Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Axolotl mexický

 

NápovědaFórum » Další živočichové » Žáby, Mloci 

Přejít na předchozí stránku 17 Přejít na další stránku   1  
Axolotl mexický
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2016 22:22 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: romant
Tomu nerozumím, nebo částěčně a prosím o objasnění
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2016 22:18 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Tanita
Nech ho být, hlavně nekrmit, o co jsou výkonnější v regeneraci, o to mají větší problémy uvnitř.Vše je dáno jejich degenerací, s kterou bojujeme neustále.Bohužel.Jiné už to nebude.Je třeba ohlídat několik kvalitních chovů, jinak je budeme splachovat jako já (téměř) před pár dny.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2016 22:08 R Muž romant [27983] Re: aladar
Musím tě zklamat, naposledy jsi to nenapsal. hmm :) X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2016 22:06 Muž aladar [902] - Obojživelníci
Frakci štěrku jsme tu probírali mnohokrát.Nevím proč, je to stále stejné.Napíšu to doufám naposledy.Podle velikosti axe se mění velikost štěrku oblého od 0,8 do 1,2 cm kvůli jejich sklonům polykat kamínky.Jemný je rizikový, usazuje se v trávicím traktu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2016 18:55 Žena Tanita [10] – Nemocný Ašaj
Jinak podávám zprávu o Ašajovi,
už třetí den ho držím ve vodě, která má 9-11 stupňů. Má červené (růžové) žábry, sem tam se o kus posune. Každopádně stále ho mohu obrátit na záda a on tak zůstane ležet. Souvisí to třeba trochu i se zpomaleným metabolismem z toho chladu?
Nevím co teď s ním dál, jak dlouho ho tak mám nechat...
Neporadili by jste mi ohledně toho, prosím? :/
Jsem hrozně moc ráda, že zatím žije, ale opravdu se o něj strachuji, už kvůli tomu snadnému přetočení na záda... Břicho se mi zdá stále trochu nafouklé, ale nejsem si jista jak moc, protože si na něj tentokrát nemohu tak dobře posvítit. Každopádně ještě je...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2016 18:51 Žena Tanita [10] Re: Laura
Akvárko vypadá hezky, jen bych řekla, že je takové trochu prázdné, smutné... Pokud by jsi chtěla (není to nutné, protože i takto jsem četla že se dají chovat), mohla by jsi dodat kamínky a kytky zasadit. Já je mám zasazené a neřekla bych, že by je nějak vytrhávali. Naopak, spokojeně se na nich povalují...:) Co se ale toho podkladu (kamínků) týče, doporučuji velikost, na kterou zde už párkrát poukázala Eva_R. Má je v prezentaci, tak se podívej... Mě teď onemocněl jeden axolotl a já přemítám nad tím, jestli to nemá z malé zrnitosti a tak si pak těžko čistí trávení, nevím...
Jinak máš moc hezkého axe. :) Udělej si prezentaci, ať toho můžeme vidět víc. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2016 16:33 Laura – Moje akvárium
Fotka k příspěvku Prajem pekný deň, som úplny začiatočník čo sa chovu týchto príšeriek týka. Veľa som si o nic naštudovala a snažím sa nerobiť hlúpe chyby... mám zatiaľ jedného kamaráta a rada by som vedela či môjmu akváriu niečo nechýba alebo či niečo nie je zle. Budem vďačná za každý názor a radu :)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2016 23:42 Žena Tanita [10] Re: Shimamoto
Kamínky mám jenom malinkatý, ty v něm uvíznout nemohly...:( Je v ledové vodě, mám ho ještě teď na půdě, ale bude v noc mrznout, tak ho dám do kvelbu, kde nechám otevřené okno, aby měl také zimu...a ráno zas na půdu...
Opravdu má o něj strach :/ Ale nezhoršuje se...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2016 22:39 Muž Shimamoto [492] Re: Tanita
Ty krevety i žížaly přece žrali (nejspíš) i ostatní a problémy nemají. Možná spolkl moc velký kamínek a ucpalo mu to střeva. Tady by ovšem byla každá rada drahá, snad jen doufat, že to z něj vyjde:-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2016 11:44 Žena Tanita [10] Re: jarda62
Bříško jsem se mu pokoušela masírovat včera, ale bojím se, abych mu tak omylem nějak ještě víc neublížila, jinak teď je ve věliké nádobě na půdě, kde je cca 5 stupňů takže mu snižuji teplotu jak jen to jde, protože u nás doma se to dá snížit nejvíce na 19. Žížali jsem kupovala přímo v rybářských potřebách, kde je měli uložené v takovém substrátu (nejsem si jista, ale podle mě to není hlína, spíš kousky...čehosi) ale dala jsem jim je přímo...:/ Ostatní axíci jsou bez problému a tenhle už byl zvláštní před tím, takže si nemyslím, že by to bylo přímo jen tím, ale vím, že se po těch žížalách podle mě zhoršil.
Podle mě to nastartovali ty krevetky, podané cca před měsícem, od té doby se začal chovat divně, už tolik neplaval ale pořád jedl jako nezavřený, a neměl žádné viditelné problémi, tak jsem si myslela, že je v pořádku...:/
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2016 10:01 Jarda62 Re: Tanita
Ahoj nejsem znalec obojživelníků, ale kdysi jsem měl možnost mít leguána, tak jsem zkoumal různé potíže co by mohly nastat, dělá tvůj axík normálně bobky..? Jestli ne vypadá to na koliku, chtělo by to něco na podporu trávení, u legouše bylo třeba vyšší teploty, ale to tady asi platit nebude, taky pomáhá jemně promasírovat bříško jestli se mu tam něco nešprajclo a mohlo vyjít ven...nechala si ty žížaly den odstát, aby ze sebe dostaly hlínu ven..?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2016 09:46 Žena Tanita [10] Re: aladar
Podle mě to nastartovali krevetky.Od té doby se choval trochu zvláštně, ale to už je tak tři týdny nazpět. Normálně dál jedl, jen už nebyl tak veselý jako dřív. Měl nějakou dobu lososa a pak dostal krevetky, taky má v akvárku živé rybky ke chytání a před dvěma dněma snědl dvě žížali (řekla bych že od té doby co je snědl je takovýhle...) dříve žížali nikdy neměl, jelikož se mi je nedařilo sehnat...
Dneska vypadá mnohem hůř..::( Mám o něj opravdu strach, ráno jsem ho zas našla v akvárku překlopeného na zádech a jako kdyby se snažil sem tam lapat po dechu tlamou. Má ji pořát trochu pootevřenou, ale v ní nic nemá. Jen má opravdu velikou bublinu v tom břiše.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2016 00:29 Laura – Axolotl a rebrovník
Axolotl meria asi 10 cm a rebrovník tak 5, ja by som ešte počkala len či im časom nebude to akvárium malé :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   09.01.2016 00:10 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Laura
Zde je třeba znát velikosti obou.Žebráci jsou kliďasové, axové plašani.Riziko napadení od axe, pokud je žebrák malý, je značné.Rozdíly velikosti by měly být minimální, ovšem jsou jedinci axolotlů, u kterých problém není.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2016 00:03 Laura – Axolotl a rebrovník
Dobrý deň. Na začiatok by som mala povedať, že chovám axolotla, nie je ešte dospelý, žije v 35l akváriu, ktoré je už celkom zabehnuté. Spolužiačka mi ale nanútila svojho rebrovníka waltlovho o ktorého sa už nevedela starať, je ešte celkom maličký a žije v 7l akváriu. Toto riešenie je len dočasné, bohužiaľ nemám momentálne čas a financie na ďalšie veľké akvárium. Bol by veľký problém, keby títo dvaja začali žiť spolu? Samozrejme by som počkala kým by rebrovník trochu vyrástlo, aby ho Maureen (axolotl) nezožral.
Za vaše rady ďakujem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2016 22:45 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Tanita
Studená voda v těchto případech nikdy neškodí, jen je třeba vědět, čím byl poslední dobou krmen, abychom mohli konkretizovat problém..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2016 20:30 Žena Tanita [10] – Ašaj - nemoc
Dobrý den,
hrozně moc vás prosím o pomoc.
Muj axolotl (ašaj) se za dobu tří dnu začal chovat hrozně zvláštně, a dnes, když jsem vyměnovala vodu v akvariu jsem si všimla, že ho mohu podebrat rukou a on nic nedělá a když ho otočím na dně, tak zustane ležet na zádech. Má evidentní problémy s rovnováhou a když jsem se posléze podívala pozorněnji, všimla jsem si, že má břicho jakoby "naplněné vzduchem". Posunuje se vpřed jen po předních nohách a cokoliv ho dokáže velmi vychýlit z rovnováhy. Až na to nafouklé břicho na něm jinak nic nepozoruji, ale opravdu se o něj bojím.
Prosím, nevěděli by jste co s tím? :/ Mám ho dát do studené vody?
Moc děkuji za odpovědi a prominte že tak naléhám, zdá se mi to opravdu akutní :(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2016 22:51 Žena Tanita [10] Re: aladar
Dobře, moc děkuji, už se těším! :-)) Budu těm drobečkům fandit aby ne :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2016 22:20 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Tanita
Pravděpodobně ano, pokud je nespláchnu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2016 22:19 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Shimamoto
Ten jsem před tím naštěstí čistil, jako bych to věděl
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2016 20:42 Žena Tanita [10]
Tak jsem dnes navštívila jedny rybářské potřeby v Praze a zakoupila dvě krabičky žížal. Chtělo to trochu pozměnit holkám apetit, když ještě čekají na prince, kterého se mi nedaří sehnat :-D
Jinak povánočně zdravím :)

Aladar : Mohu se vás optat, budete mít v únoru tedy ty malé? :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2016 20:06 Žena Kiki [0] odpověd uživateli
Dobrý den vlastním 2 axolotly určitě zkuste vykoupat axolotla ve slané vodě alson 2 krát denně pořádně ho kontrolujte jak se jeho stav zlepšuje nebo můžete při nejhorším zajít kveterináři :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2016 19:43 Muž Shimamoto [492] Re: aladar
Ještěže hajzlík nemáš černý - snad:-D Držím palce, ať ti příště do toho bílého kyblíku nevpluje bílý axík;-)palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 13   05.01.2016 19:05 Muž aladar [902] - Obojživelníci
Dnes jsem lovil axolotla ze záchodu.Zábavné odpoledne, kdy mne počasí vyhnalo z práce. Vrhl jsem se na výměnu většiny vody za přítomnosti axů.Ovšem použil jsem na přelévání dva černé kýble a menší ax tam vlétl.Při vylévání dvacetilitrového kýble do mísy tam nakonec spadl.Slušně se tomu říká z pekla štěstí,že byl na dně kýblu, já jsem mu řekl peprnější formu.Závěr zní, nadále používat na přelévání z malého do velkého kyblík bílý.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.01.2016 00:58 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Davii
Ony to nemusí bý nutně žížaly, jen jich je v zemi víc než červíků.Myslím zimující larvy.Já ti snad zítra nějaké nakopu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 20:54 Davii Re: Legioix
Ptal jsem se rybářů, co tu znají v okolí každou rybářskou prodejnu a bohužel, žížaly tu nemají.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 20:52 Davii Re: aladar
Ona je to spíše hlína smíchaná s listím, ale i tak děkuji za rady!! :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 20:42 Muž Legioix [574] Re: Davii
Nevím jak ted v zimě, ale žížaly mají v každé větší rybářské prodejně.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 20:31 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Davii
Záleží na kmeni bakterií.Těžko se odhaduje, jak to bude probíhat.Řeší se to za pochodu.A ještě, hnojní žížaly nejsou ideální a pro axe ani moc chutné, zřejmě to vědí.Hloubka je podle oblasti kolem půl metru.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 18:23 Davii Re: aladar
Můžu se zeptat, jak hluboko cca. jsou? Ještě než udeřily mrazy, prokopával jsem kompost a ani jednu jsem nenašel. Ale už objednávám z internetu, tak snad dorazí brzy :-)
Takže kromě žížal a nitěnek už mu na přilepšenou nemůžu nijak pomoct?
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 17:58 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Fila
Tvůj ax vypadá naprosto v pořádku.Žádné podezřelé skvrny tam nevidím.Pokud chceš dokonalého, kup si jich víc.Morfologické změny neovlivníme.Žábry dopředu prostě má.Prsty už mu,respektive jí,nedorostou.Nepřišla o ně, narodila se tak.Říká se tomu oligodaktylie.Pokud by jich měla třeba šest, tak polydaktylie.Dorůstají pouze utržené části,tohle je gen.Myslím,že nemusíš mít strach.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 17:42 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Davii
Vykopávám žížaly i v zimě, jen jsou hlouběji a v klubíčkách.Axové mají kvůli přežití tři senzory na vjemy.První je zrak a rychlá, často zmatečná reakce na kořist.Druhá je chuť a pak teprve čich.Dělají chyby, o které se musíme postarat.Filé plivají často i zdraví jedinci, je to směs, která jim po útoku nechutná.Velmi rizikovou záležitostí,která by to mohla vyřešit,je klubko nitěnek.Mají jiné bakterie a paradoxně by mohly pomoci.Na žížaly jako léčbu nespoléhej.Tvůj ax je na tom blbě a jeden z hlavních důvodů je nekontrolované prokřižování těch samých jedinců,neb z přírody už se sem zřejmě nic nedostane.Riskni mrňavé žížaly nebo nitěnky.Pokud se chytne,drž se zatím jen žížal nebo červíků z hlíny.To je jejich parketa.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 15:51 Davii Re: aladar
Děkuji za radu! Bohužel je teď všechno zamrzlé a moje zásoby od podzimu jsou vyčerpané, takže mi nezbývá nic jiného než projet net a objednat žížaly online.. Šlo by do té doby dát něco jiného? Zkoušel jsem i kousek rybího filé, ale to se mu taktéž nelíbí :/
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 12:48 Fila – Axolotl?
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Dobrý deň, nedávno som dostala axolotla, už trochu väčšieho, no na jeho koži som našla akési škvrny, mám aj ostatných axolotlov a tak nechcem aby ich nakazil. Dala som ho zatiaľ do inej nádrže a bola by som nesmierbe rada, keby ste mi poradili či je to normálne... okrem týchto škvŕn má na jednej nohe len tri prsty a nie a nie sa mu to upraviť.
Vopred ďakujem za odpoveď
Edit-Och, tiež som zabudla dodať, že na jednej strane má žiabry akosi vybočené dopredu, idem len o jednu časť.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 01:39 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Eva
Jde o biochemický proces, který tu nechci rozebírat.Faktem je, že to ovlivňuje víc samice.Jakoby ti samci nevnímali vodu a čekali na impuls od samic.Už se mi to stalo mnohokrát.Změny teploty vody kvůli čištění nejsou v pořádku, na to jsem upozorňoval ve svých chovech na fakultě ohledně nádrží s několika stovkami drápatek.Páni na to přistoupili.Ovšem mám i opačnou zkušenost.Po kompletním vyčištění a nalitím studené vody všechny holky zvedly zadky.Není to sranda, musí se na tom dál pracovat.To jsem zpět u axů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2016 01:10 Eva Re: aladar
no možná na tom "nečištění" něco bude :-) moje axinka měla v akvárku malý filtr a byla taková jiná,od posledního čištění,nebudu psát dobu :-) sem jí tam ten filtr už nedávala a je taková živá a jak píšete plave pořád zadečkem nahoru :-) škoda,že nemá kamaráda
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.01.2016 22:45 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Davii
Okamžitě vysaď patentky.Je tam problém v trávicím systému, pravděpodobně kvůli nim.Ovšem cesta zpátky nebude jednoduchá,jejich bakterie budeš živit něčím jiným a on na boj energii potřebovat bude.Pokud bychom se vrátili k úplné přirozenosti,stačily by obyčejné žížaly, na které moc času nemáš.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.01.2016 22:33 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: M.
Tady je každá rada drahá. Bez fotek nic nevymyslíme.Rada může ti nepomůže.Zkus něco přidat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   03.01.2016 22:20 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: teres
Tvoji axové jsou v pořádku.Nejedná se o kožní nemoc, mají gen. dispozice ke změně barvy,která jsou způsobená neustálým prokřižováním.Jejich vlastnosti se občas,spíš čím dál častěji, projevují později.S tímto jevem už nikdo nic neudělá.Důležitá je kondice,a ta je podle fotek ok.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.01.2016 15:57 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Eva_R
Evčo mám rozstřelené myšlení a na odborníka si nehraju.Jde o faktory, které sem nepatří, i když by měly.Ale je těžké a asi zbytečné s tím zatěžovat chovatele, který chtějí jen chovat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.01.2016 13:25 Davii – Pomoc
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Přeji krásné zimní odpoledne :-)
Nedávno jsem dostal nového axíka, bohužel měl ukouslou špičku ocásku, nějaké divné nožky a byl tenký jako žížalka. Jelikož je menší než moji zbylí axíci, dal jsem ho zvlášť do plastového boxu, aby se zotavil. Nějak se mu ale nedaří.. Teplota vody je 17°-18°, box je z tmavého plastu, aby se nestresoval, krmím patentkama. Zkoušel jsem i granule pro axolotly, ale ty naprosto ignoruje. Bohužel nechce ani moc jíst, vyzáblý je pořád. Občas si vezme pár červíků (cca. 2x za týden), ale dalších si nevšímá nebo je vyplivne zpět. Zespodu má strašně propadlé bříško a ani po krmení se vůbec nezvětší, jako u mých ostatních axíků.
Předem děkuji za každou radu jak a co dělat, abych mu pomohl :-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.01.2016 23:41 M. – Axolotl
Zdravím, môjmu axolotlovi sa na očiach objavili akési biele výrastky, neviem čo to môže byť zač, inde také fľaky nemá, okrem toho mu aj takmer zbelali žiabry, hrozne sa o neho bojím. Kŕmim ho rybami a patentkami, vodu čistím tak raz za týždeň. Vopred ďakujem za rady
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.01.2016 18:54 teres – Kožní nemoc?
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Zdravím, potřebovala bych radu. Přikládám fotky jak vypadal a jak vypadá teď můj axolotl. Mám dva a u obou je to stejné. Nezdá se mi že by se jednalo jen o změnu pigmentu, spíš nějaká kožní nemoc? Jak jim pomoct? Samozřejmě jsem jako první vyčistila akvárko, ale vesele "černají" dál.. Děkuji za rady
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.01.2016 11:38 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: aladar
Stačí když lidi vesele krmí granulema, patentkama, libovým masem... Ještě k tomu se zaradují, že nemusí nebo přímo nemají čistit akvárko, nechají zvířata válet ve s... To se mi fakt nelíbí, ale co zmůžu, odborník jsi tady ty :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.01.2016 00:07 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Eva_R
Tvou reakci jsem čekal.Psal jsem to narychlo, věděl jsem,že to nebude ono.Navádět lidi na špinavou vodu opravdu není to pravé,pokud s tím ještě neumí zacházet.Samozřejmě máš pravdu, je tady ale biochemický faktor, který má maličko jiný názor, ovšem to sem nepatří.Budeme se zde raději držet zavedených věcí,i když se mi nechce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2015 22:55 Davii Re: Jan
To zbarvení je úžasné! :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2015 22:21 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: aladar
Dovolím si nesouhlasit, odkaluji a měním vodu každý týden, filtr se nezasekává a a axové se množí každou chvilku. Jenom špinavou vodou to nebude.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2015 22:11 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Lys
S patentkami bych si příliš často nehrál,jinak dámy a pánové již v dávnověku na fakultě v mých chovech probíhalo to samé, co u mne doma.Neodkaluji, filtr se zasekl před měsícem, honil jsem zakázky,ale hlídal. Voda vypadá strašně, o hladině nemluvě, a copak dělají.Zvedají zadek a chtějí se množit.Neustálé čištění vody je pro chov a reprodukci to nejhorší, co můžete udělat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2015 21:58 Muž aladar [902] - ObojživelníciRe: Jan
Podle tlamy ano, teď už prostě není.Promíchaným genům už nikdo nezabrání.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2015 15:07 Lys – Axolotl
A v podstate teda nevadí ak to robím takto? Nemám odkalovačku a tento spôsob čistenia mi vyhovuje :)

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [17] ...... 73 74

Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 72871x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/1056-axolotl-mexicky?od=801