Akvarijní burzy Ostrava
pry budou hozene do ponozky nad krbem
Doufám že sem dáš fotku. A budou mít kolem sebe mašličky a nebo přijdou zabalené komplet?
To je jedině dobře, jelikož jsem zaspal vlivem návštěvy restaurační o zařízení
to si pis.. prijdou mi L200 HIFIN
Já můžu i většího, protože máme malý stromek.
Ale něco malého.
To si něco naježíme pod stromeček.
Není důvod truchlit 11.12.2016 je burza zase.
no ja jsem rad ze jsem vas nektere poznal ale moc jsem nepokecal... tlacil me cas... zadrbal jsem to nahore
Zápisné neřeš. My ho kdysi taky neřešili. Důležité je se sejít a pokecat.
Jj burza usla... ale tech lidi.... nez jsem našel co jsem hledal musel jsem stoly třikrát obejít a pak nezbyl čas na pokec svama. Každopádně příště bez aut. Jako bažant tedy opět prinesu zapisne....
Jsem rád,že jsem vás poznal a doufám,že příště nás bude ještě víc.
Z Kroměříže je, tuším, keydoc, že? Tak se ode mne všichni zítra moc pozdravujte, setkání s vámi mi chybí a snad v létě se zase uvidíme
Není zač, to je maličkost. Jen doufám ,že to nikdo nezahodí, nebudu mít čas to hlídat a pokud budu mít čas tak se stavím
Pokud nezapomenu, cedulku tam dám.
Já určitě dojdu. Měl bych být v bufetu kolem devíti, Stůl je objednaný, takže bude kde sednout.
0 17.11.2016 00:33 laKatos – poptavka
shanim skupinku Tylomenie sp. Orange........ bylo-li by to mozne rad odkoupil na burze........
prosim kontakt tady pres SZ...diky
Možná Ing. Skácel. Zkus mu zavolat.
0 16.11.2016 16:28 R afc1886 [15243] Marti, určitě se domluvíme. Víc po vzkazech a nějak na ten příští rok bych to určitě viděla, mám snad asi po Ostravě absťák
Jj, tipuješ mě velmi dobře
Z kromce vím kdo to je, ale i kdyby jste mě mučili, tak si na nick nevzpomenu
Tak jestli se do neděle dám trochu dokupy,tak bych přišel.Z Pardubic tipuji Zoidik,ale kdo to je z Kroměříže,to mě vůbec nenapadá.
Zatím mám potvrzenou výpravu z Kroměříže a Pardubic. Místní se nenahlašují. Já se v sobotu připomenu.
Pokud to myslíte všichni vážně tak není problém (pokud nezapomenu)
Martinko, můžeš přijet aji bosky. Ty jsi vždycky vítaná. A ta druhá ze Šušnice jakbysmet.
Vám závidim... pokec, ne burzu. Ivi, co ty na to, kdy se do toho zas obujem?
0 15.11.2016 17:37 laKatos – dar
nebude chtit nekdo rostliny viz foto.....muzu dovezt
Uděláme to mezi 9-10. Předpokládám že ráno se bude chodit po burze a pak bychom si dole, pokud bude místo, sedli a pokecali. Taky by nám pořadatelé mohli rezervovat aspoň jeden stůl, že?
Děkuji, bez toho se teda obejdu
Abys neřekl, namažu Ti chleba sádlem.
Ty jo, tak to abych na ustavující schůzi KPPB měl už nějaký PB zřízený, ale obávám se, že to nestihnu
Takže budou chlebíčky když nebudou propisky?
Rypno
Tak to bych si měla považovat
Když je to tedy tak, v tom případě při příští návštěvě Ostravy očekávám slavobránu a velkolepé uvítání
Na Tebe nezapomene ani jedinec s hodně rozvinutou sklorézou jako jsem já.
Máš pamatováka
Však já se zase někdy ukážu.
O tom, že na burze taky může být kvalita ryb nevalná vím. Ale kde je dobrá? Asi jedině když člověk vezme ryby přímo od chovatele nebo malého importéra.
Byl jsem ve velkoskladech na Pardubicku a i tam mají nádrže s mrtvými a polomrtvými rybami. Ryby co si nechávám posílat z Německa mají za sebou taky skoro 2 dny v sáčku a podepíše se to na nich.
Možná ty ryby v Hornbachu koupím a možná koupím něco úplně jiného. Než nějakou rybu koupím, tak mnoho týdnů zvažuju možné varianty a nakonec si vyberu nějakou blbou variantu.
Myslím si že v současné době se to hodně zlepšilo a pokud bych si měl vybrat, tak skutečně radši Hornbach než anonymní prodejce, u kterého nevím, jak ty ryby na tom jsou. Když jsem v Hornbachu kupoval otíky, tak se jednalo o ryby, které byly vykaranténované asi dva měsíce, měly jasná očka, plná bříška a neměl jsem dlouho žádný úhyn. Na burze leckdy vidím otíky, jak leží na dně, mají propadlá bříška a takovou rybu bych v životě nekoupil. A i systém desinfekce, kdy po každém chytání jde v Hornbachu síťka do kbelíku s desinfekcí, je lepší než na burze, kdy prodejce má dost často ryby z nejrůznějších zdrojů a síťku používá bez jakékoliv desinfekce. A ještě poslední poznámka. Ryby na burze mají za sebou leckdy několik i burz a to trajdání po republice jim určitě nepřispívá ke zdraví. Stres vyvolaný neustálým přelovováním a změnou kvality vody je oslabuje a pak stačí lehká infekce a jdou do věčných lovišť.
Špatné zkušenosti z Hornbachu v Porubě. A odrazují mě ty mrtvé rybky co mívají v nádržích (platí pro oba Hornbachy v Ostravě).
Přidat reakci
1 ...... [14] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x