Akvarijní burzy Ostrava
No já tam byl brzo, poláky z živým jsem navštívil a koupil buchánky, koretry, ale nítěnky jsem teda taky už nestihl.
Tak už mi je jasné, v čem je problém...
Kdo pozdě chodí...
akorát že nitěnky mizely po tácech a na mě nezbyla u jednoho stolu ani odměrka
Byli tam tentokrát Poláci s živým krmením nebo jsem je přehlédla? Nevšimli jste si?
fronta sice vypadá děsivě ale jak píše pepan, pokladen habakuk a fronta mizí rychle, jsou dvě možnosti, přijít 15-20minut před otevřením nebo přijít na osmou a chvilku postát ve frontě, obojí vyjde zhruba nastejno, každopádně čím dřív je člověk vevnitř tím větší klid má na nákup a větší výběr
pepane: zase fajn posezení, fotky budou trošku později bo mi hapruje interfernet doma
Robo napsal: třeba až do 17.00. Těch pár hodin co to je otevřeno je to hrůza
Stejně by to nemělo význam, protože všichni by se tam ráno nacpali ať mají ty nejlepší kusy rostlin a ryb a na ty odpoledne by už stejně nezbylo. Jiť to tam je stejně během hodiny všechno rozprodané.
Nee, vše, co jsem nakoupil je pro mě životně nutné.
Pepan napsal: Nakoupil jsem všechno co sem potřeboval.
I to co jsi nepotreboval?
To je tam tak opravdu hrozne,,tak to je jako
v male Cine ne?
Ta fronta postupuje strašně rychle. Byla chyba se na to vykašlat. Taky nejsem frontový bojovník, ale těch pár minut se jednou za měsíc obětuju.
Já jsem tam byl zhruba v tutéž dobu. Holt smůla, minuli jsme se. Tak příště.
A kdy jsi tam byl. Já tam blbnul od 8 do 10 v bufáči jsem byl koukat snad 3x a nikoho jsem nezahlédl.
zbyla mi polovina balení, nechám za 100,- (tel.: 731 317 955)
a ja sem se tesil na bornejky
Ju, přímo od zdroje
Ale Pepanovi jsem to hlásila až dneska ráno, že to neklapne, takže Tě nemystifikoval
Dobře, zprávy tohoto typu budu brát jako věrohodné, když je dostanu jen a pouze od Tebe
Až OPRAVDU pojedu, dám Ti vědět, ju
Je teprve duben, to snad letos stihnu
A to mě už Pepan lanařil abych dojel, že tam budeš a Ty si opět dovolíš nepřijet
Zase ne
Budu tam. Sraz v bufáči a v kolik.
udělej si u mě čárku
Starší reakce
0 16.03.2015 21:50 Martin736 – APISTOGRAMMA CACATUOIDES
pěkné fotky...nevíte náhodou někdo kdo na burze prodával
APISTOGRAMMA CACATUOIDES GOLD RED???? Díky
Já nejsem drzej, já jsem úpřimnej.
Jestli budeš drzej, nepřijedu ani příště
Vlastně jo, mám u Tebe ty vrčivky
Ty jo, ja videl, ze tam je fronta, ale az tak ?? Hmm. Ja jsem v 8:30 uz odchazel. Kdyz jsem prisel ja bylo 7:30 a fronta byla minimalni. Tak jsem si s deckama dal HotDog (ony se vzdy na tyhle sracky tesi, samozrejme ne jen na to zradlo) a pak jsem chvili pockal nez se otevrelo. Mno a bylo opravdu z ceho vybirat. Jen skoda, ze mam tak male akvarko. Skoro u kazdeho stanku bych cosik kupil, ale budme nohama na zemi.
Dik za info aspon vim ze tam se urcite vystoji vse potrebne a nezbytne,hruza,,ze by tam bylo neco zadara??
Nic se neděje. Chvilku jsme pokecali.
Pepane omlouvám se že mi ten návrat nevyšel...Na zpáteční cestě jsem potkal ty svoje generály a bylo vymalováno.
Fajn, připomenu příště a vezmu si i nové trenýrky.
a žes mi to nepřipoměl jak sem přišel, to byla samá akvaristika, rybičky, rostlinky a o focení si neřek ani slovo, příště musíš naťuknout a já tě nafotím jak do žurnálu
O-pravenóó, dík za upozornění
Lucky005 napsal: gringo napsal: gringo63.rajce.idnes.cz/…
ve videu je popisek 15.5.2015
Jsme v zemi kde dnes znaemná pozítří a více.
Myslel jsem více osob, ne kravál
Snad někdy příště
My tam nehalekáme jako na lesy, ale slušně a kultivovaně diskutujeme na dané téma.
Do bufetu jsme nahlíželi i s Lukinem a nebyla patrná zvýšená aktivita
A že ses nestavil na pokec.
Až za roh
Byly slevy?
1 15.03.2015 16:50 gringo Přidat reakci
1 ...... [18] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x