Fórum » Akvarijní ryby » Druhy ryb - chov
Fórum » Akvarijní ryby » Druhy ryb - chov 

).
 ).

čo jej bolo?
  čo jej bolo? Dobrý deň. Sháňam samca perleťovej guramy. Máme 4 samičky a jedna z nich má abnormálne obrovské brucho. A tu naokolí neviem nikde samčeka zohnať. Prosím  o pomoc.
 Dobrý deň. Sháňam samca perleťovej guramy. Máme 4 samičky a jedna z nich má abnormálne obrovské brucho. A tu naokolí neviem nikde samčeka zohnať. Prosím  o pomoc. Omlouvám se ještě jednou
 Omlouvám se ještě jednou  Ty náhodou nevíš,co může být mé rybce?
 Ty náhodou nevíš,co může být mé rybce?
 ), tak nasadila tzv. "svatební šat" a dala by si samce. Jenže problém je, že tu nedávno na fóru někdo psal, že se mu taky čichavec obarvil (hlava) a já si myslel na 100%, že se chce pářit, jenže ten čichavec umřel (čímž tě nechci strašit - to mohlo mít taky spoustu jiných důvodů).
), tak nasadila tzv. "svatební šat" a dala by si samce. Jenže problém je, že tu nedávno na fóru někdo psal, že se mu taky čichavec obarvil (hlava) a já si myslel na 100%, že se chce pářit, jenže ten čichavec umřel (čímž tě nechci strašit - to mohlo mít taky spoustu jiných důvodů). Dobrý den.Prosím o radu.Prosím,kdo něco o tom víte,napište mi.Nemohu najít na netu nikde nic o tom,proč se najednou přes noc u čichavce modrého(2 leté samičky)výrazně změnila(ztmávla)barva hlavy...(tělíčko trošku zesvětlalo a hlava se zabarvila více do modra).Začala jsem dávat asi před měsícem vločky na vybarvení,tak nevím,zda to může mít nějaký vliv nebo se jedná o nějaké onemocnění. Nebo je to normální????Pomozte mi prosím.Jsou to moji miláčci.Přikládám i foto.Je to sice foceno z mobilu,ale snad je to trochu poznat.Moc děkuji
 Dobrý den.Prosím o radu.Prosím,kdo něco o tom víte,napište mi.Nemohu najít na netu nikde nic o tom,proč se najednou přes noc u čichavce modrého(2 leté samičky)výrazně změnila(ztmávla)barva hlavy...(tělíčko trošku zesvětlalo a hlava se zabarvila více do modra).Začala jsem dávat asi před měsícem vločky na vybarvení,tak nevím,zda to může mít nějaký vliv nebo se jedná o nějaké onemocnění. Nebo je to normální????Pomozte mi prosím.Jsou to moji miláčci.Přikládám i foto.Je to sice foceno z mobilu,ale snad je to trochu poznat.Moc děkuji

.
. vím že je snima  málo zkušeností
 vím že je snima  málo zkušenostíZpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 34002x