Do krevetárka jsem si vybíral nové osvětlení. Nakonec jsem zvolil Sinkor, protože je to český výrobek a stmívač je již v ceně. Spíš to ale vypadá, že to jsou jen v Čechách poskládané díly z Číny. 
Jde o světla fy. JOT, ale na netu jsem žádný relevantní odkaz nenašel. Tak alespoň základní info - vizte foto. Pozor ale - tahle světla (lišty) jsou poloviční délky oproti těm mým.
Ahoj a zdravim odborniky. Mam akvarko 54lit a mam ho s krytem a zarivkou.Ted tam mam zarivku sun glo s patici T8 45cm.Pred par mesici sem ji menil.Rostlinkam se dari a vše je o.k.Ale momentalne resim,jestli je nahrada za tuhletu zarivkovu trubici v ledkovem provedeni.?jde mi o to ,že dost hřeje, ted to neva ale v lete je to boj.Tesko to jde uchladit,a ještě tem topi zarivka.Dekuji za rady i pripadny odkaz co by byla jina varianta.Na netu sem toho moc nenašel a led pasek tam moc davat nechci.

...Nejsem s tím výzkumem o zeleném světle seznámen podrobně, ale vím že se něco takového zkoumalo... v příspěvku jsem to řešil spíš po optické stránce než po biologické... Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 109437x