Můžete mi prosím poradit, co je tohle za rybičku? Shodou okolností se před 3 dny ocitla v našem akváriu, ale skoro pořád jen leží. Nevím, co by tak mohla potřebovat... Je velká 4-5 cm, má šest fousků, dole troje ploutvičky. Děkuju.
Jo jo to je určitě ona, nevíš ještě Český název, jak se jmenuje tahle nevíš?
Mne v PC už dlhšiu dobu leží tento obrázok. Od hora dolu by to mali byť:
zdárek 
Dalo by se říct, že je to BF HM ..... BF znamená, že tělo a zhruba polovina ploutví je jedný barvy a zbytek ploutví je barvy jiné.... ve většině případů bílá, nebo bezbarvá..... celofán je ryba které jakékoli zbarvení chybí, má jen ten lesk.... 
Dneska jsem si koupil dva kančíky. Ve zverimexu je měli jako mix druhů a prodávali je jako "prostě kančíky". Nepoznáte někdo co jsou zač? Já bych řekl že možná zelenooký, nebo hrbohlavý.
Koupila jsem si rybičku jmenuje se cihlidka tofife víte o ní něco? Nemůžu ji tady najít. Nebo ji hledám pod špatným názvem???? 
Prosím o pomoc, máme 285 litrů velké akvárium a v něm mimo jiné i tyto rybky (4 kusy). V prodejně nám jí poradili jako mírumilovnou rybku, ale do měsíce z akvária zmizelo 40 neonek a rybky jsou už asi tak 10-15cm velké. Nevím, co je to za druh a nedaří se mi to ani najít na internetu Ráda bych věděla co to je za druh a jaké ryby k nim můžu dát, aby to zase nedopadlo špatně. Pomooooc prosím a díkyZpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228818x