Akvarijní burzy Ostrava
Nikdo netusite kdo byl onen prodejce ? Prilozim pokus o znazorneni mista kde mel stul
Starší reakce
Takové prcky jsem tam viděl,byli to tuším Red tyrkys a mám pocit že prodávali za 100,-kč.
aquaburza.galerie.cz/… Tak tam příště zajdi a domluv se přímo s některým z chovatelů.
Koukal jsem na ty poslední fotky... ale já bych chtěl mladé... max. do velikosti padesátikoruny.
Tercovci tam jsou asi pravidelne. Byli pokazde co jsem prisel i kdyz ja moc casto nechodim
Si projed fotky z predchozich burz a uvidis sam.
Zdravím,
neprodává tam někdo mladé Terčovce? Kdysi jsem měl Terčovce Hnědé a teď se mi uvolnilo akvárium, tak bych si je rád zase pořídil... ale vzhledem k ceně bych chtěl mladé.
0 10.10.2011 15:09 GAGAL [455] - Halančíci Starší reakce
0 06.10.2011 08:31 harpunar – Clarkiho účast
Mi Richard řekl že teď nepřijede,má tu akci doma v Östereichu,ale o listopadu a prosinci neříkal nic,takže si myslím že se do konce roku ještě s nějakými špeky ukáže!
Je to u obce Ivaň u Vranovic. poblíž cesty z Mikulova na Brno. Ze silnice jde vidět parkování aut na polích okolo.
www.rybnikarstvi-pohorelice.cz/…
ale to jsme hodně OT----
Jj, i mně o těch mřenkách v Brně vykládal
, škoda, že je do Ostravy už asi nedoveze
P.S. Kde máte ten výlov?
No bohužel myslím,že sladit něco i u nás je problém. Musíte brát v ůvahu možnosti pronajímatele a kdybyste brali v úvahu i jiné burzy tak máte burzu např. 25.4. a pak 1.5.
abyste se vyhnul a nebo musíte vynechat. Prostě někdy je prodejců víc někdy míň.
O nic nejde, chápu to, já se ke svému dostanu vždycky nějak.
Ty termíny burz se dají s bídou sladit tak max. u nás, možná s Bratislavskou.
Ale Ladit to podle Rakušáků, Němců, Italů a Slovinců (tam všude on jezdí) je už nemožný.
Clarkii účast přilíbil někdy v červnu, že září vynechá, ale o říjnu nemluvil je fakt ,že se termíny burz dost kryjí a prodejci jezdí různě. ( Stránky burzy zatím aktualizované nejsou ,kolega je na služební cestě vrací se ve čtvrtek večer
Teď mi Clarki volal, že do Ostaravy asi už letos asi nepřijede, že se to opravdu kryje s jinýma akcema tam v Rakousku.
Mystifikovalo mě v seznamu prodejců jeho nasazení hned na první laťce.
Mřenek se i tak dočkám v neděli 29.10. kdy pojede sem k Pohořelicím na výlov.
Clarkii mi v Brně říkal, že do Ostravy přijede až v listopadu
, protože teď má burzu doma v Sankt Pölten
Ještě že di to připoměl, musím zavolat Clarkimu, má nádherné Mřenky z Vietnamu - trestance.
Starší reakce
Ahojte potřeboval bych nutně kontakt na pana Kováče.Tak jestli někdo kdo má kontakt by mohl poslat číslo.Děkuji
Starší reakce
Ti co jezdí a prodávají na burzách pravidelně to znají. Každý burza je jiná a pošasí, svátky apod. hrají velkou roli na návštěvnosti. Je to pořád dokola
0 06.09.2011 14:28 harpunar – Bratislava také nebyla nic moc!
Podle místních to bylo tím že si lidé vzali týden předtím tři dny dovolené a tím měli 9 dní volna(slovensko mělo dva státní svátky).Takže taková malá dovolená ze které se logicky vraceli až v neděli.Takže i když je bratislavská burza dva dny,tak sobota byla velmi slaboučká,tak malou návštěvu jsem tam zatím nezažil.Nevím jaká byla neděle,nicméně několik prodejců to zapíchlo již po sobotě a jeli domů.
Termíny jsou prostě problém a vždy je "neštěstí" když se setkají dvě akce. Bohužel naši "druhou sobotu" nám menza neumožnila. Třetí pořádáme jinou akci a čtvrtá je nesmysl vzhledem k říjnovému termínu aquaburzy. Termíny se plánují dlouhodobě dopředu a vyhnout se tak konkurenčním akcím je téměř nemožné.
Ako tak počúvam, ten zhodný termín uškodil obom akciám. Ale čo sa dá robiť. Resp. mi v BA chýbali niektorí českí predajcovia...
Nemáte prosím někdo kontakt na Pana Špačka?Děkuji
Byly k mání Tetry ozdobné? (Hyphessobrycon rosaceus) Všude je sháním, ale celkem marně.
To mne mrzí, ale termínově jsme se sešli s Bratislavou, Někteří prodejci jsou schopni zajisti účast na obou akcích. Jiní bohužel ne. p. Kaňok byl asi v Bratislavě to jsem ,ale nevěděl ani já. Tak snad v říjnu.
0 05.09.2011 09:17 orlynka [13] - Labyrintky Tak tak jsem se na zářijovou burzu třepala celé prázdniny, nicméně, odešla jsem velice zklamaná
Pro bojovnice co jsem tam šla, jsem si neodvezla ani jednu, páč tam byl fakt výcuc, tak jsem si z burzy neodvezla nic
Až pak jsem se dověděla, že byla výstava bojovnic v BA, tak mi to je jasný, moje chyba, měla jsem si to prvně zjistit, než jsem šla.... Hlavně jsem doufala, že tam bude p. Kaňok. Tak snad příště...
Nemáš náhodou kontakt nevypadají vůbec špatně...
Fofr to byl, kolega má totiž dovolenou
Lidí +- 600, tedy méně než je zvykem, ale většinou koupěchtiví a bylo to víceméně bez tlačenic. Takže taková první rozjezdová pohodička.
Tentokrát ty fotky to byl teda fofr,dík
Kolik bylo človíčků po té prázdninové pauze? Byl jsem tam jen krátce,hned po otevření,a byla to vcelku pohoda,žádná tlačenice.
Tak to by měly být ryby p. Špačka.
Zkus byl bych moc rád...Jelikož jsem mu psal na jeho snake skiny a on furt ne a né poslat nějaké foto...
Opravdu nevím ,ale pokusím se zjistit.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Bude tam i v září, popřípadě kontakt na něj?
Bojovnice jsou myslím p. Kaňoka
nevíte kdo tam měl ty Bojovnice???
0 28.06.2011 12:25 georg [112] - Afrika Starší reakce
Jj,taky klikám a ono pořád nic
Taky by mne to zajímalo už tejden furt koukám a nic...
Starší reakce
0 11.06.2011 16:28 kory – Jeseteři
dobý den chtěl bych se zeptat jake druhy byl k dostaní dnešní aqua burze ? a za jakou cenu děkuju.
Přidat reakci
1 ...... [53] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x