Akvarijní burzy Ostrava
Zaváhal jsem nad koupí Chapalichthys pardalis. Ryby byly v sáčku u dvou panu co měli nějaká L-ka.
Prosím kdyby měl někdo na prodejce kontak prosím o předání do zpráv.
Díky
Starší reakce
Jo jo. Pochvala a poděkování pořadatelům. Lidí chodili průběžně tak akurát.
Díky. ale teď tou přestavbou se mi ten vstup vůbec nelíbí.A to ještě nevíme co přijde. Představa ,že tam lidé budou "cvakat" lístky přes turniket je nereálná. To tam bude ta fronta do 12.
Tak pořadatelsky to bylo zmáknuté super.
Nevím ve kterém rohu přesně myslíš ale přes ten frmol na konci burzy akva prázdné nebyly. To víš balkonaci kupují dvě nebo i jednu rybičku. Se musím vždycky smát.
Ten pán s těmi živorodkami v pravém rohu si myslím, že byl spokojený, tam byl frmol pořád.
Byl to dneska nářez.Na to jaká byla návštěvnost mohl být prodeje lepší.Rodinky s dětmi vyrazily na výlet a na čumendu.
Živé od Poláků bez problémů. Ale u jednoho stolu jsem minule viděl prodával "živé" krmení, které už bylo dávno mrtvé...
Koretra jde skladovat v chladu přímo v novinách, ve kterých se prodává. Patentka mi přijde jako nevhodné krmení plné bahna. A některé moje ryby jí nežerou.
Přišla jsem 9:30 a fronta k zastávce,ale šlo to rychle. Koupila jsem živou koretru a patentku. Máte zkušenosti s živým krmivem z fauna trhů?
Proto jsem šla dneska
mám žrádla zase na rok.
Jak dlouho jsem strávila ve frontě nevím. Potkala jsem známou a prokecaly jsme to...
Přišel jsem 8:40, byla až k zastávce, ale za cca 20 minut jsem byl uvnitř. A kupodivu uvnitř nebylo extra narváno, takže podle mě nestíhaly pokladny.
A jak jsem odcházel v 9:30, fronta byla stále až k zastávce...
Ale hlavně sem konečně koupil ryby co potřebuju. Teď kolem vánoc budou davy ještě větší...
8:30 a fronta až k tram zastávce a jednou dokola
.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Kafe jo? No tak v Listopadu to proberem. Budu tam celé dopoledne.
Mohli bychom obnovit tradici kafe v bufetu. Co tady na to Pepan dlabe, tak se už v bufetu nescházíme
Starší reakce
rybicky.net/profil/1632 ...Zkus napsat tady,dotyčnej vždy všechny burzy vkládá zde,tak možná bude mít i nějaký kontakty na prodejce...
taky tenhle pán jezdí na burzy,je ze Zlína,ale vím,že jezdí i do Ostravy...Má tam i odkaz na svůj web..
rybicky.net/profil/7740 nějak netuším kam to dát, nemáte někdo kontakt na chovatele, který by mi do Ostravy 20.10. nachystal 100 parmiček čtyřpruhých? ať je nemusí lovil z vystavených ryb
Starší reakce
Trefil jsi cenu i pozadí, máš to za 3 bludišťáky.
jejda vůbec netuším, na prvním jsem postřehl akorát číslo 2900...jestli to prodával jako celek či co, nebo to nebyla cena..nevím
trošku to připomínalo pozadí z PU pěny
Ne, to tam měl jeden polák a mě strašně udivilo z čeho bylo to pozadí. Tak schválně, jestli si tipneš.
ty akva byli Tvé ?
Starší reakce
Někteří prodejci kyslík mají.
V Kroměřiži dělaj,a v Ostravě to budou stejní prodejci...
Kupovala jsem rybky v sobotu dopoledne a domů je dovezla až v neděli odpoledne, cestovaly tedy se mnou déle než 24 hodin. Zvládly to, byly ale pod kyslíkem, což nevím, jestli na burze dělají.
Když budou v sáčku s kyslíkem a nebude jich tam moc, dají i těch 20h. V kýblu by to šlo taky.
Ahoj,
Prosím, chystám se na burzu, ale řeším problém. Akvárium mám v práci, takže rybky bych donesla domů a musela bych je nechat v tom sáčku cca 20 hodin. Připadá mi to jako trápení. Jaký je názor zkušenějších? Ještě mě napadlo rybky vypustit do kyblíčku a dát jim tam vzduchování. Moc děkuju za rady.
Starší reakce
Já tam dorazil po 11. Už balili, ale sehnal jsem co jsem chtěl, jenom patentky nebyly, tak náhrada nitěnky.
V 10:15 bez fronty,bez lidí...bez věcí
Vrčivky trpasličí nebyli...tak jindy
( vzal jsem pár Helenek,krevetek...)
Ahoj, jo je pravda že jsem v té frontě stal možná 5-10 minut a byl jsem tam.
Žádná hrůza. Tylomelania sp orange 75kč A Brotia pagodula 50kč kus. Aspoň zase bude co sledovat
To není taková hrůza. Standart. Fronta postupuje rychle
0 18.08.2019 09:52 Olin Ostrava 8:15h
Chci si pořídit pár ancintrusu 3-4 něco pancernicku,
zarybnuji akvárium, zatim tam mám MOŘE živorodek, dál ještě nevím, není tak velká karanténa.
kdo se chystá z Ostravy na burzu ?
já se chystám
Starší reakce
Starší reakce
musím uznat , že i mě se to tak líbilo
něco málo utraceno, spokojenost
Mrzí mě, že jsme neměli čas, na víc piv. Ale to časem napravíme
Pěkná čajka, v těch černých kraťasech.
JJ, lidí méně, ale o to více jsem utratil.
Akorát v terarijní části jsem nesehnal bambusové trubky, které potřebuji jako úkryty pro ryby.
Viděl jsem dost raritních ryb. Koupil jsem Ctenops nobilis a viděl jsem i sladkovodní platýse, jehly, ostnovce (Ctenopoma), tlamovcové bojovnice a další.
Přidat reakci
1 ...... [2] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x