Zdravím, viete mi prosím poradiť čo je toto za druh cichlíd? Boli mi predané ako Akary Bodkované - Laetacara curviceps. No pozerám že to oni asi nebudú ... Ujo google a ani AI mi nepomohli. Ďakujem vopred.

A tohle mi skoro připomíná nějakou drobnoústku, ale ne pusou... takže rasbora? Ale jaká

Od známého jsem dostala neznámé ryby, mám je teprve měsíc, předpokládám, že jsou ještě juvenilní, ale třeba někdo poznává. Tři jsou tetry, taková hodně vybledlá neonka, něco co má černou tečku na ocasu a jedna co má hrozně zajímavý znak na ocasu, který ale nemůžu najít v atlasech.
Můžete mi pomoci ? Podle dodavatele jsem koupil O. affinis, zde v atlase je ale jiná fotka...

Ahoj, mám dva dotazy. Je to Levatka ostrá? A to druhé obyčejná Gupka nebo nějaká forma Endlerky? Dík

Dobrý den, nevíte někdo jaký druh čichavce je tento? Koupeno před rokem s dalšími kusy. Tento rostl víc než ostatní, pak ostatní začal honit a žrát. Zůstali jen dvě přeživší tetry černé. Má teď skoro 20cm. Předem děkuji za reakce 
Hezký den, pozná někdo co to je za rybičky? Dostal jsem je nechtíc s krevetkama, tehdy měly velikost jako potěr čichavců, teď mají cca 1-1,5cm.

Zdravím, poradil by někdo s určením tohoto geoše? Byly kupovaný jako G. Dicrozoster od Glasera, ale s tím jak dorostly už bych je k tomuto druhu nepřirovnal. Spíš mi připomínaj abalios nebo surinamensis. Díky.

Pěkně zdravím.
Dobrý večer, jen se chci zeptat co je tohle za druh. Je stly je to dravec nebo ne. Mám je od kolegy z práce.[1] ...... 72
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 228907x