Tak právě jsem dojel z burzy domů. Jako obvykle nespokojený, hlavně sám se sebou. Byl jsem rozhodnutý, že koupím jen a pouze mražené krmivo od Rybků a nic, ale vůbec nic jiného. No jo, no. Mražené od Rybků jsem koupil za 400,-Kč a nechal jsem tam 1.900,-Kč, tedy i s občerstvením. Každopádně sortiment velmi široký, nejen obrovský výběr rostlinek, ale také velký výběr krevetek, taky jsem si všiml spousty druhů raků, o velkém množství ryb ani nemluvím. Snad jen zmíním zajímavost na stánku Harpunáře, který mi ukázal první sladkovodní platýse, které jsem kdy viděl. Přiznám se, že dodnes jsem netušil, že něco takového existuje. A také mne zaujaly hlavačky u téhož prodejce. Prostě u Harpunáře je vždy na co koukat i co kupovat, jak se ukázalo i u naší malé výpravy, kdy z nás šesti u něj 3 děvčata nakoupily.
No, a taky bych touto cestou rád poděkoval Gagalovi a všem, kdo tuto burzu pořádali - opět super organizace, fronta na začátku burzy zvládnutá za pár chvil, všechno fungovalo, jak má, prostě paráda. Ještě jednou díky moc a nashle v Olmiku