Asi 4x jsem projela atlas podle "poznej rybu z fotografie" a nic moc jsem toho podobného nenašla takže se obracím na vás. Poraďte prosím
Prosím co je to za rybku?
Ahojte, prosim poradte: čo je to za rybycku?nam povedali ze je to zivorodka ale druhy nazov neviem,narodili sa nam malicke a ja neviem druhy nazov.Ak by ste vedeli napiste na mailto:klaudi.polakovicova@gmail.com dakujem velmi pekne
Mohli byste mi pomoci určit druh rybky? Kamarádovi plavou v akvárku, ale neví jak se jmenují,koupil je v Německu.
Dobrý den,prosím o radu ohledně této rybičky,nebo aspoň název.Dcerka ji dostala od kamarádky a já se přiznám že jsem absolutní laik,tak mi to prosím odpusťte.Opravdu se v tomto oboru vůbec nevyznám.Máme v akváriu 3 závojnatky a bojím se je dát dohromady.Pomůže mi někdo.Prědem děkuji.
Zdravím, nevím co to mám v akvárku, neznale jsem to koupil jako parmičku černopruhou, pak jsem se domníval, že to je přísavka thajská, ale muže to být snad i Krunýřovec stužkovitý. Nebo možná uplně něco jiného. Nevíte prosím co to teda je? Ma to 4 cm, za třičtvtě roku neporostla vubec. Diky
Ahojte, dostal se mi do ruky celkem slušný čistý kmen, co jsou zač ?
Zdravím. Známý mne poprosil, abych mu pomohl s identifikací rybky v aq jeho kamaráda, které je teda nechutně zanedbané. Prý mu požrala všechny rybičky a zajímá ho tedy - co že je to za rybu Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228818x