Taky's moh dat link:
www.vyprodeje24.cz/…
Co o to, kdyz uvazis, ze je to komplet i mechanicky, za ty prachy se moc nevyplati ani neco delat, to vidim jako peknou/akceptovatelnou cenu (640Kc).
Porovnam to, nebo to zkusim, tohle jsem udelal ja:
rybicky.net/fotogalerie.php…
A ver mi, jeden pruh mi byl malo, myslim ze byl na ten pulmetr 7.2W, to co vidim na obrazku bude s polovicni hustotou LED, ale 2x, takze rekneme totez co jeden muj pruh. Jen jeden pruh jsem nejaky cas provozoval, neco i rostlo, ale pro narocnejsi rostliny to nebylo. Jen jsem mel barevnou teplotu okolo 4000K, pak jsem zkousel i teplejsi, dva pruhy uz staly za to.
Jenze po case zacalo byt videt, jak kazda LED sviti jinak silne. Prehrivaly se a to i pres to, ze jsem na tom v pohode udrzel jakkoli dlouho ruku (nic zhaveho, jak hodne silna horecka). Mozna spatny prenos tepla (pasce dodane na tom od 3M jsem veril, 3M umi, ale ono to neni jen o pasce), cert vi, uz je mi to ted celkem fuk, soupl jsem tam 30W zarivek...
Pokud vyrobce zkousel dlouhodobe co dela, a neodchazi mu v tom LED, coz by nemusely, neni to spatny kup, ale netes se s tim jednim svetlem na vic, nez na nenarocne rostliny. Skoro si to rika o to, si to poridit 2x

.