Akvarijní burzy Ostrava
0 11.11.2017 15:24 R afc1886 [15243] Za týden je v Ostravě burza. Tak kdo příjde. Jo aještě jeden dotaz. Bud emít někdo na prodej rájovce čínské? Sháním asi dva páry.
Starší reakce
Zdravím, byl jsem tam, a sehnal jsem, a jak píšeš, tak to bude asi ten prodejce co myslíš ty, jelikož mi říkal to samé. cena 35 za kus, to si myslím, že je dobrá cena, jelikož v hornbachu je tuším mají za 70 kč, a to je docela dost.
peterhorinek napsal: Zdravím, pro ty co chodí pravidelně, dá se sehnat na burze razborka galaxy (+ cena) ??? Díky moc
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Byly tam dnes a za cenu 30 kč/1kus přímo od chovatele, který je množí. Teda, na dotaz mi tvrdil, že nejsou překoupené, ale jeho vlastní odchov. Jinak jsou k dostání v poměrně dobré kvalitě i v Hornbachu ve Svinově - dnes jsem tam byl a viděl je, jen bacha při nákupu tam. V asi dvou nádržích s živorodkami ty ryby nebyly zcela ok podle slepených ploutví a třepotavého plavání.
Já tyto ryby mám odděleně v třecích nádržkách s množstvím mechu a podle chování to vypadá, že se třou, ale zatím jsem žádný vykulený plůdek neviděl. Buď ty ryby jikry žerou, nebo je něco špatně. Nevím, čím to je, nemám ještě dostatek zkušeností s tímto druhem, jsem jen akvarista amatér.
Na dnešní burze jsem sice ryby, též ze svého přebytku odprodal, ale jen přes inzerát domluvené druhy a počet, protože v podobě přihlášeného prodejce, co není najisto prodejné, se mi tam tahat se s tím nevyplatí, když to musím vézt neprodané zpět domů.
A že ses neozval. Já taky rád sladké.
konečně se dostavím a ty nikde, a to jsem ti vezl domácí tvarohové koláčky ke kávě, co ti ještě dlužím...
galaxky mívají pravidelně 2-3 lidi, dají se sehnat i za 25+/ks, bez domluvy předem kolem 35,-/ks
Razborky, nebo-li Danio Perlové, mají v Bohumínském zverimexu. Ted nevím cen..
Zdravím, pro ty co chodí pravidelně, dá se sehnat na burze razborka galaxy (+ cena) ??? Díky moc
0 21.10.2017 00:17 Pavel – Divoké živorodky
Pokud má někdo zájem o živorodky komáří - vložené foto a jiné druhy přírodních živorodých ryb, tak má možnost domluvit si jejich dovoz - ráno na nedělní burzu v Ostravě 22.10.2017 a to na adrese zde:
www.ifauna.cz/…
0 19.10.2017 23:40 Pavel – Phyllanthus fluitans
V neděli už to je nuda. Vždycky jedeme domů už v sobotu večer.
DavFM napsal: Jedu do san Marina. Je ale možné, že to na burzu stihnu, nicméně jisté to není.
Legendy končí 22.10. cca v 14.00. To nemáš šanci tu burzu stihnout.
Jj
jarda62 napsal: Ahojte chtěl bych se zeptat, jestli si někdo nepamatuje zda se dá na burze sehnat Krunýřovec brazilský? Nebo jiní krunyřovci, krom ancáků? Díky Jarda
zvirata.bazos.cz/…
Pro pořádek podotýkám že prodejce neznám takže nemžu doporučit ani nedoporučit... jen odpovídám na dotaz
OT: Rally Legends?
Jedu do san Marina. Je ale možné, že to na burzu stihnu, nicméně jisté to není.
Napíšu pak do vzkazů
Tak dej vědět, jestli se stavíš.
Jestli pojedu, tak určitě vemu i rodinku, ale pár slov v bufetu bych mohl stihnout.
Jak třeba se pojedu podívat.
Po delší době bych se měl ukázat, tak by ses mohl stavit. Zkus se spojit s DavFM on podle mě určitě pojede. Že jo Dave, je třeba probrat ten rozvod vody a topení.
Díky, snad se ještě někdo ozve a třeba se tam pojedu podívat.
Nechci ti kecat, ale většinou tam nějací krunýřovci jsou, jen nevím jací.
0 17.10.2017 15:55 Jarda62 Nikdo?
0 16.10.2017 21:09 Jarda62 Ahojte chtěl bych se zeptat, jestli si někdo nepamatuje zda se dá na burze sehnat Krunýřovec brazilský? Nebo jiní krunyřovci, krom ancáků? Díky Jarda
Starší reakce
Pokud ses Frýdek můžu nabídnout.
Domluvíme se přes SZ. Přihlaš se.
Přestože jsem tam nebyl, mám tři páry Poecilia obscura (od 0).
Phyllanthus fluitans ?? Ani jsem tě neviděl, takže zase nic. Burza z pohledu prodejce - bída.
Starší reakce
Bohužel, ale nezapomeň na ty šneky
Starší reakce
Svým způsobem je to pravda.(Ale nebýt ostatních skupin tak jsme někde na škole )
Ostravské Fauna trhy jsou prioritně o akvaristice. Ostatní sekce jako ptáčařina, teraristika a ostatní, jsou tam vlastně přidány dodatečně.
No nevím jak ptáci, ale ryby určitě
0 18.08.2017 05:55 Zbyněk – Ryby
Zdravím, budou teď 20.8. na trzích i ryby nebo je to jen to okrasné ptactvo..?
Živé a mražené tam prodává více lidí. Většinou Poláci.
Jsem ze Štramberka, poslal jsem SZ.
Zdravím, na pokec nevím, ale podívat se dojedu. (;
Mimochodem, někdo prověřený na živé / mražené krmení?
Starší reakce
Teď na burze prodávali minimálně dva prodejci tyto ryby. Asi je nejlepší obětovat nedělní dopoledne a zajet na burzu.
Ahoj, nemate nahodou kontakt na polskeho prodejce co prodava na burze koi kapry? Na predposledni akci byl uplne vlevo. Pripadne kontakt na jineho prodejce koi mix z okoli? Diky
Jojo. Já jen prostě věděl co chci koupit a času nebylo nazbyt.
muťa napsal: Znáš to, vběhneš a vyběhneš ale příště bych se stavil rád.
Neznám. Já se po pokecu šel ještě jednou pocourat a zase jsem něco našel.
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x