Nemyslel jsem to urcite ze bych Te chtel poucovat, ale jak to (nejen tady) obcas ctu, rozsirit obzory neni asi na skodu a treba to nekomu pomuze, kdyz se to vysvetli tim polopatistickym zpusobem. Ty to vis, ale jak to sam obcas muzes cist, nekdo si koupi LED se silenymi Lumeny, protoze chce prosvitit vysoky vodni sloupec a vyzarovaci uhel treba ani neresi.
Prosim, neberte to nikdo osobne, nebo ze chci poucovat, nemuzeme vsichni vedet vsechno, to by byl svet smutne misto. Lidi dela stastnym delat neco, co ne vzdy uplne umi, rikaji tomu konicek, a to je dobre, kdo si hraje nezlobi. Ale je take par lidi, kteri se snazi zivit necim, o cem nic nevi, a pak je to nestesti, mnohdy spise pro jine, nez pro ne same. A tak se snazme, at to nestesti se netyka nikoho z nas, vzdyt tady jsme kvuli spolecnemu, moc fajn konicku

.
A vite jak toho dosahneme? Nebudu se pohorsovat nad tim, ze mi nekdo radi neco, co prece samozrejme vim, ale budu rad, ze ma zajem mi pomoct, ackoli mne nezna, a tak ani nemuze vedet, co muzu a nemuzu vedet ja.