: Tak na fotky se taky těším
Pořád se na ty fotky těšíš? Já už ani nee.
Starší reakce
V pohodě, neberu to jako narážku, a souhlasím s tebou. Šnek do akvárka prostě patří.
To je mi jasné
Nebyla to narážka na tebe, spíše obecně. Vražděním šneků si jde spíše proti celému akváriu než kvůli šnekům. Tolik dřiny, co za nimi stojí
Nepotřebuji se zbavit šneků, tebou citované odvěké pravidlo, které platí znám a mám na paměti pořád. Takže neptám se na to, proto, že bych to potřeboval, ale proto, abych věděl, jestli je to mýtus, nebo fakt
Tak to zkus a uvidíš. Každopádně já na to mám svůj názor. Pokud nepřekrmuješ a o akvárium se staráš, tak nehrozí přemnožení šneků.
Jak jsem nakoupil, tak prodávám
dnes jsem něco takového slyšel poprvé, tak jsem jen chtěl vědět, jestli něco takového je možné.
Že se něco podobného doporučovalo kdysi dávno k likvidaci nezmarů, si vzpomínám. Ale k hubení šneků?!?
tak to musíš už mít doma takové miniZoo, podle toho co píšeš.
...něco podobného již proběhlo a výsledek je ten,že všechny úložné prostory v sedačce a u postele jsou plné těch "zbytečností" ze zrušených skříní a ost.nábytku.
No včera tady ivan2 psal že je doveze, hned jsem se s nim domluvil
Kdo měl elegansky?
Zase jsem byla slepá
Hej já už jsem taky na konečné co se akvárek týče, ale měl jsem jedno založené pul roku a jen se šnekama, hledal jsem vhodně krevetky které tam píchnu.. no a nakonec to dopadlo jinak a koupil jsem si Neoheterandria elegans
Ale jinak kdyby jsi viděl co všechno jsme s přítelkyní nacpali do malého bytu 2+1 a ještě se sem pár terárek vejde
To je třeba omezit takové zbytečnosti jako jsou skříně, koupelna a pod. a místo toho pořídit další akvárka.
Chlapi, kam ty ryby pořád dáváte,vy máte ty akvária nafukovací nebo stále přidáváte další a další
Já tam max. koupím nějaké ty drobnosti k akvaristice a žrádlo, tím většinou končím. I když je pravda, ryb tam dneska bylo opravdu hodně, a to nejen akvarijních ale i těch do jezírek...
Jo dneska tam těch malých rybek bylo hafo,
taky jsem si nějáké přivezl domu
Ok, nechci tu dělat někomu reklamu
, aby to zas pak nebylo někomu trnem v oku
prosím o zprávu o koretrách i pro mě, díky
Když jsme byly na burze v září, zaujal mě tam jeden prodejce rostlin. Byli to Poláci, když se vešlo do sálu dveřmi vlevo, tak byli zhruba naproti nim. Rostliny byly převážně emerzní, balené v sáčcích nebo plastových dozičkách. Opsala jsem si sice webovky, ale někde jsem je zašantročila. Poradí někdo, zda tam jezdí pravidelně a jaké mají stránky? Ráda bych si vybrala rostlinky předem.
Když jsem přišla kousek po deváté, bylo tam lidí pět a půl... až jsem se divila, že když v květnu není, nehrnou se davy. Ovšem koretry už jsem nekoupila. Prý byly fuč, než začala burza :-/ A propos - existuje nějaká možnost koupit koretru poblíž Ostravy mimo burzu????
Tentokrát se jistě dočkáme
ivaha napsala: Tak na fotky se taky těším
Nejsi sama. Jenom aby nezůstalo u těch těšínských jablíček.
No já chodím pravidelně na všechny burzy protože kupuju červíky pro ježky, ted jsem koupil par sarančat a budem zkoušet zda to žerou, a jak jo tak planujem je doma chovat..
tak příště možná budu zhánět stovku sarančat...nebo dvě
V červnu budeš? Já se tam tam těším jak malá zase po x měsících!
víš že ja vlastně taky?
protože jsem dneska vyjmečně byl prvni v tera...kupoval jsem zasoby pro ježky na 2 mesice, no a pak už bylo v rybek dost narváno tak jsem to jen proletěl, vyzvednul si dohodnuté elegans, a šel kecnout do bufetu
Tak na fotky se taky těším
Neboj Loiza to dneska v bufetu řešil, takže by se tu měly brzo objevit
A ještě mě pak svezl skoro až domů...
hodný kluk
Doufám, že se tu tentokrát hodně brzo objeví fotky. My se totiž strááááášně těšíme na červen, tak ať máme inspiraci
Tak dneska by mě fakt zajímal počet návštěvníků protože ta řada to byl masakr, ale z mého pohledu dobře zvládnuté postupovalo to hodně rychle
A navíc jsem pořídil vše co jsem plánoval takže
Asi už nestihnete odpovědět, ale ta cena je tedy kolik? Tak pro zajímavost..
Přidat reakci
1 ...... [27] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x