Dokázal by někdo rozpoznat tuhle mršku? Omylem se dostala k nám do jezírka spolu se zlatými kapříky z výlovu rybníka. Aby neskončila jako krmivo, aklimatizoval jsem jí v akvárku, kde se připojila do hejna neonek
Zdravíčko, mám teď nově Endlerky a zajímá mě, jaká je tohle varianta?
Tak co že to doma mám? V mládí jsem si byl jistý že jsou to elizabethae, teď mi to přijde spíš jako paucisquamis. Prosím jen pokud jste si naprosto jistí, protože to já už nejsem
Vzhlem k tomu, že nejsem registrovaný tak zde napíšu ty, které si myslím, že tam jsou.
Dneska se najednou všichni zbláznili a doveldi nám nové rybky ale nikdo si nezjistil název tak moc prosím ještě tuhle rybičku
Dostali jsme s přítelem tyto 2 rybky, ale nevíme jaký mají název. A také když jsme je dostali tak měli tmavší barvu a prostředek byl světlý, ale stává se nám že takhle zčervenají a prostředek je tmavý nevíte čím to je ?
prosím vás aka je toto rybka veľmi sa mi páči našiel som to na internete v obrazkoch nádrži ale nebolo tam jej meno mal by som záujem si ju kúpiť ale predtým si chcem niečo viac o nej naštudovať diki Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228819x