Akvarijní burzy Ostrava
O kousek níž je máš
Je třeba přehodnotit plány a začít dělat výlety za akvaristikou do "velkoměsta" co nejdříve. Včera bylo pozdě.
Jé, tak to je škoda, že příští měsíc tam určitě nebuduuu
Ale s Pepanem a keydocem jsme si o kytkách taky pěkně pohovořili
keydoc napsal: Neboj, já nikomu neříkal, že jsi to zvažoval, tak jsme ti absenci nenapsali.
Já to sice věděl, ale nechtěl jsem dělat vlny.
Neboj, já nikomu neříkal, že jsi to zvažoval, tak jsme ti absenci nenapsali.
Tak to radši ani nebudu říkat, že příště se snad zúčastním i já.
Jojo. Kdo z Čech nebude jezdit k nám na burzu, nebude "in".
Asi jsem teda před tím rokem a půl spustila novej trend
Něco jako "Tour de Burza"? Ostrava, Olomouc, Kroměříž, Zlín, Brno,... A až ten prostor bude malý, šly by pořádat zahraniční zájezdy do Polska.
Však už jsem psal, že si na tom založím živnost
Vozit tůristy z čech na burzy na moravu
Jak tak pozoruju, že v Čechách roste zájem o ostravskou burzu, možná se časem budou pořádat zájezdy. Jako kdysi zemědělci jezdili do Prahy, přes den na nákupy do Bílé labutě a večer za "kultůrou", tak teď se bude jezdit do Ostravy. V sobotu večer na Stodolní (to bude ta kultura) a v neděli ráno na burzu. Na nákupy.
Jasně, ty stolky v bufetu nejsou tak velký, aby přes ně člověk nedosáhl
ivaha napsala: Měl jsi tam vydržet dýl. Kdo zmizí první, toho si zbytek vezme hnedka na paškál
Jasně. Pomlouvat někoho do očí není ono. A leckdy je to i riskantní.
Měl jsi tam vydržet dýl. Kdo zmizí první, toho si zbytek vezme hnedka na paškál
Neurážím, pouze suše konstatuji. Tak taky konstatuj.
tak ty mě tady urážíš a lidi ti to ještě palcují
to je v čoudu
A ještě se Ti Ivaha směje.
To nebylo celý den. Já byl v 13 hodin doma u oběda a to jsem ještě stihnul koupit v Hornbachu hadici a v Kauflandu chleba a ovoce. Prostě se začalo fotit v okamžiku, kdy plevy odešly a zrno zůstalo.
no tak já nemam cely den na to vysedávat někde...
No jasně, všechno je někdy poprvé
Jednou to přijít muselo
No nevím nevím jestli ti to tam uznáme, když ses registroval až dnes...
Nene! Já byl novinka
Si měl vydržet
Ještě jedna fotka
no pochopitelně až už jsem tam nebyl...
1 20.10.2014 22:32 Giovanni Ještě něco pro milovníky psů.
Všechny zúčastněné zdravím, rád jsem poznal super lidi, o kterých jsem do teď jen slýchal.
Z mého pohledu to bylo fajn setkání.
To jsem už nekontroloval, akorát vím že tam nikdo nezbyl.
Jenže ten odvoz byl většinou valstní. Teda akorát Ivanku si odvezl pan manžel a jestli někoho dalšího někdo nevím. Já se vezl teda sám, čili se můžu požadovat za nežádoucí zboží
ivaha napsala: ...
Pepane, asi ani za odvoz by nás nikdo nebral...
Mýlíš se, nikdo tam nezbyl. Za odvoz to fungovalo.
Večer nebo zítra to sem hodím
Pepane, asi ani za odvoz by nás nikdo nebral
Jinak jsem v hale viděla nějakou holčinu fotit, třeba se ty fotky někde objeví...
petulinakk napsala: Pepan napsal: nebyly tam cenovky a popis zboží.
Nebyl to nejakej vyprodej, nebo prosly zbozi?
To nebyl výprodej, to bylo spíše jenom za odvoz.
Pepan napsal: nebyly tam cenovky a popis zboží.
Nebyl to nejakej vyprodej, nebo prosly zbozi?
Skoda,,osadku akvarek a fota z buface by bodly,
Jo, ten si pamatuju. Ale nebyly tam cenovky a popis zboží.
Ivanka tam něco fotila, takže určitě ráda sem něco pošle. Byl tam jeden takovej kulatej stůj, kterej byl plnej větších i menších živočichů
stejně je tam většinou furt do samé...
Jo tak to je problém. Poslední fotky jsou z června a i když jsem se několikrát upomínal, tak je ticho.
Teda jste se tu ale rozjeli o burze a co tak nahodit nejake fota,,sortimentu,
Sele jsme už kdysi opékali, ale prase ještě nee.
malyLibor napsal: ...na druhou stranu s s tou vilou je to docela realné. Když jsem tam posledně spal, Pepan mi domluvil krásnou vilu autem jen 5 minut od burzy. A stálo to tam 300,-Kč na noc na jednoho... Jediná drobná nevýhoda byla, že tam byly sprchy společný a se mnou tam zrovna nebyla žádná činaná kočička.
Buď rád za tu svoji alternativu. Mohlo se taky stát že by tam s Tebou bydlelo 15 zápasníků Sumo nebo výprava muslimů, kteří by cestovali za lepšími zítřky do Anglie.
Umíš Pepane grilovat celé prase? To by šlo ne?
Libore, já jsem pro každou špatnost, domluvit se na pevný termín nějakou dobu předem...
Jen si chlapci zahrávejte... až vás petulinakk vezme za slovo, tak se budete divit...
Na druhou stranu, s tou vilou je to docela realné. Když jsem tam posledně spal, Pepan mi domluvil krásnou vilu autem jen 5 minut od burzy. A stálo to tam 300,-Kč na noc na jednoho... Jediná drobná nevýhoda byla, že tam byly sprchy společný a se mnou tam zrovna nebyla žádná činaná kočička.
Zoidik napsal: uzené vepřové žebra (kilčo na osobu), křen, horčice, slivovice(půl litru na osobu), pivo (deset na osobu). Když už, tak už
Dobrá přesnídávka. A co bude na hlavní chod?
Dobre, vidim ze se vyznas, mohli bysme to udelat tak, ze my nezne pohlavi vybereme menu, a vy ostrileni chlapi urcite mnozstvi?
uzené vepřové žebra (kilčo na osobu), křen, horčice, slivovice(půl litru na osobu), pivo (deset na osobu). Když už, tak už
Přidat reakci
1 ...... [22] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x