Akvarijní burzy Ostrava
mi neřekla, že tam jede
no a když to protáhnou do 7 do rána,tak hned do fronty,vyspat se můžou ve vlaku cestou dom
Kdybys nebyl línej, mohl jsi přijet taky a užít si to s uživateli rybiček naživo
a jako jen na otočku na burzu? Já jsem ze strakonicka a pořád přemejšlim jak to udělat abych se tam k nim na tu moravu podíval
Naopak. Ráno na burzu a co si budou dělat pak, nás nezajímá. Přece nebudou chodit na burzu s průvanem ve šrajtofli.
Ju
večer na stodolní a ráno na burzu
Možná se dočkáme toho, že k nám pražáci nebudou jezdit jenom na Stodolní.
počkej neřikej mi, žes jela ze šumavy do Ostarvy na burzu?
no větší plac by se hodil,nevím kolik bylo lidí teď,protože jsem nebyl,mám nemocenskou,ale v březnu bylo fakt hodně
Výlet se líbil moc, pěněženka už tak nadšená není... no ale já ano
A bude ještě větší fronta
To abychom začli uvažovat kolik stojí pronájem ČEZ ARÉNY. Nebo kde přidáme 5 a 6 pokladnu.
To je mi jasné, ale jsem rád ,že se výlet k nám líbil a vyplatil.
Pravidlem to bohužel nebude, přece jen je to dost z ruky
Ale opravdu to za to stálo, potlesk!
O tom, kdo je a kdo není fotogenickej, by se dalo diskutovat - když se vidím na tý fotce
Jinak tohle byla první burza, kterou jsem kdy navštívila a nadšená jsem ještě teď a počítám, že minimálně týden mi to ještě vydrží
Tašku jsem měla tak těžkou, že jsem se cestou zpátky na Šumavu málem strhla.
No je fakt, že taková burza asi nikde u nás není.
To víš, všichni to tu vychvalujou (právem) ...a už to má výsledky
Netušil jsem ,že k nám jezdí akvaristky z takové dálky
mozna to nebyla nerez ale rhodium
0 21.04.2013 20:58 ivaha [2730] - Krevetky, ráčci, drobné rybky, rostliny Zdravím! Domů jsem dojela, všechny tvorečky jsem dovezla živý a v pořádku
Ráda jsem vás viděla, bylo to super!!!
Taky jedna fotečka
taky považuji dnešní burzu za vydařenou. ale dostal mě jeden polský prodejce, který prodával 10x20cm lilijovničku (tuším novozélandský)na nerez sítu za 1200 Kč, to se mi protočily panenky a podlomily kolena...
No, já bych řekl, že žádný chlap není fotogenický, tobě se to fotilo, když už tam byla krásnější polovina rybiček
3 21.04.2013 20:50 jakubsamsa fotečky jsou pěkné .....
dále musím pochválit prodejce -- slušnost se ještě nevytratila
- měl jsem zálusk na gavůnky diamantové - našel jsem je u jednoho prodejce od které ho jsem už v minulosti nějaké gavůnky bral ...v nádržce jich bylo cca 20 z toho jeden sameček plaval "na znak" asi šok z transportu .... když jsem chtěl koupit 5 rybek tak mi neprodal nic s omluvou že nejsou v 100% kondici a nemůže zaručit zda bude zbytek OK
Tak kolik nás nakonec dorazilo?
Jenom by mě zajímalo, kde se celou dobu zašíval nápojový referent. Nevím jak ostatní, ale já ho na pracovišti neviděl ani jednou. Na to, že je ve zkušební době, bych řekl, že to dost flákal.
To věřím
není to jen tak to v rychlosti "nacvakat" a to tam je před začátkem jen hrstka prodejců s lidmi už to nejde.
Bylo to super. Dofám že se z pokecu stane tradice. Ani mě doma nebili (moc) že jsem přišel akorát na oběd.
lojzalojzovic napsal: ja sem neřek nejhezči ale nejlepči
Tak očařa vynech.
ja sem neřek nejhezči ale nejlepči
Sy zajdi na očni.
A jak očař nic nenajde, tak to zeber hnedki na psychijatriji.
kurnik to by byla skoda, ten je na te fotce nejlepci
Hezká fotka, akorát toho chlapa vpravo v té modré mikině bych odmazal. Vůbec není fotogenetický.
No vidíš, a marně. Měl jsi místo toho pokecat s náma dole
A dej vědět, až odzkoušíš ten Liapor, já se k tomu ještě furt nedostal.... klasika
Jako ale náhoda jak něco
Na te burze bylo tak 5 lidí co bych mohl znát...
a zrovna jednomu s nich radím co si má koupit, ani nvm proč, měl jsem takové nutkání
No, prostě klasika... predátor zase jde jen po babách a na chlapy se... vykašle
No snad se příště budu moct zdržet déle..
já jsem potlachal jen s Ivčou trochu
a pak jsem musel mazat... jinak jsme dali gekonovi ty sarančata...a on vždycky dostava cvrčky, tak neveděl co má s něčim tak velkým dělat
živá a podnětná diskuse na téma "moderní trendy v odchovávání havěti podvodní a pěstění rostlinstva vodomilného, včetně oblastí příbuzných" - čili tlachali sme o všeckym možnym
jinak abych tady zase nebyl za morouse co si jen stěžuje, tak jsem byl dneska mile překvapen množstvím nabízených krevetek, dokonce nový prodejce kterého neznám, a hned 3 stolečky měly filtrující krevetky
a i několik CPO jsem tam viděl, takže z mé strany max spokojenost
Já zas pomáhal kamošovi vybírat vhodné ryby tak jsem tam taky seděl jen 5 minut...
ale mohl jsem klidně déle, stejně si vybral jiné
Ahoj, ráda jsem vás všechny aspoň viděla a podepsala se na prezentačku, mrzí mně že jsem s vámi nestihla prohodit více slůvek, stihla jsem pokecat chvilinku jen s baletkou a pak pomáhala známému, kterému tam omdlela maminka a přijela pro ni erzeta, tak snad příště
Bylo to velmi milé setkání, děkuji vám, přátelé, za příjemně prožité dopoledne.
Utraceno taky dost, papkání pro rybky, hnojivo pro kytičky a luxusní věnečky pro rodinu jako odpustku, že jsem nebyla s nimi doma
omlouvam se, ze jsem nedorazil do bufetu, ale lital jsem s fotakem sem a tam, tak snad to k necemu bylo, posudte:
uloz.to/… Přidat reakci
1 ...... [39] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x