Akvarijní burzy Ostrava
No pokud se nic ne**sere, tak na burzu pudu. Mám levatky, piskořky a možná bych někde vyhrabal i kružníky.
A nic nechci. Artemii si radši koupím mraženou, nevidím žádnou výhodu u té sušené.
EDIT: Tak mě napadá, je na burze k sehnání Cryptocoryne affinis? Aqua-dahoo ji furt má nedostupnou.
0 14.03.2017 21:34 laKatos Schanim jakékoliv sneky. Vzdálený bratranec je shání do své dvoustovky a ja mu přislíbil ze je tady zkusim poptat. Jsem ochotný za me nabídnout filtracni vatu nebo špetku liofylizovane artemie v kostkach. Předání na burze.
diky
Med můžeš nakoupit i v Porubě, ale pokecat s kamarádama, to se dá jenom na burze. Jo a kdybys četl vlákno o burze, věděl, bys, že pokec je tam pokaždé do devíti hodin.
hooj synci, kurec po take době se na mě kdosyk zpoměl, to mam radost,
akvarka fungujou, akukat nestiham o nich kecat a fotit, na burzu valim pokažde nakupit med, mrknu do bufeta a jak tak nikdo neni tak fičim dom
Na předminulé burze jsem s ním prohodil pár slov.Ale fičel rychle pryč.No hlavně byl bez foťáku,což u něj nebylo zvykem,tak nevím...........

Nějaké kraby měl na burze Harpunar. Zkus se mu ozvat.
Nevíte někdo, co je s Lojzoulojzovicem? Viděl jsem ho naposledy předloni na podzim na burze a od té doby se neukázal a ani tady na Rybičkách.
Dobryy den, mate jeste k prodeji geosesarmy?
Starší reakce
Neměl by jste někdo prosím kontakty na chovatele (prodejce), Tetry žhavé a Razbory klinoskvrné? Děkuji
Dobrý den, neví někdo kontakt na pána s pancerničkama? Měl jich tam cca 5 druhů, prodával i se synem. Pokud někdo ví, tak bych byl rád, kdyby se mi tady ozval, nebo napsal do zprávy.
Děkuji

Jak se začneš motat v centru, je problém. Proto bych upřednostňoval to parkoviště za Domem knihy. Projedou se dvě křižovatky a vyjedeš u Karoliny. A tam už žádné zdržení nehrozí.
Ta cena není špatná,ale ta organizace výjezdu je strašná.
Tak to není tak zlé, ale kdyby dali na akci 40 tak je klid. To podle mne zlevnili myslím,že kdysi říkali ,že chtějí 20 za hoďku.
A v tom čase je započítán i ten výjezd z parkoviště?

Prosím O.T.
Přijel jsem v 8:00 odjezd 11:00 cena 45Kč
Tam je to v neděli taky zadarmo.
Někdy Richard někdy Milan on nám historii svého jména vysvětloval

Já parkuju vždycky tady, zadarmo. Ale základ je přijet před osmou. Je pak i na burze ještě relativně volno a všechno zboží.
mapy.cz/… Nojo, když Ty na burze vydržíš kratší dobu než já pod vodou.

Chápu, že nebydlíš v dosahu Ostravy a i tak jsme oceňovali, že jsi dorazil. Zviditelnil jsi nás na mapě Evropy.

Prolificy už bydlí a na uvítanou dostaly Grindal a prý jo.

Jsem doma.
Omlouvám se, pokud jsem byl trochu ve stresu. Měl jsem jen hodinu, během které jsem si potřeboval vyzvednout objednané věci, chtěl se porozhlédnout po burze a finálně měl minimum času na lidi. Situaci komplikovalo, že z pěti lidí, pro které jsem něco měl, jen dva jsem našel v bufetu a další hledal. K tomu něco, co u nás v Bratislavě na burzách neznám: Fronty jako blázen. Docela zpomalují

.
Mimo věcí, o kterých jsem věděl, jsem koupil kelímek s názvem Pelia. S prodávajících jsem nedostal žádné informace a až ve vlaku si potvrdil, že jsem koupil správně Lomariopsis lineata (Round Pelia).
Rostliny jsem do Bratislavy dovezl víceméně ve stavu, v jakém jsem je dostal.
Za domem knihy jsou taky parkoviště. Je to sice o několik metrů dál, ale výjezd taky bez problémů.
mapy.cz/…= Tady u té kulaté budovy a parkoval jsem tam naposledy,díky za tip na parkoviště

Ježišmarjá, a kde jsi parkoval? Já vždycky stojím na parkovišti mezi radnicí a Divadlem loutek, o víkendu je zdarma a s odjezdem nemám nikdy nejmenší problém

Tak, a teď jsem to vykecala a příště nebudu mít kde zaparkovat
Také jsem Vás ráda poznala, příště si snad udělám trošku víc času, abych mohla nasát trošku z Vašich zkušeností. Dnes jsem toho měla v plánu hodně, tak to moc nešlo
Moc děkuji za rostlinky, právě se je chystám jít nějak zpacifikovat... Snad se bude dařit. Ahoj

Po dlouhé době jsem se odhodlala sama do Ostravy, parkování byl masakr, musela jsem vzít zavděk místu s hlubokou kaluží. Bundu jsem nechala v autě, aby mi v halách nebylo horko, a tak jsem předlouhou frontu vystála ve svetru. Ovšem klobouk dolů, šlo to fakt rychle. V bufíku známé i nové tváře, bezvadné. Šla jsem obmrknout nabídku s tím, že vlastně nic nepotřebuji, jen červy pro ježka. Ovšem podlehla jsem nákupní horečce a na cestu k autu bych potřebovala nosiče.

Kytky, výživný substrát, úžasný kořen, kameny, patentky, krmení pro krunýřovce a červy a granulky pro ježkovou...
Takže už je to jasné, akvárko z práce bude pokračovat doma.
Omlouvám se, že jsem se nerozloučila, spěchala jsem domů, abych viděla naši biatlonovou princeznu v akci.

Jj, dneska to bylo supr, i v bufítku se nás sešlo dost.
// Na Ostravské Fauna Trhy Milan Líbal přiveze: // - Křestní je Richard ne Milan.
Pepan chtěl jen prolifiky

.
Zdravím nejede na zítřejší fauna trhy někdo kdo má přebytky rostlin co by podaroval nebo prodal za symbolickou částku?

Na burzu má cenu přijít v každou hodinu

Jen výběr bývá samozřejmě menší, ale základní druhy a krmiva tam naleznete i v 11:50

to tě Pepan dočista nevybral?

Pooslední šance získat v Ostravě 'dunajské gupy'! Kdoo chcete, pište ješte dnes!

0 18.02.2017 17:52 Renata – Zítřejší burza
Zdravím
uvažuju, že bych se zítra zajela podívat na burzu. Nechci nic moc kupovat, ale jsem zvědavá, jak to tam chodí. V březnu už bych si chtěla pořídit rybky, tak bych se zítra když tak domluvila s prodejci, sehnala nějaký kontakt. Nejsem z Ostravy a tak bych potřebovala vědět, do kolika hodin tam má cenu ještě chodit.... Děkujuuuuu
Poslal jsem zprávu a kontakt ceny a velikosti netuším.
Náhodou se nezmínil, jaké ceny si představuje? Zajímal by mě ten panaq. Klidně mi to napiš do zprávy, pokud víš

Děkuji
Však oni moc dobře vědí, jak to myslím a o koho jsem měl na mysli, to že jsou svéráz mě nevadí.

Ostava je taková svá

nic ve zlém

Trochu sebemrskačství občas nezaškodí. Jeden orezlej prý to má rád.

Zip napsal: Bohužel jen nahaté
Prosím O.T. jsem si nemohl pomoci
Ale hezky nabarvené. A vodovzdornou barvou.

Prosím O.T.
Aha, ta nápověda. Jasně, že z oděsy

Bohužel jen nahaté
Prosím O.T. jsem si nemohl pomoci

Přidat reakci
1 ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84478x