Akvarijní burzy Ostrava
1 22.03.2013 10:51 0 [1892] - Obecné. Byl jsem si jistý, že ta odpověď bude v tomto znění. S přihlédnutím na zdejší poslání a věk, byla ta reakce zarážející.
Není to ohledně burzy v Ostravě poprvé, že je veřejně někdo "kriminalizován" za to, jak zákazníky "bere na hůl" a potřeboval by proto dostat "nakládačku" a něčím se mu patřičně pomstít.
Pokud požadovanou sumu vydám, tak nebudu vlastní svéprávné rozhodnutí svalovat na prodávajícího.
Aplikovat tento tlak na ceny ve větším měřítku, je cesta k likvidaci burzy.
Já hodnotu zboží řeším rovnou na místě s prodejcem (- cena se odvíjí od mnoha důvodů a ty spolu proberem) a buď se dohodnem, nebo hledám jiné zdroje, případně si počkám a koupím, až na to ty finanční prostředky mám.
Osobně, když prodávám, tak se většinou zeptám, zda zákazník při placení je s cenou srozuměn.
Prodejci připravují zboží a přijíždějí na burzu vydělat. Někdo žádá více, aby se práce vyplatila, jinému stačí méně k pokračování.
Ovšem nelze očekávat výraznou burzovní charitu v podmínkách nynější politické "atmosféry" a z toho plynoucích preferencí a důsledků, kdy vládnoucí vrstvy bohatnou a pracující masy chudnou.
To není onen vysněný blahobytný kapitalizmus, ale strašák, o kterém se ti dříve narození učili na základní škole. Proto mají mnozí ( i já )hluboko do kapsy a vylévají si zlost, kde se dá.
Přesto si raději koupím české potraviny, než z dovozu od "sousedů". Nic ve zlým. 0.
Aha pardon, až nyní jsem to tvůj dotaz zaregistroval. Ono je to tím množstvím "děkovaček" a podobných vzkazů kde se kdo sejde apod. (od čeho jsou maily, že)....
Ale to je jedno.
Ty rostliny už neřeším a řešit nechci. Rostliny se mi rozrůstají a jestli to půjde takhle dále budou přebytky.
Cenu nevím ,ale na 95% je má tento chovatel : tetraodonzavinactiscali.cz
Poprosil jsem o odpověď, která byla "přeplácnuta " množstvím dalších příspěvků a asi proto se jí nedočkal.
Otázka zněla: Co to byly za předražené kytky - druh a kolik konkrétně ty uvedené dva kusy stály?
Děkuji za vyjádření se k dotazu. 0.
Pěkné fotky.. a toho lidu.. když jsem tam dorazil v 10:30, tak už tam byla tak 1/5 lidí oproti první fotce
Nevzpomněl by si náhodou někdo na přibližnou cenu těchto rybek ?
aqua.keydoc.net/… Já si to myslel
Tak jsem alespoň vyfotil hlavního fotografa
Tak si příště udělejte víc času, ať se můžete zúčastnit i rybičkářského srazu a nejen udělat průlet... ale i za ten díky, bylo fajn vás vidět (obzvlášť tu hezčí část vašeho hejna)
Tak nejel jsem vyloženě za focením, ale jako Kroměřižáci jsme si dělali výlet. Proto jsem při té příležitosti i něco cvakl.
Stejně jsem ráno zaspal a dojeli jsme před devátou, takže by to nevyšlo. Možná jindy přijedeme na "lup" už dříve.
pokud by bylo potřeba, mám zrcadlovku a chuť do focení, nejsem sice profík, ale něco bych snad vyfotil.. Pokud by bylo třeba fotografa na další burzu, pošli SZ a nějak se domluvíme
Škoda ,že jsi nenapsal, že pojedeš fotit. Šel bys před otvíračkou. S návštěvníky se fotit nedá máme to vyzkoušené
Fotky super.
pěkné fotky a tech lidí já tam jdu hned v 8,,00 a padám v 9,00 to tam není tak husté. tam by i holka otěhotněla ani by nevěděla jak
0 20.03.2013 20:50 jamajcan Není ten borec s foťákem náhodou lojzalojzovic?
Kde je to datum ? Buď už ho změnili nebo ho nemohu najít mi to ukazuje dobře ?
Nakonec je několik fotek použitelných.
Jakpak to, že ti to nevyšlo?? Když jsem šel do fronty, šel jsi fotit, když jsem měl nakoupeno, tvrdili jste ty i tvůj nosič fotoaparátů, že už máte nafoceno... ještě jsem tě viděl pár fotek dělat i při našem srázku dole v občerstvovně... Neříkej mi, že se ty fotky cestou vysypaly, tak hrozně jsem s vámi nazpět nejel
Ceny dobré, jen krevetek málo. Já tam byl mezi prvními, ale přestou už molucky nebyly (naštěstí jsem si je koupil minule za super cenu 60,-Kč/ks). Tentokrát jsem si koupil 6 gabonensek, cena 130,-Kč/ks, což je myslím taky super.
Tuš synku, kde se stala chyba, či sys neodkryl objektyv ??
Ale nesmutni, chleba by stejně levnější něbyl
...tak příště, no ni??
já tě natřu. ale ne peří .ale hřebíky
jakto? zadna pouzitelna fotka?
hlasim se druhy do partyje
jenom to pak připomeň
Tam fotilo víc lidí?
Pokud vím, fotil Jamajcan
byl tam Harpunar, je z Ostravy, tak mu napiš zprávu, můžeš si u něj krevetky vyzvednout, já jsem se s ním takhle domluvil
o pár příspěvků níže...
GAGAL:
"Jsem rád ,že opravdu ve frontě nečekáte a že je "snesitelná" Jinak lojzalojzovic nám nafotil cca 200 fotek tak jsem sám zvědav jak vypadají. Doufám ,že kolega je co nejdříve zpracuje. Ještě jednou velký dík "lojzovi " Dost nám to pomohlo."
nebudou?
Na kytky jsem koukal oběma očima. Řeknu Ti, bylo to hodně drahé koukání. Příště si dám na šrajtofli petlici.
Mě by zase zajímaly ceny krevet Atyopsis moluccensis/gabonensis, pokud vůbec byly.
Přišel jsem hodně pozdě, okolo 10:30. Původně jsem vůbec neměl v plánu přijít, ale zjistil jsem že přijede chovatel co sem jezdí jen 2x za rok, tak jsem se zpožděním dorazil a prošel už poloprázdnou burzu.
To by zajímalo i mne. Mně ceny připadaly přiměřené, ale samozřejmě jsem nemohl vidět vše, co se tam prodávalo, a na kytky jsem koukal spíš jen tak jedním očkem.
Prosím Tě, co to byly za druh ty předražené kytky na té burze a kolik jsi za ně přesně dal?
To proto, že jsi nevěděl, že dělám taxikáře
O tom žádná, fronta opravdu fičela neskutečně. Super akcička. Čest a sláva pořadatelům
, moc pěkná akce. Pak jsem tě ještě hledal, ale nenapadlo mně že budeš v baru
nevím jestli to psát tady ale aqua tera 23.3. v kulturaku asi nema vlakno - shanim čichavec zakrsly - blue neon, bude je tam někdo mít?? díky
neni vsem dnum ani burzam konec, tesim se na pristi, uz nic neprosvihnu
Před osmou hodinou fronta dlouhá předlouhá, ale během několika minut po otevření jsme byli uvnitř. 4 pokladny fungují opravdu skvěle, pořadatelé to perfektně zvládají. Já měl vše nakoupenu už v 8:15, pak už pro mne byla burza jen příjemným setkáváním s fajn lidmi z rybiček. Děkuji všem, kdo s námi chvilku pokecali nebo se zdrželi i na delší dobu u diskusní skupiny rybicky.cz dole u občerstvení
Škoda, že si cestu nenasel lojzalojzovic, kdybych věděl, že tam budeš taky, poslal bych osobní pozvánku
povedly se nejake fotky??
Též jsem se na ty Venezuelky díval
Tak v 10:30 už fronta nebyla
Ale to asi není úplně ten správný čas chodit na burzu... zajímavostí už tam moc nebylo.
0 17.03.2013 17:43 jakubsamsa fronta je každou burzu větší a větší ,už nestačí že se člověk nevyspí
ale ještě musí bojovat
aby se dostal na řadu, nezbývá nic jiného než zajít na pivo
- jinak burza OK , rybky nakoupeny (platy moskevské,mřenky nádherné)
- akorát mě 2x naboural nějaký kočárek
(teda naboural rybky v sáčku)
ale i tak se těším na další burzu
Škoda, že jsi neměl chvíli na pokec. Bylo to fajn
Přidat reakci
1 ...... [42] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x