Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Tato? Případně jiná forma Mečovky mexické. Je vyšlechtěna spousta různých barevných variant. Ten název co jsi viděl na nádrži mohlo být právě pojmenování té barevné varianty. A vyrostou mnohem víc než 2,5cm.
rybicky.net/atlasryb/mecovka_mexicka_cerna
EDIT: Opraven název druhu mečovky.
Podívej se mezi mečovky a platy
Samecek ma zadni ocas dole hodne prodlouzeny. A samicka ma oranzovy ploutve a je vetsi. Oba do dvou a pul centimetru.
To je dotaz jak z křížovky.
Po pravdě nevím. Ryby mají dvojslovné názvy (druhové a rodové jméno). Jenom nejběžnější ryby mají jednoslovnou přezdívku a tu většina prodejců nepoužívá. Taková běžná černá ryba - kominíček viz odkaz:
rybicky.net/atlasryb/zivorodka_ostrotlamaStarší reakce
Díky moc, podle fotek na internetu by to měla být ona

Co třeba Crenicichla lenticulata?
Starší reakce
To ledacos vysvětluje, taková škoda

Čistých mladých cutterů mi tu plave tak 150 kdyby se ti zachtělo

Byl to takový mix...všichni teda uvedení jako zelenooci

U jednoho kusu bych řekl že ano .. druhý, ten žlutý mi přijde až moc žlutý .. takže možnost že by nebyli zrovna "čistokrevní" tu je. Jinak ano, minimálně základ bude od cutterů
0 20.06.2015 16:19 radim
Tak měl jsem namysli tu uprostřed méně rozmazanou

Hongsoiku pounám samozřejmě

Podle té fotky se to fakt nedá poznat... je to hrozná ludra na obrázku... zkuste porovnat v reálu...
go2.imgsmail.ru/…
0 15.06.2015 22:00 Špaček – Sumeček?

Ahoj, hezký den, poradíte? Jsou tři docela vtipní, prý senioři minimálně 6-7let staří, ale když jde o žrádlo předvádějí docela vtipné momenty. Nemohu je přesně určit, odpadali jim fousky, maj teď takové krátké.
Díky Jana
Cichlida, nejspíše Americká. Spousta druhů má dost proměnlivé zbarvení. Mohl by to být Kančí zelenooký. Ale chtělo by to lepší fotku... A taky lepší podmínky.
rybicky.net/atlasryb/kancik_zelenooky
0 15.06.2015 17:44 hellell – Ryba ?
Starší reakce
Asi tam bylo napsáno místo coctail, Heros sp. Rotkeil.
Edit: Nehodnotím, zda-li to ta ryba je, ale jenom uvádám na pravou míru ten název pod nímž se prodává, možno bezproblémů dohledat, třeba ve vivárku.
tak jsem se dopátrala je to Kančík heros efasciatus děkuji za pomoc
Na 100% něco rodu heros, hádat se mi nechce a moc zmáknuté je nemám, tak určení přesnějšího druhu nechám na jiných

0 10.06.2015 16:18 Nytekk23 
mám dotaz má tam takové velké placky,asi nějací kančíci,jsou pruhovaný a spodní ploutve do červena,jaký druh to je ? přikládám foto
Starší reakce
0 31.05.2015 12:14 Adam – Dotaz

Zdravím,může mi někdo poradit,co je to za rybku?
hádám L104 vzhledem k jejich dostupnosti

0 30.05.2015 19:30 Pavla – co to je za krunyrovce?

Prosim, poradi nekdo...co to je za krunyrovce?

Ahoj,prosím o radu. Já zapomněl název. Díky moc

Ještě by to mohla být "z Oděsy". Ty fotky jsou dost mázlé.
podle me je to parmicka nadherna "Puntius conchonius"

Můžu se zeptat co to je za ryby? Myslím ty oranžový a na druhé fotce tu světlou s tečkou u ocasu. Nejsou to Parmičky nádherný(samci a samice)?
A komenty k akváriu si nechte, není moje a s majiteli je to trochu složitější

Bohužel mi poslali jen tyhle mázlý fotky, prej jsou docela dost aktivní.
Starší reakce

Nevíte někdo co je tohle za rybu? Děkuji
Starší reakce
0 29.04.2015 11:32 Filip – pomoc o rozloznanie rybičky
Není divu, v takových podmínkách...

No nemá... ale nějaký barbus (puntius) to sichr jest....
Nějaká barbuska... pentazona?

Zdravým dneska jsem si koupil novou rostlinu a k tomu nevědomky i novou rybku ale nevim co to je za druh ryby.
0 28.04.2015 16:38 KopyOne – Co je to za rybičku?

Prosím vás můžete mi poradit co je to za rybičku?

https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 227858x